Yeni gelen ruh bağı güncellemesi hakkında....

omertaa

Üye
Elimdeki +7 ruh bagı olan itemleri kimseye satamıcam , çünkü benden nft ile alanda açamıcagı için itemler iyice satılamıcak hale geldi .Mevcut kitle itemini artık hiç yükseltemicek geçmiş olsun kilitli itemi olanlara.

Ulf

Üye
ERKEN ERİŞİM aşamasında olan bir oyunda, oyunu gerçekten seven bir kitlenin.
Oyuna Para ve Vakit ayırarak daha item, skill ve sınıf dengelerinin oturmadı bir evrede "Ruh Bağı" olacak itemleri takıp bunları kitliyor ve oyun yönetimi bağlanan itemleri seviyelerini arttırıyor.
Eski bağlanan itemler açılmıyor. Bence bu para yolma yönetimidir kimse kusura bakmasın.
Erken erişimde bir şeyi düzeltiyorsanız ve de bunun geçmişe dönük düzelme imkanı varken bunu yapmanız lazım. Mesleklerde zaten bizi hüsrana uğrattınız.
Yarım kalmış özellikleri oyuna dahil ederek amatör bir ürün yönetimi yapıyorsunuz bari geriye dönük iyileştirmelerde yapınız.

Nihâvend

Üye
ruh bağı açma olayı gelecek zaten sadece bekleyin, kaybedeceğin hiçbir şey yok.

• Beğen
Tepkiler: Ulf

SeaThorn

Üye
Konu gelip gelmemesi değil bugüne kadar kimsenin şikayeti yoktu. Tutup böyle bir güncelleme yapıp eski itemler oluduğu gibi kalıyor demek çok ilginç. Neden benim itemim bağlı kalarak değeri düşmesini bekliyim. Böyle bir güncelleme geldiyse aktif itemlerde de bu güncellemenin uygulanmasını beklerdim.

Ulf

Üye
Bu arada galiba 1 ay önce bastığın +7 elit şuan giyince de ruh bağı oluyor :D bu saatten sonra basılanlar dahilmiş bu yamaya :D

bedomazo

Üye
sacmaligin daniskasi herseyi bosverip yeni item aliyim desen oda kumar hangisi once basildi hangisi sonra basildi bilen yok sansa ya kitlenir ya kitlenmez

• Beğen
Tepkiler: Ulf

Ulf

Üye
Yeni elde edilen ve basılan itemler dışında eski itemleri düzeltmek mümkün değildir diyolar. insanın aklı ile dalga geçiyolar :)

UndefeatebLe

Üye
Saçmalığa bak.. İtemi erken basan erken alıp üzerine giyen yandı . şimdi alana piyasa serbest. Devam edin böyle !

burak254

Üye
bir itemin güncellemeden önce mi sonra mı basıldığını göremediğimiz sürece tam bir karmaşaya sebep olacak bir uygulama..

Hate

Üye
Yama notlarında yazmamasına ragmen insanlar madur olduktan sonra yeni itemlerde olacak demeleri de ayrıca güzeldi..

ANAXIMANROS

Üye
Merhaba arkadaşlar,

1️⃣Oyunu erken erişimin en başından beri oynayıp, test aşamasında katkılar sağlayıp, YouTube a sayısız içerik çeken biri olarak sahneden ayrılıyorum.

2️⃣Nedeni, son güncellemede ruh bağı konusunda haksızlık edilmesi(kendimce)

3️⃣Eskiden bu oyunu oynayanlar, giydiği itemleri çıkartamama cezasına çarptırılıp, yarın bu oyuna yeni başlayan insan rahatlıkla giy/çıkart yapabilecek.

4️⃣Bu herhangi bir vicdana, adalete sığmayan bir yaklaşımdır. Yeni gelenleri elinizde tutmak için, elinizdeki kitleden olabilirsiniz.

5️⃣Evet, biz bu kararı alan sadece 12 kişiyiz. Pazartesi günü 12 kişi oyunu bırakıyoruz. Tabii ki bu 12 kişi Rise Online ı etkilemeyecektir ama çok büyük bir destekcinizi kaybedeceksiniz.

mewlan

Üye
Merhaba arkadaşlar,

1️⃣Oyunu erken erişimin en başından beri oynayıp, test aşamasında katkılar sağlayıp, YouTube a sayısız içerik çeken biri olarak sahneden ayrılıyorum.

3️⃣Eskiden bu oyunu oynayanlar, giydiği itemleri çıkartamama cezasına çarptırılıp, yarın bu oyuna yeni başlayan insan rahatlıkla giy/çıkart yapabilecek.

4️⃣Bu herhangi bir vicdana, adalete sığmayan bir yaklaşımdır. Yeni gelenleri elinizde tutmak için, elinizdeki kitleden olabilirsiniz.

5️⃣Evet, biz bu kararı alan sadece 12 kişiyiz. Pazartesi günü 12 kişi oyunu bırakıyoruz. Tabii ki bu 12 kişi Rise Online ı etkilemeyecektir ama çok büyük bir destekcinizi kaybedeceksiniz.
Maalesef bu şekilde devam etmeleri bizi de bezdirdi. Oyunu bırakmaya ramak kaldı. Bu oyunun temel sorunu tutarsızlık olmasıdır. Bugünün diğer günü tutmamasıdır.

mageonlineworld

Üye
Merhaba arkadaşlar,

neden pazaartesi şimdi bırak. komedisiniz ya firmayı oyunu bırakmakla tehdit ediyorsunuz cidden komık.bırakmak ıstıyorsan bırak show yapmayın boş boş

ANAXIMANROS

Üye
neden pazaartesi şimdi bırak. komedisiniz ya firmayı oyunu bırakmakla tehdit ediyorsunuz cidden komık.bırakmak ıstıyorsan bırak show yapmayın boş boş

Arkadaşlarımız çalıştığı için Pazartesi günü (hafta başı) çarlarımızı satılığa koyacağız dostum :) Tehdit olsa, ''Oyunu bırakacağız düzeltmezseniz'' yazardık. Farkındaysan ''Pazartesi günü bırakıyoruz'' yazmışım. Yolunuz açık olsun :)

mewlan

Üye
Kardeşim oyun ne kadar sana sponsor olmuş ki oyuna gelen her eleştiride direk postun altında bitiyorsun ? Oyunun yanlış yaptığı bir şeyi düzeltmiyorsa oyuncu ne yapabilir? Sen ve senin gibi düşüncede olan insanlar yüzünden oyunun bir tutarlılığı kalmamıştır. Bugün warriora item alayım dersin yarın onun ki nerf yer. Oyun bu şekilde insanların güvenini sarsmaktadır. Ben 15 seneye yakın malum oyunu oynadım ama sabah kalktığım yüzüğün birinin bonusunun düştüğünü veya yükseldiğini görmedim.

HARE

Üye
Şahsen işime gelmiyor diye vay efendim şöyle yanlış böyle yanlış diyemem. Benim de elimdeki item kilitli ve bunun kilitli olacağını bilerek taktım. Bugüne kadar kullandığıma sayıp yoluma bakarım. Eğer son güncellemede elimdeki açılsaydı diğer adamlara haksızlık olurdu. Zaten orta vadede kilitli itemler için çalışma olacağından o denge yakalanır illa.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt