Yeni Güncelleme İle Nokta Atışlar Yaparak Oyuncularını Dinleyen Yönetimi Kutlarım.

UNDERT0KER

Üye
Güncellemeler ile açtığımız konuların ve attığımız ticketlerin değerli olduğunu ve dinlenildiğini görmüş olduk. Oyuncusunu dinleyerek ve oyunun geleceği için nokta atışlar yapan yönetime teşekkür ediyorum. Daha önceden yapılan bazı hayati hataların bu sayede düzelecek olması ile birlikte oyunun zirveyi göreceğinden şüphem yoktur. Bir sonraki güncellemeler ile birlikte oyunun çok daha iyi olacağını düşünüyorum.

Mitraileusse

Üye
Kesinlikle katılıyorum umarım gerekli reaksiyon almaya devam ederler 2 3 bin insanı aynı anda mutlu etmek imkansız zaten bu güncellemeleri eleştirenlerde olucak illaki ..

Bu oyun hepimizin kendi adıma çok mutlu oldum süper bir kış bizi bekliyor Teşekkürler #RiseONLİNE (y)

UNDERT0KER

Üye
Kesinlikle katılıyorum umarım gerekli reaksiyon almaya devam ederler 2 3 bin insanı aynı anda mutlu etmek imkansız zaten bu güncellemeleri eleştirenlerde olucak illaki ..

Bu oyun hepimizin kendi adıma çok mutlu oldum süper bir kış bizi bekliyor Teşekkürler #RiseONLİNE (y)
aynen herkesi mutlu etmek mümkün değil ama en ufağından milleti saatlerce mob kesme derdinden kurtarıp görevler ve zindanlarla bile 75 olmalarını sağlayan yönetime herkesin teşekkür etmesi gerekir. Şuan zaten sadece mağaza fiyatlarına sıkıntılı bakan arkadaşlar var onun haricinde çoğu kişinin güncellemeyi beğendiğini düşünüyorum.

MaRaKeSH

Üye
evet güzel bir güncelleme ve güzel bir giriş olduğu kesin bende ayrıca bizi duydukları ve gördükleri için teşekkür ederim. Mağaza dışında tabii geri kalan herşey efsane ellerinize sağlık tekrardan

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt