Tabiki yapabilirsiniz. 0.0ghz ile 3.2 ghz arasını %0 ile %100 olarak düşünün. % kaç ayarlarsanız o ghz lerde çalışır. Eski Laptoplarda klasik ısınma sorunu olduğu için ben internet işleri için kullandığım laptopu %80'de kullanıyorum.
Rica ederim ne demek. Sistemde var olan bir uygulamayı ekstra programlar ile uygulamak saçma gelmiştir her zaman. Program sonucunda bir sorun olsa derdini kimseye anlatamazsınhocam teşekkür ederim doğal yollardan cpu %45 kullanımına kadar düşürdüm, en azından pazar yapabiliyoruz![]()
Hocam programa suç atmıyorum. Bilinçsiz şekilde kullanılması kötü sonuçlar doğurur. Tabiki bilgisayarın güç yönetimi kısmından yaptığınız işlemin hayli hayli detaylısını yapıyor program. Fakat bilgisi olmayan insanlar için kötü sonuçlar doğurur. Siz biliyorsunuz sizin için sorun oluşturmaz. Keşke program önerirken detaylı açıklamasını da yapsaydınızfps i fazlasıyla düşürür direk kısmak 5.1 ghz i 3.5 e çektim ben genelde öyle yapıyorum. her oyunda iş görüyor ısınma ve fps konusunda new world bdo testi yapılmıştırprograma cok suç atıyorsunuzda işinin en iyi si bu program işlemci konusunda büyük mining sistemi kurulu olan biri olarak programımı yedirtmem size
dlgjfdfh