İstek Yeni Sistemler ve Artık craft gelsin mi ?

leocuq.tv

Üye
Aktif olan en zevkli işi kapatarak gerçekten oyunun akışını durdurdunuz
Farkındamısınız sunucunun yarısı balık tutuyor diğer yarısı dungeona girmeye çalışıyor
Acil olarak yeni dungeonlar ve pvp odaklı eklentiler gelmesi lazım. Misal bayrak kapmaca gibi etkinlikler saat başı olmalı.
Ayrıca yeni zindanlar gelmeli ve zindanlarda özel eşyalar toplanmalı
Şu oyunda dans veya emojiden ziyade craft ve pvp odaklı 2-3 eklenti ile güçlendirme gerektiğini düşünüyorum

65 Oldum oyunda bir hedefim kalmadı inanın amele gibi farm yapıyorum ve tüm toplama skillerim 2-3 günde 20 oldu.
Kime sorsam aynı sıkıntı Full set gear skor adam bile balık tutmaya afk bırakıyor adamın, fishing leveli 30 oldu .
Lütfen güncelleme tarihi veremiyorsanız 1 aylık yol haritası çizin en azından gelecek şeyler ile kendimizi teselli edelim

LEPSON

Üye
Craftın kapanması oyundaki piyasayı öldürdü acilen aktif hale gelmesi lazım

orbay888

Üye
Craft gelsin artık. En azından eski hali açılsin. Kabak tadı verdi oyun..

orbay888

Üye
Bu oyunu ve yönetimi her konuda desteklemeye çalişip olur düzelir yaparlar vs vs diyen biriydim. Taa ki ilk güncellemede craft gelecek diyip sonra kendileriyle çélişip tutarsız laflar etmeye başlayana kadar. Sanırım çokta şaapmaya gerek yok. Ne etkinlik ne farm ne düzgün çalişan mekanıkler. Sanirim alt f4 yakın

mecbur

Üye
Bu oyunu ve yönetimi her konuda desteklemeye çalişip olur düzelir yaparlar vs vs diyen biriydim. Taa ki ilk güncellemede craft gelecek diyip sonra kendileriyle çélişip tutarsız laflar etmeye başlayana kadar. Sanırım çokta şaapmaya gerek yok. Ne etkinlik ne farm ne düzgün çalişan mekanıkler. Sanirim alt f4 yakın
aynı fikirdeyim , beklicez yapacak bir şey yok. icraate bakcaz artık :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt