Yeni premium

RoXriTe

Üye
Erken erişimde olan bir oyun için bu kadar yüksek fiyatlı premium neden ?
Bu parayı vereceğiz item alacağız ama itemin nerf yeme ihtimali var. Bu parayı vereceğiz ama lag var. Bu parayı vereceğiz ama karakterler arası denge sorunu var. Bu parayı vereceğiz ama itemler arası denge sorunu var. Biz parayı neden vereceğiz ? Bu parayı vermek için bizi ne inandıracak? Bi açıklarsanız seviniriz.

_F_G_

Üye
Beklentinin üzerinde oldu fiyatları. Bunun bir sebebi oyunun yaklaşık bir yıldır ayni premium u satarken enflasyon güncellemesi yapmaması olabilir. Bence tek premium dönemi her zaman daha adil. Elite Royal ayrımı kalkıp 2000 RC ile normal premium yeni ozellikleri ile devam edebilirsi.

N1pple

Üye
Cevap belli bence. Yeni premium sadece exp odaklı bir pre yani ben 85level olunca hala bu preyi almaya devam eden insan sayısının en az yüzde 80-90 azalacağını düşünüyorum. Yani onlarda uzun soluklu sürekli satamayacaklarını biliyorlar bari exp kasmaya çalışılırken ne fiyattan satsak kardır diye düşünüyor olabilirler. Keşke exp kasma olayı da bitince kullanılabilecek kendisini aldırmaya devam edecek içeriklerle dolu bir premium getirilseydi

RoXriTe

Üye
Cevap belli bence. Yeni premium sadece exp odaklı bir pre yani ben 85level olunca hala bu preyi almaya devam eden insan sayısının en az yüzde 80-90 azalacağını düşünüyorum. Yani onlarda uzun soluklu sürekli satamayacaklarını biliyorlar bari exp kasmaya çalışılırken ne fiyattan satsak kardır diye düşünüyor olabilirler. Keşke exp kasma olayı da bitince kullanılabilecek kendisini aldırmaya devam edecek içeriklerle dolu bir premium getirilseydi
olabilir elbette ancak asıl soru işareti o premium bu oyunu hak ediyor mu ? Okçu kitleme atıyor 2 saniye rogue kör ediyor 2 saniye rogue kayboluyor 2 saniye ama priest ölümsüzlük 3 saniye. Herkes master 10 u 10 saniye kullanırken priest 3 saniye kullanıyor. Buradaki adaletsizlik dağları aştı ama gören yok. Guney diye bp var 5 parça uniq takıyor adam ayakta kalamıyor. 5 parça uniq takan asaslar öldüğünde yayınlarında saatlerçe ağlayığ mage warrior ve bp ye defalarca kez nerf attırdılar. Kimse kusura bakmasın bu oyun o premiumu hak etmiyor.

Kedx

Üye
Merhabalar,

Royal Premium'da bulunan
-Altın bonusu: %10
-NPC'ye eşya satışındaki artış: %10
-Max ağırlık bonusu: %20
-60 Saat Row Asistan
Bu bonuslar nedeniyle farmer arkadaşlarında öncelikli olarak tercih edeceğini düşünmekteyim.

RoXriTe

Üye
Merhabalar,

Royal Premium'da bulunan
-Altın bonusu: %10
-NPC'ye eşya satışındaki artış: %10
-Max ağırlık bonusu: %20
-60 Saat Row Asistan
Bu bonuslar nedeniyle farmer arkadaşlarında öncelikli olarak tercih edeceğini düşünmekteyim.
yaratıkların 3.000 coin attığını düşünürsen her yaratıktan 300 coin alacaksın yani 4 yaratıktan 1.200 coin alacaksın gerçekten çok yararlı :D npc ye attığın itemler ortada zaten fiyatları ile o da çok fazla etki etmeyecek. 60 saat dediğim row 3,5 gün geri kalan günler parayla almaya devam tabi slot bulabilirsen.

Balerion

Üye
Oldukça yanlış bir çıkarım olmuş hocam. Asıl row farmcılarına yarar. 85 level %100 exp olup hala bunu alacaklarına emin olabilirsin çünkü row süresi 1 saat daha fazla. Bu sürede drop almasan bile 1.2 m gold kasacaksın. 30 günde 36 m= 166 tl.

Gold bonus: günde 750 k fazladan gold kastıracak. Ayda 22.5 m = 105 t.

Ayda 70-80 tl de npc'ye satış bonusundan gelir. +10 tl hp potundan 10 tl mana potundan 40 tl binekten geliyor. Yani premiumun getirdiği bu ufak görünen farklar premiumun tüm parasını çıkartıyor. Yani tüm sağladığı tüm özellikler ücretsiz verilmiş gibi oluyor.

Ama tabi burada eski premiumun bazı özelliklerini kötüleştirerek biraz bel altı vurmuşlar o hoş olmamış...

Bu arada oyunun tek tip premium sözü vardı o noldu?

MonTy

Üye
Erken erişimde olan bir oyun için bu kadar yüksek fiyatlı premium neden ?
Bu parayı vereceğiz item alacağız ama itemin nerf yeme ihtimali var. Bu parayı vereceğiz ama lag var. Bu parayı vereceğiz ama karakterler arası denge sorunu var. Bu parayı vereceğiz ama itemler arası denge sorunu var. Biz parayı neden vereceğiz ? Bu parayı vermek için bizi ne inandıracak? Bi açıklarsanız seviniriz.
Nasıl fiyat yüksek dostum 1500 cash değerinde row & 500 cash değerinde binek ve 2 tane pot veriyor onlarda 200 cash.Geriye 1100 cash kalıyor onuda npc ve gold bonusu ile fazla fazla karşılar zaten .

GizliPriest

Üye
olabilir elbette ancak asıl soru işareti o premium bu oyunu hak ediyor mu ? Okçu kitleme atıyor 2 saniye rogue kör ediyor 2 saniye rogue kayboluyor 2 saniye ama priest ölümsüzlük 3 saniye. Herkes master 10 u 10 saniye kullanırken priest 3 saniye kullanıyor. Buradaki adaletsizlik dağları aştı ama gören yok. Guney diye bp var 5 parça uniq takıyor adam ayakta kalamıyor. 5 parça uniq takan asaslar öldüğünde yayınlarında saatlerçe ağlayığ mage warrior ve bp ye defalarca kez nerf attırdılar. Kimse kusura bakmasın bu oyun o premiumu hak etmiyor.
O skill 5sn 3sn değil tekrar bak. Güney oynamayi bilmiyor oyuna yeni başladı zamanla kendini gelistiricektir. Bu oyunda en iyi takılarla en iyi olmuyorsun becerin ve özel combinler buildler ön planda. Kullandığı takı seti dv de pve ve pvp için yanlış tercih o takı setiyle sadece priest vs priest yapıp kazanırsın. Zırhları silahı klasik. tekrar söylüyorum bu oyun da iyi olmak istiyorsan güzel gözlemleyip hızlı reaksiyon vermelisin. Burası " knight online " değil. 10gblik charla 100gblik karakterini öperler.

Maximiliantr

Üye
Var olan premium yetim bırakılıp yeni pre aldırma politikası güdülmüş. Pazarlama taktiği ancak bu oyunun her seferinde erken erişim olduğunu sizler söylüyorsunuz. Erken erişim bir oyunda neden bu kadar yüksek fiyat düşünülmüş. Bence insanlara zorluk çıkarmaktan başka bir şey değil bu, unutmayın insanlar Rise'a Türk oyunu ve ucuz fiyat politikası için geçti. ilk gelen premiumda 300 lira üzeri olması, ve sonradan gelecek olan premiun fiyatı kim bilir ne kadar olur. Şimdi bazılar der başka premium gelmez, ilk premium için de öyle gelmeyecek denmişti, şuan düşülülmüyor denerek her zaman önü açık bir cümle ile bize gelecek deniyor aslında. Neyse ben sahsen var olan premium kalan 18 günlül prem ile devame edeceğim , kusura bakmayın 330 lira premiuma çok fazla.

RoXriTe

Üye
O skill 5sn 3sn değil tekrar bak. Güney oynamayi bilmiyor oyuna yeni başladı zamanla kendini gelistiricektir. Bu oyunda en iyi takılarla en iyi olmuyorsun becerin ve özel combinler buildler ön planda. Kullandığı takı seti dv de pve ve pvp için yanlış tercih o takı setiyle sadece priest vs priest yapıp kazanırsın. Zırhları silahı klasik. tekrar söylüyorum bu oyun da iyi olmak istiyorsan güzel gözlemleyip hızlı reaksiyon vermelisin. Burası " knight online " değil. 10gblik charla 100gblik karakterini öperler.
3 saniye buyur tekrar tekrar kontrol et. Macro açan oynamayı biliyor olmuş. Uniq itemi ben tasarlamadım o eleştirini tasarlayan kişilere yapabilirsiniz. Eğer uniq item getirdi isen bir karaktere o en iyisi olmalı ama değilse burada sorun vardır.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt