Yeni Yama Hakkında ;

wolfingen

Üye
Yeni yama notları hakkındaki düşüncelereniz nelerdir ?
Ben ciddi anlamda iyileştirmeler yapıldığını gördüm ve şahsen beni oldukça tatmin eden bir yama oldu.
Özellikle ve özellikle skill barın kayıt edilmesi olayına yeniden doğmuş kadar mutlu oldum diyebilirim.
günlük 50kill görevinin eklenmesi ve ödül kutusunun trade edilemiyor olması hoş olmuş.
Kimsenin beğenmediği grup zindanındaki incilerin yer altında çıkması ve kırılması olayının fixlenmesi güzel.
Party barının fixlenmesi güzel.

kısacası yönetim sesimizi az da olsa duymuş ve derslerine güzel çalışmışlar, yorumlarınız nedir ?

yetiyet

Üye
hagard/haddar 5 için bp puanı istemesi önceki sisteme göre daha iyi olmuş ancak sınır az ve malesef bir çok soruna çözüm sunmuyor. Ben multi pcleri istemiyorum, çünkü ekonominin içinden geçiyorlar. Adamlar kardeşim gel sende kas sadece multiler almasın demiş. Bu bp istemesinin yanında drop oranları row kanalları için düşürülmeliydi de. O slotlar sadece el değiştirecek şimdi.

Diğer güncellemeler için bir şey demek istemiyorum önce denemek lazım. Binek yarışıda bu arada güzel olmuş ona da multi pc giriyorlardı.

Carl

Yeni Üye
kimse kusursuz dört dörtlük değildir illaki hatalar olucak ama bu hatalardan ders çıkarıp duzeltıp bızım söylemlerimizi dinlemeleri gayet güzel olmuş güzel bir güncelleme bende beğendim.

YUZDEELLI

Üye
hagard/haddar 5 için bp puanı istemesi önceki sisteme göre daha iyi olmuş ancak sınır az ve malesef bir çok soruna çözüm sunmuyor. Ben multi pcleri istemiyorum, çünkü ekonominin içinden geçiyorlar. Adamlar kardeşim gel sende kas sadece multiler almasın demiş. Bu bp istemesinin yanında drop oranları row kanalları için düşürülmeliydi de. O slotlar sadece el değiştirecek şimdi.

Diğer güncellemeler için bir şey demek istemiyorum önce denemek lazım. Binek yarışıda bu arada güzel olmuş ona da multi pc giriyorlardı.
Ya kanka bi bdw girecek zaten 500 bp kasacak :D

Real53100

Yeni Üye
bence oda değişimleri yüksek bir np de olsun 2 tanede rowsuz oda olsun elle kasmak isteyenler için diğer 3 4 5 6 ya gidebilmesi için her odanın istediği np limiti kademeli olarak yükselsin

wolfingen

Üye
bence oda değişimleri yüksek bir np de olsun 2 tanede rowsuz oda olsun elle kasmak isteyenler için diğer 3 4 5 6 ya gidebilmesi için her odanın istediği np limiti kademeli olarak yükselsin
Ben bunun çözüm olacağını düşünmüyorum.
Aksine , multiler birbiriyle KS'leşirken aynı zamanda giremedikleri camplerde yine çarları dizili klanlar olacak biz yine slot bulamayacağız :D
Adamlar h6ve h5 kapanınca 7-8-9-10'a bile coin için çökmeye başlamışlar :D
Multi pc muhabbeti artık bayıyor beni, evet ben de bu durumdan rahatsızım ancak dv'ye gidiyorum sorun çözülüyor benim için.

PriesTMaNN

Yeni Üye
Multi pc problemi çözüldüğü gün hiç bir güncelleştirmeye gerek kalmayacak ;)

wolfingen

Üye
Multi pc problemi çözüldüğü gün hiç bir güncelleştirmeye gerek kalmayacak ;)
Dostum multi pc bizim için problem olduğu kadar oyun firması için madendir. ;)
Ayrıca, multi pclerin hepsini bir anda banladıkları/yasakladıkları bir gerçeklikte oyun daha mı iyi olacak zannediyorsun ? ;)
Boş slot bulabileceğine , ekonominin daha iyi olacağına falan mı inanıyorsun ? ;)
Ya da hepsini kenara koyalım , nasıl çözülebilir mesela multi pc ? ;)
Muhteşem zekan ile bize bir yol haritası çiz bakalım. Hem oyun şirketi kazansın, hem solo oyuncular kazansın ? ;)
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

PriesTMaNN

Yeni Üye
Ayrıca, multi pclerin hepsini bir anda banladıkları/yasakladıkları bir gerçeklikte oyun daha mı iyi olacak zannediyorsun ? ;)
Boş slot bulabileceğine , ekonominin daha iyi olacağına falan mı inanıyorsun ? ;)
Muhteşem zekan ile bize bir yol haritası çiz bakalım. Hem oyun şirketi kazansın, hem solo oyuncular kazansın ? ;)
Muhteşem zekam ile seni aydınlatıyım kardeşim ne zamandır MMORPG oynuyorsun bilmiyorum ama o gördüğün multipclerin hepsi aracı firmaların karakterleridir sen aracı firmaları kaldır gbyi kendin sat o zaman hem oyun kazanır hemde playerlar ;)

fstab

Üye
Aynen bak çok güzel güncelleme xD 3 ay önce önceliğimiz oldu radarimiza girdi birinci düzeltecegimiz dediği şeyi 3 ay düşünerek bu şekilde bir cozum buluyorlarsa kusura bakmayın ama benim gözümde sınıfta kaldı madem bunları engellemek gibi bir yola girdiyseniz 5k değil 50k np sınırı koyarsınız uzaktaykende bp gelmez gelsin kassinlar bakalım. Sonuçta bu oyunun amacı karakterini güçlendirip PK alaninda öne cikmak degilmi pve oynasam gider Diablo oynardım.
1709305234686.png

PriesTMaNN

Yeni Üye
Aynen bak çok güzel güncelleme xD 3 ay önce önceliğimiz oldu radarimiza girdi birinci düzeltecegimiz dediği şeyi 3 ay düşünerek bu şekilde bir cozum buluyorlarsa kusura bakmayın ama benim gözümde sınıfta kaldı madem bunları engellemek gibi bir yola girdiyseniz 5k değil 50k np sınırı koyarsınız uzaktaykende bp gelmez gelsin kassinlar bakalım. Sonuçta bu oyunun amacı karakterini güçlendirip PK alaninda öne cikmak degilmi pve oynasam gider Diablo oynardım.
Ekli dosyayı görüntüle 16222
Hocam her zaman söylüyorum oyunu oynamak bizim tercihimiz , geliştirmek yetkililerin görevi.Ownerların geliştirdiği kadar oynayabiliyoruz maalesef , düzenlemenin senin dediğin gibi olması tabii ki daha güzel ve oynanır hale getirir oyunu.

YUZDEELLI

Üye
Öffffffffffffff asasla dashlemeler :D sıfır mana sıfır hp potu farm :D aklını kullanan oynuyor bu oyunu ya aklını sevdiğimin adamı açmış asasları vermiş ayarı biz ne zaman öhöhö gabah çiçeee gibin de gözüküyo :D

MmoRpg

Üye
ESO oynayan insanların gözleri yaşlı. oyuna addon ekleyebilsek ve istediğimiz gibi kendimiz özelleştirebilsek :) ko oyuncularının beyni patlar .

wolfingen

Üye
Muhteşem zekam ile seni aydınlatıyım kardeşim ne zamandır MMORPG oynuyorsun bilmiyorum ama o gördüğün multipclerin hepsi aracı firmaların karakterleridir sen aracı firmaları kaldır gbyi kendin sat o zaman hem oyun kazanır hemde playerlar ;)
;) aynen kardeşim, bugüne kadar bütün multiler aracı firmaların pcleri ;)
aynen kardeşim ;)
çok iyisin ;)
sen bi soda iç ;)

zr3

Üye
Kanka ben sana muhteşem zekam ile açıklama yapayım. Oyunu bıraktım, ortalama aylık 4 k pus harcamam vardı. O parayı altcoinlere yatırdım. Malum boğa sezonu 5 günde 3 katladım.

MmoRpg

Üye
Kanka ben sana muhteşem zekam ile açıklama yapayım. Oyunu bıraktım, ortalama aylık 4 k pus harcamam vardı. O parayı altcoinlere yatırdım. Malum boğa sezonu 5 günde 3 katladım.
sonra tekrar gel bir kaç slot kapat 24 saatte bir pc lere bak ve oyun parasını sitelere satıp cebine madeni para olarak aktar nasıl fikir yönetim bunu beğendi

wolfingen

Üye
3 gramlık beyninle konudan konuya zıplayıp EĞlwE bNEe YaLaMa aVCısIyIMmM xDEe ?? senden kaldı mı ya gerçekten :D hadi abicim hadi , sen şikayet edip ağlaya sızlaya oyna, ben de keyifli ve eğlenerek oynayacağım. bu kadar sızlanmak yerine bırak oyunu boş boş yorumlar yapma :) ha pardon yanlış emoji oldu ;)
hayatında malum oyundan başka bir oyun bilmeyen kitlenin gelip burda rise'a gün aşırı bomboş şikayetlerde bulunup bok atması durumuna hazımsızlık sendromu diyoruz, bu ara çok yaygın. Yanınızda soda olmadan foruma girmeyin. salın bu işleri.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt