onu görüyorsunuz zaten itemin altında yazı var.bir itemin güncellemeden önce mi sonra mı basıldığını göremediğimiz sürece tam bir karmaşaya sebep olacak bir uygulama..
Maalesef bu şekilde devam etmeleri bizi de bezdirdi. Oyunu bırakmaya ramak kaldı. Bu oyunun temel sorunu tutarsızlık olmasıdır. Bugünün diğer günü tutmamasıdır.Merhaba arkadaşlar,
Oyunu erken erişimin en başından beri oynayıp, test aşamasında katkılar sağlayıp, YouTube a sayısız içerik çeken biri olarak sahneden ayrılıyorum.
Nedeni, son güncellemede ruh bağı konusunda haksızlık edilmesi(kendimce)
Eskiden bu oyunu oynayanlar, giydiği itemleri çıkartamama cezasına çarptırılıp, yarın bu oyuna yeni başlayan insan rahatlıkla giy/çıkart yapabilecek.
Bu herhangi bir vicdana, adalete sığmayan bir yaklaşımdır. Yeni gelenleri elinizde tutmak için, elinizdeki kitleden olabilirsiniz.
Evet, biz bu kararı alan sadece 12 kişiyiz. Pazartesi günü 12 kişi oyunu bırakıyoruz. Tabii ki bu 12 kişi Rise Online ı etkilemeyecektir ama çok büyük bir destekcinizi kaybedeceksiniz.
neden pazaartesi şimdi bırak. komedisiniz ya firmayı oyunu bırakmakla tehdit ediyorsunuz cidden komık.bırakmak ıstıyorsan bırak show yapmayın boş boşMerhaba arkadaşlar,
Oyunu erken erişimin en başından beri oynayıp, test aşamasında katkılar sağlayıp, YouTube a sayısız içerik çeken biri olarak sahneden ayrılıyorum.
Nedeni, son güncellemede ruh bağı konusunda haksızlık edilmesi(kendimce)
Eskiden bu oyunu oynayanlar, giydiği itemleri çıkartamama cezasına çarptırılıp, yarın bu oyuna yeni başlayan insan rahatlıkla giy/çıkart yapabilecek.
Bu herhangi bir vicdana, adalete sığmayan bir yaklaşımdır. Yeni gelenleri elinizde tutmak için, elinizdeki kitleden olabilirsiniz.
Evet, biz bu kararı alan sadece 12 kişiyiz. Pazartesi günü 12 kişi oyunu bırakıyoruz. Tabii ki bu 12 kişi Rise Online ı etkilemeyecektir ama çok büyük bir destekcinizi kaybedeceksiniz.
neden pazaartesi şimdi bırak. komedisiniz ya firmayı oyunu bırakmakla tehdit ediyorsunuz cidden komık.bırakmak ıstıyorsan bırak show yapmayın boş boş
Kardeşim oyun ne kadar sana sponsor olmuş ki oyuna gelen her eleştiride direk postun altında bitiyorsun ? Oyunun yanlış yaptığı bir şeyi düzeltmiyorsa oyuncu ne yapabilir? Sen ve senin gibi düşüncede olan insanlar yüzünden oyunun bir tutarlılığı kalmamıştır. Bugün warriora item alayım dersin yarın onun ki nerf yer. Oyun bu şekilde insanların güvenini sarsmaktadır. Ben 15 seneye yakın malum oyunu oynadım ama sabah kalktığım yüzüğün birinin bonusunun düştüğünü veya yükseldiğini görmedim.neden pazaartesi şimdi bırak. komedisiniz ya firmayı oyunu bırakmakla tehdit ediyorsunuz cidden komık.bırakmak ıstıyorsan bırak show yapmayın boş boş