yeni boss sistemi hakkında

morganlefay

Üye
1 hafta sonra bütün ırk lunaskar olacak, şimdiden yazıyorum.
Protean ırkı zaten görece olarak daha zayıftı, boss kovalayan birkaç ekip lunaskara geçmiş. Eserinizin sonucunu 1 hafta sonra göreceksiniz, koca haritada tek ırk tavaf edecek pk olmadan.

morganlefay

Üye
Sabahlara kadar kovaladığınız bosslara sayın. Tek bir clan yerine en azından şimdi şansa bağlı olarak herkes drop alacak. En güzeli olmuş.
gelip gücün yetiyosa alsaydın sabahlara kadar boss u elimizden. Şuan item yapmanın, char kasmanın anlamı yok. Güçlenmenin de anlamı yok. İki ırkta da 50 level okçu team yap, hangi ırk kalabalıksa o zaman aralığında o ırktaki 50 level charlara gir. Oyunun en iyi bosslarını, oyunun en iyi itemlerini 2 günlük exp kasmanla al. Adil bir sistem mi sence?

JusTTory

Üye
Adaletin kuvvetli kuvvetlinin de adil olması gerekir boss drobu sansa dayalı olmamalı gücün yetiyorsa bossu kesersin drobu alırsın.

Szchull

Üye
Bu mevzu normal p2w siz oynayan oyuncuya oyun bıraktırır. Bossları herkes kessin istiyorsa yönetim çözüm bu kesinlikle değil. DV kocaman bir harita haritanın her yerinde random olarak çıksa bu çözüme bin basar.

odunncu

Üye
Sistemin saçmalığını kenara bıraktım, saçma sistemi destekleyenleri görmek cidden üzücü. Akşam saatlerinde bossa tek vuruş attım ölmeden başında bekledim 2 kutu aldım bundan sonra böyle, kim keserse kessin ben vuruş yapar izlerim ne pot harcayacağım. Emek veren insanların emeklerini hiçe saymaktan başka bir şey değil bu sistem. Karşı ırktan binlerce insan oturup biri boss kessin diye bekledi onu gördü bu gözler. İş lafa gelince gece boyu kestiğiniz bossa say diyorsunuz, gelin sizde emek verin bekleyin kesin kutuyu alın deyince ağlıyorsunuz diyorsunuz anlamlandırmak cidden zor. Bu sistemde devam etmez bu bir gerçek. Oyun başlamadan emek veren ile vermeyen ayrılacak denmişti çok iyi anımsarım, şimdi geldiğimiz noktada ikisinin de zerre farkı olmadığı aşikar. iyi forumlar.

mokoko1055

Üye
Güçlü olan alacaksa zayıf olan nasıl güçlenecek? X clanı çok sağlam diyelim ve hemen hemen her bossu onlar alıyor, bu durumda Y clanı ne yapabilir? Mantıklı bir çözüm sunun "o olmaz bu olmaz" ikisi de olmuyorsa hangi sistem adil olacak onu da söyleyin madem.

THEKING

Üye
Değerli yorumun için teşekkürler..

Ekibimle oyuna başlamam onları organize etmem birlikte büyük mesai harcamamız suç gibi hissettim doğrusu.. Ne kadar mantıklı yorumlar varsa bi o kadarda saçma ve boş yorumlarda var empati yapabilmek çok önemli bikere bossların tekelleşmesi gibi bir durum yok bowl çıkmıyosunuz karşı ırkla bir iki parti kapışıyoruz kusura bakmada o ırkı kesiyorsam o bossuda keserim. Savaş kardeşim parti topla ekip topla çık bowla daha 65 olamamışsın expdesin aklın bowlda… neymiş bosslar bir iki partinin elindeymiş öyle bşey yok boss hangi partinin önüne düşerse fazla damage i vuran alıyor ve bowlda iki ekipden çok daha fazla ekip geziyor çıkarsan görürsün.. Çoğunuz akıl tutulması yaşıyor enteresan bir durum. Lütfen biraz empati azıcıkta mantık

Bu konuyu görmeden kendi açtığım konu altına yAzdığım yorumum ektedir. Tekrar söylüyorum çoğunuz akıl tutulması yaşıyorsunuz biz gece uyumuyoruz bowl dönüyoruz diye suçlumu olduk topla ekip çık bowla karşı ırktaysan pk çevirelim aynı ırktaysak önüne düşen alır.. siz hangi oyundan geldiniz buraya ? diğer tarafta böyle bi sistem vardıda bizmi bilmiyoruz ki bu oyunun nerden türediğini kimse inkar edemez sanırım. Senin gece byerlerinde pireler uçuşurken ben uykumdan feragat etmişim sen emeğime göz dikmişsin ne güzel istanbul be

kerimbagbak1

Üye
Bu mevzu normal p2w siz oynayan oyuncuya oyun bıraktırır. Bossları herkes kessin istiyorsa yönetim çözüm bu kesinlikle değil. DV kocaman bir harita haritanın her yerinde random olarak çıksa bu çözüme bin basar.
ne alaka para yatırmadan guclenme şansı var artık veya itemi satıp para kazanabilir oyunu niye bırakıyo

mystic007

Üye
Bu konuyu görmeden kendi açtığım konu altına yAzdığım yorumum ektedir. Tekrar söylüyorum çoğunuz akıl tutulması yaşıyorsunuz biz gece uyumuyoruz bowl dönüyoruz diye suçlumu olduk topla ekip çık bowla karşı ırktaysan pk çevirelim aynı ırktaysak önüne düşen alır.. siz hangi oyundan geldiniz buraya ? diğer tarafta böyle bi sistem vardıda bizmi bilmiyoruz ki bu oyunun nerden türediğini kimse inkar edemez sanırım. Senin gece byerlerinde pireler uçuşurken ben uykumdan feragat etmişim sen emeğime göz dikmişsin ne güzel istanbul be
Evet suçlu oldun yaptığın oyun dengesini bozmak.

Raitaro

Üye
benim anlamadığım bu sistem çalışıyor mu? çünkü ben protean olarak lunaskar boss keserken 2 3 kere vurdum geri çekildim. boss ölünce de ölme pahasına aralarına daldım ama kutu falan yoktu. Bunu 3 4 bossda denedim. Yeni solo bosslardan birini de 2 kişi kestik karşı ırklar olarak. Bana kutu geldiği halde karşı ırkdaki oyuncuya kutu gelmedi özellikle saçma olan da onun benden daha önce bossu kesmeye başlaması ve zaten hali hazırda bossun canının %50sini götürmesi.

Lacivert07

Üye
ağlayanın ağzına emzik veren bir yönetim var. Boss diye ağladılar bir vuruş yapana drop çıktığı bir ortam oldu. Okçular zehir hasarı fazla vuruyo diye ağladılar zehir hasarı olmayan silahlara eklediler. War scthle ap düşük çalışmıyo diye ağladılar kafalarına göre silahın atağını yükselttiler hemde iki kere. Ex kasmaya zamanı olmayanlar için taksi yapıyolardı direk ban politikası getirdiler. KISACASI YETERİ KADAR AĞLARSANIZ ŞİRİNLERİ GÖRE BİLİRSİNİZ ...

Seigfried

Üye
beyler en iyisi oldu bence.gidip 15 gün 2500 tllik cash harcayıp char kasmak yerine 50 lvl full hp okcu yapıcaz en kalabalık ırka geçip bossları alıcaz ne gerek var 65 lvl char kasıp item yapmaya ? teşekkürler rise oNl1ne xde piyasa ölüydü iyice bitti iyi forumlarsXDE malum oyundan örnek alıp malum oyunu bitirme hayali iyymiş xd

Aura

Üye
Sistem gayet iyi. Herkes oyunu oynayabilecek, daha fazla detaylı olabilir. Örnek olarak verilen hasara göre şansın daha çok artması gibi.

amaravolchkova

Üye
gelip gücün yetiyosa alsaydın sabahlara kadar boss u elimizden. Şuan item yapmanın, char kasmanın anlamı yok. Güçlenmenin de anlamı yok. İki ırkta da 50 level okçu team yap, hangi ırk kalabalıksa o zaman aralığında o ırktaki 50 level charlara gir. Oyunun en iyi bosslarını, oyunun en iyi itemlerini 2 günlük exp kasmanla al. Adil bir sistem mi sence?
İttifakçılık oynarken de aynı şeyi söylüyor muydun? Forumda bvb ile yaptığınız ittifakların videoları dönüyordu hangi güçten hangi adaletten bahsediyorsun?

amaravolchkova

Üye
Sistemin saçmalığını kenara bıraktım, saçma sistemi destekleyenleri görmek cidden üzücü. Akşam saatlerinde bossa tek vuruş attım ölmeden başında bekledim 2 kutu aldım bundan sonra böyle, kim keserse kessin ben vuruş yapar izlerim ne pot harcayacağım. Emek veren insanların emeklerini hiçe saymaktan başka bir şey değil bu sistem. Karşı ırktan binlerce insan oturup biri boss kessin diye bekledi onu gördü bu gözler. İş lafa gelince gece boyu kestiğiniz bossa say diyorsunuz, gelin sizde emek verin bekleyin kesin kutuyu alın deyince ağlıyorsunuz diyorsunuz anlamlandırmak cidden zor. Bu sistemde devam etmez bu bir gerçek. Oyun başlamadan emek veren ile vermeyen ayrılacak denmişti çok iyi anımsarım, şimdi geldiğimiz noktada ikisinin de zerre farkı olmadığı aşikar. iyi forumlar.
Bakıyorum da konuda şuan sadece sizin clanın adamları geziyorlar ve durumdan şikayet ediyorlar. İttifak yaptınız belki haftalarca boss kovaladınız bedavadan ekmeğini kaymağını güzelce yediniz. Şimdi daha adil bir sisteme geçildi diye neden burada laf yapıyorsunuz? Madem sabahlara kadar geziyorsunuz, madem güçlü olduğunuzu söylüyorsunuz, gidin bossların etrafını temizleyin şansınız varsa alırsınız basit ve net.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt