Yeni Oyuncuyum. Önerilerilerize Açığım

beyazpolis

Yeni Üye
Race
Protean
Job
Warrior
Herkese iyi günler dilerim. Oyuna yeni başlayacağım daha önce bir çok mmorpg oynadım ama risenin benzerini oynamadım her mmo başlamadan bir iki gün öncesinde araştırma yaparım videoları, oyun ici PvE, PvX, PvP iceriklerine bakarim. Pvp olarak full lootable Yani Ultima, eve online , albion gibi severim. Pvede ise toplu mob farmları. Oyunda çok fazla class, build seçeneği sanırsam yok ve tam olarakta pvp, pve tatmini edecegimi düşünüyorum fakat beklentisiz başlamak belki daha iyi olur oyuna bag kurmamı saglar. Neyse, sizden isteyeceğim oneri ve yardımlara acigim. Claslara baktım, healer oynamaktan nefret ederim. Metin2 yuzunden oyunlardada okcu oynanayi sevemedim. Mage ekibim ve oyun bilgim olmadigi icin soylemiyorum bile. Warrior ise olabilir gozuyle bakiyorum cunku hep melee , tank, öncu bi savasci oynadim ama warrior icinde videolarda cok disliyorlar ve kesinlikle solo olmaz yapilmaz imkansiz gozuyle bakip soyluyorlar.
Ne yapacagim bilmiyorum hesap satin almayi dusunmuyorum cunku ramazanda 1+1 etkinligi gelecekmis boylece oyuna bi ilk bakis atabilirim diye düsündüm daha sonra belki alabilirim yapamazsam. 24 saaten fazladır uyumadım ve kesinlikle aklımı kullanarak bu yazıları yazmadım bu yüzden kusura bakmayın lütfen önerilerinizi benle paylaşın ❤️

Zhou

Yeni Üye
Race
Protean
Job
Mage
İyi günler dost,
Bence ramazan etkinlikleri duyurusu yapılmadan bir karakter kurmamanı öneririm, ekibinin olmadığından dolayı warriorun seni zorlayacağını düşünüyorum illaki solo oyunculardan oluşan ptler oluyor fakat her zaman kendi ihtiyaçlarını gören bir karakter açman daha iyi olabilir örnek veriyorum rogue hem asas hem okcu modunda oynayabilirsin. Oyun 1 level karakterlere welcome görevinde 60 levele kadar ulaşmaları için exp veriyor ve 60 mob kestiğinde 60 level oluyorsun aynı zamanda seçtiğin klassa özgü 7 günlük kiralık itemler veriyor fakat bu kiralık itemler bittiğinde kesinlikle en azından oyuna 5-10 gb yatırman gerekiyor ki görevlerini ve exp ptlerde daha rahat kasarsın.

Apex (Roy)

Yeni Üye
I play as a warrior. I am telling you to pick Rogue Class. That's the class the developers have made this game for. The gear will be the most expensive cause majority of players are Rogues. Other than that, it is the best class in this game. Second would be a priest, but you don't like being a healer. Good luck and have fun.
Hello everyone, I hope you're all doing well. I'm about to start playing this game. I've played many MMORPGs before, but nothing quite like Rise. Before starting any MMO, I always do research a couple of days in advance, watching videos and checking in-game PvE, PvX, and PvP content. For PvP, I prefer fully lootable environments like Ultima, Eve Online, and Albion. For PvE, I enjoy group mob farming. I don't think there are many class or build options in the game, and I believe I'll find complete satisfaction in both PvP and PvE, but perhaps starting without high expectations will help me connect with the game. Anyway, I'm open to suggestions and help. I looked at the classes; I hate playing healers. Because of Metin2, I've never been able to enjoy playing archers in games. I won't even mention mages because I don't have a team or much game knowledge. I'm considering Warrior because I've always played melee, tank, or vanguard warriors, but in the videos, they really discourage Warrior and say it's absolutely impossible to do solo.
I don't know what to do. I'm not considering buying an account because I heard there's a 1+1 event coming during Ramadan, so I thought I could get a first look at the game and maybe buy one later if I can't. I haven't slept for over 24 hours and I definitely didn't write this using my brain, so please excuse me. Share your suggestions w

JohnPlane

Üye
birisi sana küfür ederse karşılık verme karşılık verirsen exile adasına atılıyorsun 6000 cash vermeden çıkılmıyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt