Yeni capte ortaya çıkması olası Irk dengesizliği

priesttt

Üye
Cfw etkinliklerinde Protean ırkından kimsenin artık kaybetmekten katılmadığı ve 9m exp exp scroll ve mana maliyetini çıkardığı gold chestten mahrum kaldığı düşünüldüğünde büyük bir ırk göçünün olacağı kaçınılmaz görünüyor. Mevcut eşleşme şuan da Eşleşme Protean 330 vs 800 Lunaskar şeklinde oluyor.

Powerslavee

Üye
Kaybetmekten şikayetçi olan gitsin lunaskara ya da yeni hesap kassın lunaskarda. Bu eşleşme sistemi mükemmel

N3v3N

Üye
Lunaskarlar daha kolay 85 olacaklar.

Günde 3 cfw win: 30m exp verir
3 adet %20 exp SC kağıtları ile zindan olsun row party olsun 3 saatlik %20 exp bonus alacaklar. 5 zindan girip 6 zindan expi alacaklar.

Gold chestlerle de pot row masrafını karsilayacaklar.

Sıfırdan char kasacak veya skillerini açmamışlar varsa lunaskar olsunlar. Free exp, kutu, SC ve BP kasarsiniz.

Powerslavee

Üye
Siz de mağazadan alın sc?

ya da takılmayın böyle şeylere ve sadece zindan ve görevlerle zamanla 85 olun. En birinci 85 olunca madalya mı takacaklar?

Not : proteanım

Daleorp

Üye
Az olan ırka geçişi bedava yapsınlar gerisi laga luga...

priesttt

Üye
Aynen lunaskar beleş SC basacak. Protean 120tl verip verecek :D

Daha az emekle 85 olmuş oluyorsun.
oyun eşleşme sisteminin kodunu yazan ne düşünerek yaptı acaba bunu, sıralamaya göre değil np dengine göre ve karşılıklı job eşitliğine dayalı bir eşleşme olması gerekirdi. Hala diyor ki oyuncuların tercihi takımda mage yok ölen towndan geliyor nasıl kazanabiliriz? priest yattı heal yok ? Hala diyor ki problem yok bu normal diyor

BrhnGndz

Üye
# Oyun tam sürüme geçmedi. 75 level altı/üstü ve tüm skilleri açık olan oyuncuları ırk fark etmeksizin giriş sağlansın. Adamların skilleri açık değil.
# Tek kullanımlık mini sc ekleyin. Sadece kristal bölgesinde basılabilsin. Kristalden çıkınca silinsin. 50adet/ Tek kullanımlık/ x cash , oyuncuyu basmaya teşvik edecek fiyat olmalı.
# oyuncu şikâyet butonu ekleyin. Bir partide 4 oyuncu şikâyete onay verirse ya daha sonra kontrolü sağlansın ya da anlık müdahale edilsin. Tüm şikayetlere yetişmez mümkün olmayabilir ama yavaş yavaş her kristalde 10 kişi gerekli cezayı alsa temizlenir ortalık.

Deneyin hem gelir elde edeceksiniz. Hem de oyunculara daha iyi oyun deneyimi sağlanacak. Birinin skilleri açık değil, diğeri sc basmıyor. Böyle etkinlik olmaz. Oyuncuya bırakıyorsunuz haklısınız. Ama oyuncu profili buna uygun değil. En azından 1 ay deneyin şu mini scyi.

HeaveN

Üye
Kristal Bloody gibi karma olması gerek güzel olur öyledi şimdi sadece protean geliyo hep , kendi Irkımızla Lunaskar vs Lunaskar olabilir.

Eskiden böyledi kristal sonra protean gelmeye başladı sadece protean kristal çok kötü gerçekten ben lunaskarım genelde hep kazanıyoruz.

priesttt

Üye
Kristal Bloody gibi karma olması gerek güzel olur öyledi şimdi sadece protean geliyo hep , kendi Irkımızla Lunaskar vs Lunaskar olabilir.

Eskiden böyledi kristal sonra protean gelmeye başladı sadece protean kristal çok kötü gerçekten ben lunaskarım genelde hep kazanıyoruz.
benim sağ 2k karşı takımda jemsnowla eşleştirmiş şaka gibi eşleştirme kodunu yazan

levbom

Üye
ben lunaskar ım ama sürekli protean kısmında atıyor beni. oyun random alıyor cfye yoksa benmi protean oldum :)

Lady

Üye
Irkı dengesizliği zaten var, yeni cap ile gelecek bir şey değil. Bir de durmadan aynı konuyu yeni başlıklarla açınca daha mı bir etkili oluyor acaba? Tek başlıkta toplansa ve tartışma orada olsa daha etkili olur gibi geliyor bana. Yoksa açtığınız her başlık bunlar gibi kaybolup gidecektir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt