Yeni Server Hakkında

Yeni Server Açılmalı mıdır ?

• Evet, yeni server açılırsa orada oynarım.

Oy: 5 45.5%
  • Hayır, yeni server açılsa bile mevcut oynadığım server da devam etmeyi düşünüyorum

Oy: 6 54.5%

• Kullanılan toplam oy
    11

JohnnyBravo

Üye
Merhaba öncelikle iyi forumlar herkese.

Eminim benim gibi yeni server açılmasını bekleyen önemli bir kitle vardır oyuna tekrardan dönüş için.

Mevcut serverlar var niye yeni server istiyorsun diye soracak olanlar vardır. Şöyle ki rekabetçi durumları sevdiğimden ve şu an başlayacağım x server da hem insanlara yetişmek zor olacağından hem hali hazırda exp kasan insanlar olmadığından yeni server açılması taraftarıyım.

Sizlerin de fikirlerini merak etmekteyim. Sizce yeni server açılırsa oyuna artıları ve eksileri neler olabilir ? Benim gibi yeni server açılmasını dört gözle bekleyen arkadaşlarım var mı?

Sevgiler,

JohnnyBravo

Üye
Değerli fikrin için teşekkürler. Tutunup tutunamamakla alakalı yorumun gereksiz olmuş tutunamadığımı nereden biliyorsun :)
Kişisel bazı sebeplerden dolayı ara vermiş olabilirim. Yeni Server gelmesini saçmalık olarak görmüyorum. Er ya da geç gelecektir :)

JohnPlane

Üye
Merhaba öncelikle iyi forumlar herkese.

Eminim benim gibi yeni server açılmasını bekleyen önemli bir kitle vardır oyuna tekrardan dönüş için.

Mevcut serverlar var niye yeni server istiyorsun diye soracak olanlar vardır. Şöyle ki rekabetçi durumları sevdiğimden ve şu an başlayacağım x server da hem insanlara yetişmek zor olacağından hem hali hazırda exp kasan insanlar olmadığından yeni server açılması taraftarıyım.

Sizlerin de fikirlerini merak etmekteyim. Sizce yeni server açılırsa oyuna artıları ve eksileri neler olabilir ? Benim gibi yeni server açılmasını dört gözle bekleyen arkadaşlarım var mı?

Sevgiler,
yeni server açılsa oynarım ama o kadar yatırım yapan insanın itemler ne olacak yazık değil mi ?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt