Yeni server yeni umutlar !

Delucia

Üye
Evet arkadaşlar belirttiğim gibi etkinliklerin başlaması ile beraber yeni bir server ın gelmesi bizim gibi yüzlerce bırakan oyuncuyu geri getiricektir. Belki de bir umut olur.

LosTurcos

Üye
En başta yaşanan bazı aksaklıkları toparlamak ve sağlam bir oyuncu girişi için yol yakınken yeni bir SW çok iyi olacaktır bencede

kaan26

Üye
Evet arkadaşlar belirttiğim gibi etkinliklerin başlaması ile beraber yeni bir server ın gelmesi bizim gibi yüzlerce bırakan oyuncuyu geri getiricektir. Belki de bir umut olur.
bende suan ki swde oynayan biri olarak yeni sw acılırsa oyunu bırakırım. Solo zorluklara katlanıp exp item vs neyse artık kasan birisi olarak buda benım zoruma gider. sen dayanamamışsın kaçmıssn

Delucia

Üye
Her oyunda yeni server ihtiyacı olur bu oyunun şuan ihtiyacı olduğu belli siz ve arkadaşları o serverda bırakırsak mutlu olacaz size gelin diyen yok zaten orada devam edin

Kaçtım kim dedi 62 lvl benim karakterim ben yapılanlara ve yapılmayanlara isyan ediyorum

sertan123

Üye
oyun açılalı 10gün oldu ne yeni serverı malum oyunda bile 3senede bir server açılıyor :D kafayımı yediniz siz beğenmeyene kapı orda biz bize yeteriz

Knight

Üye
Okadar amele gibi iyisiyle kotusuyle ugrastık ne yeni serverinden bahsediyorsunuz ya siz azınlıksınız asıl yeni sw acılırsa daha fazla oyuncu kaybı yaşanır ki oyun daha tam officale bile gecmedi

Shikato

Üye
Oyunun ilk sunucusu kaldı da yeni sunucu açacaksın? Daha server oturmamış be kardeşim buglar fixler kasılmamış daha 10 gün olmuş ne bu acele

Delucia

Üye
Anlarsınız ilerde sıfırdan kasan adam bi olmasın bir kaç aya mecburi p2w öğelerde artsın bak bakalım nasıl takılıyorsunuz beraber

Delucia

Üye
Çok fazla bug ve para yapıldı haksız yere bu server da benim inancım böyle ister katılın ister katılmayın 300 m e yakın paramda var. Bn haksızlığı görüyorum isteyen istediği gibi düşünsün bir gün yeni server açılsın kasarım yeniden ama takipteyim

gold2123

Üye
Yeni server exp bugundan dolayi 2.gun açılmalıydı artık çok geç, yeni server açılırsa oyunu birakirim o kadar kasmakla vakit harcayamam tekrardan, yeni serverin en erken 6 ay sonra gelmesi lazim yani oyun toparlandiktan sonra

Delucia

Üye
10 gün çok geç değil bu kadar olaydan sonra bi 10 gün daha veririz ama güncellemeden sonra

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt