beyazpolis
Yeni Üye
- Race
- Protean
- Job
- Warrior
Herkese iyi günler dilerim. Oyuna yeni başlayacağım daha önce bir çok mmorpg oynadım ama risenin benzerini oynamadım her mmo başlamadan bir iki gün öncesinde araştırma yaparım videoları, oyun ici PvE, PvX, PvP iceriklerine bakarim. Pvp olarak full lootable Yani Ultima, eve online , albion gibi severim. Pvede ise toplu mob farmları. Oyunda çok fazla class, build seçeneği sanırsam yok ve tam olarakta pvp, pve tatmini edecegimi düşünüyorum fakat beklentisiz başlamak belki daha iyi olur oyuna bag kurmamı saglar. Neyse, sizden isteyeceğim oneri ve yardımlara acigim. Claslara baktım, healer oynamaktan nefret ederim. Metin2 yuzunden oyunlardada okcu oynanayi sevemedim. Mage ekibim ve oyun bilgim olmadigi icin soylemiyorum bile. Warrior ise olabilir gozuyle bakiyorum cunku hep melee , tank, öncu bi savasci oynadim ama warrior icinde videolarda cok disliyorlar ve kesinlikle solo olmaz yapilmaz imkansiz gozuyle bakip soyluyorlar.
Ne yapacagim bilmiyorum hesap satin almayi dusunmuyorum cunku ramazanda 1+1 etkinligi gelecekmis boylece oyuna bi ilk bakis atabilirim diye düsündüm daha sonra belki alabilirim yapamazsam. 24 saaten fazladır uyumadım ve kesinlikle aklımı kullanarak bu yazıları yazmadım bu yüzden kusura bakmayın lütfen önerilerinizi benle paylaşın
Ne yapacagim bilmiyorum hesap satin almayi dusunmuyorum cunku ramazanda 1+1 etkinligi gelecekmis boylece oyuna bi ilk bakis atabilirim diye düsündüm daha sonra belki alabilirim yapamazsam. 24 saaten fazladır uyumadım ve kesinlikle aklımı kullanarak bu yazıları yazmadım bu yüzden kusura bakmayın lütfen önerilerinizi benle paylaşın