Yeni Gelen Row Güncellemesi ?

sefilyo

Yeni Üye
Bu son gelen güncellemeyle birlikte yönetim ekibi tekrar gösterdi ki alınan kararları hiç geniş çaplı düşünmüyorlar, güncelleme saatinden 1 saat önce karar verip uyguluyorlar. 10 saat sonra ROWdan drop alınamaması multi bilgisayarcıları değil, solo oyuncuları üzecek bir güncelleme. Tam 85 cap gelmişken millet zararına mı exp kasacak ? Multiciler için de çözüm basit ; Bir karakterini çok daha iyi itemlerle dizersin o her zaman daha fazla vurur. 10 saat dolduktan sonra o itemleri başka chara aktar veya skill düşür devam et. Bu tarz bir sürü çözüm önerileri mevcut bu durum için. Veya zaten multi pcciler bazı charlarını sadece GÖSTERİŞ olsun diye bekletiyordu, o charlarını getirirler artık. Peki gariban solo oyuncu ne yapsın ? Zararına exp kassın, sadece 10 saat farm yapabilsin rowda.

Sonrasında dalga geçer gibi discordda mesajlar atmanız hiç yakışık almıyor. Oynayan oyuncuları hiç dinlemiyorsunuz, bir bug olduğu zaman 1 ay o bugla yaşamamızı istiyorsunuz hiç bir ara patch vesaire gelmiyor. Her gelen iyileştirme başka birşeyi bozuyor. Bir patch getireceksiniz patch notlarını oyun açıldıktan sonra paylaşıyorsunuz sanki oyun kapandıktan sonra yazıyorsunuz yama notlarını. Sadece para için bu oyunu yaptığınızı bu kadar belli etmeyin. Zaten iyi para kazandınız bu zamana kadar bırakın biraz maliyetine yönetin şu oyunu iyileştirin, oyuncu kazanın sonrasında tekrar para kazanırsınız.

sefilyo

Yeni Üye
ROW için çözüm ise çok basit; ROWdan sadece gold ve exp gelsin, manuel farm ile itemler düşsün. Buna paralel de droplar bir tık arttırılsın. Hem oyuncular mutlu olur, hem gb fiyatı güzel bir seviyede kalır. Herkes mutlu olur, win win. Pardon yönetim ekibi mutlu olmaz çünkü multicilerden gelen cash, premium geliri düşer onu unuttum xd

sbh

Üye
10 saat çok fazla. Şunu 2 saat yapacaksın da bir şeye benzicek. Multiler bile ne yapacağını şaşıracak 2 saatte bir item aktarıp çar değiştirmek zorunda kalacaklar, her 2 saatte bir oyuna bakmak zorunda kalıcaklar.Şu anda 10 saatte bir baksalar yeter

emretncc2

Yeni Üye
10 saat çok fazla. Şunu 2 saat yapacaksın da bir şeye benzicek. Multiler bile ne yapacağını şaşıracak 2 saatte bir item aktarıp çar değiştirmek zorunda kalacaklar, her 2 saatte bir oyuna bakmak zorunda kalıcaklar.Şu anda 10 saatte bir baksalar yeter
Kesinlikle katılıyorum. Exp kasarken farm yapmak zaten mümkün değil. Ama kimse de zararına exp kasmak istemez. En azından masrafların amorti olması lazım.

Saçma sapan bir güncelleme olmuş. Oyuncu kaybetme gibi bir derdi var oyun yönetiminin sanırım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt