Yeni Oyuncular Hakkında..

TAR

Yeni Üye
Oyuna sıfırdan başlayan 2 arkadaş olarak çok zorlanıyoruz. Exp premium dahil exp alabileceğimiz her mağaza öğesini satın almamıza rağmen exp partiler bulamıyoruz. Elimizi salladığımızda 85 level karaktere çarpıyor. 1+1 etkinliğinin kalıcı/daha sık gelmesi konusunda yönetimin takdirini bekliyoruz. İyi forumlar..

N3v3N

Üye
Nft ile 85 lvl karakter alın. Daha hesaplı olur.

TAR

Yeni Üye
Nft ile 85 lvl karakter alın. Daha hesaplı olur.
Masrafı, hesabı önemli değil, her şeyiyle kendi kastığımız çarlar olsun istiyoruz ama 2 kişi kesebildiğimiz moblar exp vermiyor. Malesef çar kasan kullanıcı sayısı bir elin parmağını geçmiyor.

FORHSE

Yeni Üye
Kesinlikle katılıyorum. Para ile herşey çok kolay yapılabilir ama biz oyunu anlamak için baştan itibarek kasıyoruz. Acelem de yok hiç birşey için çünkü keyif almak ve oyunu anlamak istiyorum. 85 lvl char alıp napıcam ben diye ortalıkta gezmek iztemiyorum. Şuan yeni arkadaşlıklar edinerek bir şeyler yapmaya çalışıyoruz keyifte almıyoruz ama alttan gelen oyuncular olarak sizlerden bir 1+1 desteği istiyoruz. Emeklerimizle kasacağımız karakterler ile keyfimizi sürdürmek istiyoruz. Teşekkür ederiz.

hephambu

Yeni Üye
1 gün exp parti bulsak 5 gün bulamıyoruz. Oyuna başladıktan 10 gün sonra bırakmanın eşiğine geldik.

robben34

Üye
Hocam kastettiğinizi anladım fakat bana kalırsa bu öyle bir oyun değil 0dan çar kasmaktan tutun farm ve pk kısmına kadar tam bir eziyet oyun hakkında bilgi edinmek istiyorsunuz ilerleyen dönemlerde level ile işiniz kalmadığında çarınızı dizmek için farm atmak isteyeceksiniz ama birden fazla bilgisayar ve hesabınız yoksa slot tutamazsınız farm atamazsınız çok fazla multipc var czde çeteleşme ve slot mafyaları almış başını gitmiş ortalama bir çar dizmek ise ortalama 20 30bin tlye mal olabilir oyunu oynamak senin tercihin tabi ama hayallerle başlamadan önce attığın adıma dikkat et muhtemelen bh yorumum silinir hatta hesabımda silinir bu yorumu karalama olarak göreceklerdir neyse sana ve arkadaşına başarılar iyi oyunlar eğer forum hesabım silinmez ise mantiste okçu oynamak istersen çarımı sana satabilirim ben bırakacağım

gibidigi

Yeni Üye
robben exp kasmanın ayrı bir keyfi de var, arkadaşları anlayabiliyorum, yeni char kasan diğer oyuncular olmayınca exp kasmak maalesef imkansız

TAR

Yeni Üye
Son zamanlarda kullanıcılar forumda konu başlığı farketmeksizin 2-3 mesajda bir aynı noktaya değiniyor. Oyunun doğası ve zorlukları gereği malesef oyuna her hafta binlerce yeni oyuncu başlamıyor. Yeni başlayan oyuncular gerekli nakidi, zamanı ve emeği harcadıktan sonra yalnız kaldığını hissettiği ve sonuca ulaşmanın imkansız olduğunu gördüğü için oyunu bırakıyor ve bırakmaya devam edecek. Sanıyorum ki bu kısır döngü müdahele edilmediği sürece böyle sürecek. İlgili ve yetkililerden hem oyunun geleceği, hem de biz yeni başlayan kullanıcılar açısından umut verici haberleri dört gözle bekliyoruz.

greendaybeykoz

Üye
Her oyuncunun rahatlıkla yapabileceği günlük görevler oyun a eklense, oyunda yeni olan oyuncuda zaman içinde charını ilerletse çok güzel olurdu, zira ismi lazım olmayan oyun bile etkinliklerde kaybedenden kazananına kadar 20m 50m exp dağıtır vaziyette.

ORTİ

Yeni Üye
1 gün exp parti bulsak 5 gün bulamıyoruz. Oyuna başladıktan 10 gün sonra bırakmanın eşiğine geldik.

Merhaba: Oyun içerisinde sıralı görevleri takip ederek çok güzel EXP puanları toplaya biliriz görevlerinize yardım edecek bir çok gönüllü oyuncular da mevcut yardım talep ederseniz seve seve gelirler. :giggle:

İyi egelenceler.

cebe

Üye
Merhaba: Oyun içerisinde sıralı görevleri takip ederek çok güzel EXP puanları toplaya biliriz görevlerinize yardım edecek bir çok gönüllü oyuncular da mevcut yardım talep ederseniz seve seve gelirler. :giggle:

İyi egelenceler.
aa öyle miymiş hangi oyuncu pk saatini ya da gündüz dvde afk farmıyla oyuna sınırsız radiant sokmayı bırakıp yeni oyunculara yardım ediyor örnek nick clan verir misin burdaki arkadaşlar faydalansın

greendaybeykoz

Üye

İyi egelenceler.
Tabi canım, oyunun PVE'si başka bir oyunda bulunamıyacak kopyalanamıyacak eşsiz görevlerle hikayelerle kaplı olduğu için zaten kimi çağırsam geliyo.

Ama tabi şöyle birşey var biz tembel olduğumuz için böyle şeyleri dert ediniyoruz işte.

Tarzını beğendim 42 veriyorum ama dans etmeye uygun değilsin.

superoyal

Yeni Üye
Oyuna sıfırdan başlayan 2 arkadaş olarak çok zorlanıyoruz. Exp premium dahil exp alabileceğimiz her mağaza öğesini satın almamıza rağmen exp partiler bulamıyoruz. Elimizi salladığımızda 85 level karaktere çarpıyor. 1+1 etkinliğinin kalıcı/daha sık gelmesi konusunda yönetimin takdirini bekliyoruz. İyi forumlar..
Kesinlikle sana katılıyorum oyun sanki sadece pvpden ibaretmiş gibi görülüyor. Bu oyunları pve için oynayanları unutuyorlar 1+1 gibi etkinlikler sürekli olmalı ve görev itemleriyle belli bir seviden sonra görev yapılamıyor. Umarım açmış olduğun bu konu başlığı etkili olur ve level kasmak isteyenlere koylaylıklar sağlanır.

greendaybeykoz

Üye
Düşünsenize, başlıyorsunuz ve level kasabileceğiniz bir aktivitede bulunamıyorsunuz, o oyunu oynamaya devam eder misiniz ?

Dün biriyle sohbet ettim adam 23 günde sadece 68 level olabilmiş.

Bu oyuna zarar vermek istesem, kimse başlamasın istesem, GELENLERDE geri dönsün istesem böyle bir sistem tasarlardım.

DenizBerat

Üye

İyi egelenceler.
Bak sen şu işe :D Öyle mi imiş o. Bilmesek yutturacak.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt