Yeni Server Bilgi Talebi Hk.

TheBlessingDaggeR

Yeni Üye
Merhaba,

Bir çok kişi oyuna başlamak için yeni server bekliyoruz fakat forumda bu tür konulara hep "bu hassas bir konu, açılmadan önce gereken zamanda gereken bilgi verilecektir" tarzı bilgilendirme olmayan bilgilendirme cevapları veriliyor. En azından "1 yıl içinde böyle bir planımız yok" vs. gibi bir bilgilendirme yapmanız mümkün mü ?

N3v3N

Üye
Yeni server acilacaksa global dv e en az 1 sene eklenmemesi gerekiyor.

Kalan serverlarda birlesmeli.

Reverentia

Yönetici
Game Master
Selam,

Bu tarz yapılacak değişiklikler için daha önce resmi kanallarımızda bu yönlü bir düşünce olmadığı belirtilmişti.
Yeni server veya buna dayalı bir durum gerçekleşmesi durumunda tabii ki sizlere bilgi verilecektir. Ama belirttiğiniz şekilde bir işleyiş bilgilendirmesi pek mümkün değil.

İyi forumlar.

DenizBerat

Üye
Böyle birsey söylemeleri mümkün değil. Galia mantis gelmeden 2 gün önce bile kesinlikle böyle birsey yok denmiş idi üst yöneticiler tarafindan. Bu tip bir haber oyunu çok etkiler karar verilir ondan sonra kesin bir duyuru yapılır. Ben bu yılbaşına doğru gelmesi gerektiğini düşünüyorum artık. Yeni oyuncu gidişi nerdeyse yok eski oyuncular da yavaş yavaş sıkılmaya başladı

erconzi

Üye
Race
Protean
Job
Rogue(Archer)
Yeni server üzerinden 1 sene geçmiş her sene server mi açılır? Yeni server demek oyunu biz yönetemedik yeni server açıp bu durumu kurtarmaya çalışacağız demek. Oyuncuların yeni server istemesinin tek sebebi oyundan para kazanmak. Yeni server gelmesin istemiyorum. Ekmekçiler oyunu terketsin! Rise Online yi eski oyunlara benzetmeye çalışmayın lütfen!

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt