Madem öyle şuraya açık açık yaz da nasıl yaptığını önlemini alsınlar yada ticket at belki ona sıra geç gelir diye buraya yaz ki dikkat çeksin bir an önce önlem alınsın diye dedim. Yok kendileri bulsun ben böyle iyiyim dersen sana kalmış.Herkese merhabalar. Yeni düzenleme ile mage i bitirdiniz ama denemek için bir melee ptye girdim ve macroyu ayarlamak 20 saniyemi falan aldı. Macro ile kasılmaya devam ediliyor çok rahat bir şekilde. Umarım bilginiz vardır. Teşekkürler
Kastiğin exp bugunu da söylermisinHerkese merhabalar. Yeni düzenleme ile mage i bitirdiniz ama denemek için bir melee ptye girdim ve macroyu ayarlamak 20 saniyemi falan aldı. Macro ile kasılmaya devam ediliyor çok rahat bir şekilde. Umarım bilginiz vardır. Teşekkürler
mageim kardeşim benSen zaten ağır macrocu değilsen bu oyunda herkesi banlasınlar...
yazarsam aklına gelmeyen herkes yapabilir hocamMadem öyle şuraya açık açık yaz da nasıl yaptığını önlemini alsınlar yada ticket at belki ona sıra geç gelir diye buraya yaz ki dikkat çeksin bir an önce önlem alınsın diye dedim. Yok kendileri bulsun ben böyle iyiyim dersen sana kalmış.