Yeni Yama Sonrasi Crash Sorunu

zelenom

Üye
Arkadaşlar merhaba
Öncelikle forumda ve dahi tüm internet sitelerinde ve ve ve gm lerin discord modoratör lerinin söylediği herseyi yaptık.
Appdata dır on bellektir ramdir ekran karşıdır ayarlardir ws ws ws hiç bir sonuç alamadık.
22 kişilik bir ekibiz ve gittiğimiz dc lerded3 muhatap oldumuz insan sayısı 200 300 u aşkındır hepsine danışıtik ve herkeste bu sorun var.
Lütfen konuyu silmeyin kötülemek yada karalamak amaçlı yapmıyorum tamamen sorun çözüm odaklı danisiyorum.
Crash nasıl çözülür?
Oyun la alakalimi yoksa bizlerle alakalimi?
Bilindik tüm yöntemler denendi farklı bir çözümü olan var ise lütfen bizi aydınlatsın.
Şimdiden cevaplar için çok teşekkür ederim

fireon

Yeni Üye
Aynı bilgisayar 85 cap geldiğinden beri farm yapıyorum değişen hiçbir şey yok. En son hotfix geldikten sonra crashler patlak verdi 7/24 farmda olan çar niye son 3-4 gündür crash yemeye başlar? Getirdiğiniz hotfix içeriği nedir? %appdata% deki save klasörünü siliyoruz herhangi bir değişiklik olmuyor.

Digital

Yönetici
Game Master
Merhaba,

R.O.W.A aktifken crash hatası almanıza neden olan bir hata keşfettik. Gün içinde bu sorun için mini güncelleme vermeyi planlıyoruz.

İyi forumlar.

DaxteRy

Yeni Üye
Merhaba,

Sorunun sadece ROW ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Pazar charımız da oturan charımız da crash yiyor. Bence genel bir kontrol sağlarsanız daha iyi olur.

İyi çalışmalar dilerim.

kimyasal

Üye
Crash alan arkadaşlar win 10 mu kullanıyorsunuz mesela, ben önceden win 10 da çok problem yaşadım 11 e geçtikten sonra crash nerdeyse bitti gibi oldu.

zelenom

Üye
Merhaba,

R.O.W.A aktifken crash hatası almanıza neden olan bir hata keşfettik. Gün içinde bu sorun için mini güncelleme vermeyi planlıyoruz.

İyi forumlar.
Sadece rowla alakalı değil çünkü dv dede yiyoruZ

Crash alan arkadaşlar win 10 mu kullanıyorsunuz mesela, ben önceden win 10 da çok problem yaşadım 11 e geçtikten sonra crash nerdeyse bitti gibi oldu.
10 olan pc de var 11 olan pc de var 2 side yiyor

levbom

Üye
windows 11 kullanıyorum.
açıldığından beri oyunu oynuyorum.
önceden çok az crash yerken. son 4 5 gündür günde 3 5 kere crash yiyorum.
server değiştirmeye korkuyorum harita değiştirmeye korkuyorum.
önceden 3 4 günde bir crash yerdim.
bütün sürücülerim güncel.
diğer arkadaşlardada crash sorunu arttı.
hiç etkilenmeyenlerde var.

osmangaziforum

Üye
Şu an Crash yedim . Zindana girmek için parti kurduk veeeeee cashhh ne güzel çok mükkemmel şimdi ben ne yapayım .

soru 1 yetkililere . diyelim ki oyunu kapatıp tekrardan girdim . Adamlar medusayı kesmişler . ve ben Yetkililerin haksızlık yapmayacaklarını umarak hemen çıktım çünki günlük görev hakkım yanacak diye . ve ticket attım . Ne cevap alacağımı biliyormusunuz . Hakkınız geri verilemiyecek malesef giriş yaptığım için .

EEEEE E eeeee ben şimdiiiiiii bu adamların zindanını kesme süreleri bitene kadar oyuna girmiyeyimmi okadar zamanım da boşuna gidecek . Nedir bu cash yemek nedir bunun bi izahı yokmu nasıl oluyor neden oluyor . Neden oluyor 21. yüzyılda böyle şeyler oluyormu .

Haksızlık olmazmı . ozaman cash yiyen adam oyuu kapatıp açınca girerken zindana girmek istiyormusun EVET yada HAYIR . yazısı gelsin bizde HAYIR ı seçelim . ya medusa kesilmişse hakkımız geride verilmeyecek çünki .

CASH olayını kaldırın artık çok sinir bozucu oluyor . o dediklerinizide yaptık olmuyor düzelmiyor ışınlanmaya çok korkar olduk zaten korkuyoruz bir oyun korkarak oynanırmı . ozaman unreal engine 5 ten çıkalım bi düşük olan grafik motorunu kullanalım maden bu unreal da bi sıkıtı var

osmangaziforum

Üye
şimdi oyuna gireceğim zindanda başlatılırsa zindandan çıkıp Zindan hakkımın tekrar verilmesini rica edeceğim . Haksızlık yapmayacağınızı umarak !!!!

osmangaziforum

Üye
valla girerken havuz görüntüsü geldi oyunu zor kapattım içeri almasın diye görev yöneticisi ile zor kapattım . adamlar zindanda ohhhh ne güzel ben oyuna da giremiyorum girmeye kalsam zindana sokacak beni

Bu konu asla kapatılmasın sorun tamamen çözülene kadar konuyu kapatmayınız lütfen

RickSancheZz

Üye
ben kanal ve harita değişimlerinde çok crash yiyorum, oyun deneyimini kötü etkileyen bi durum umarım çok uzamadan düzeltilir.

levbom

Üye
oyunun başından beri var düzeleceğine olan inancım kalmadı.
:)

Rhine

Yönetici
Game Master
ben kanal ve harita değişimlerinde çok crash yiyorum, oyun deneyimini kötü etkileyen bi durum umarım çok uzamadan düzeltilir.
Eğer bu sorun hala devam ediyorsa, lütfen Discord sunucumuza giriş yaparak, bana özel mesaj iletirsen sana yardımcı olabilirim.
Rhine#7615

Discord Linkimiz:

levbom

Üye
mesela şuan hiçbirşey yapmadım crash yemiyorum yada günde 1 kere yiyorum.
gayet stabil gidiyor şuan :) sizdenmi bendenmi sorun anlayamadım

PrioVendetta

Üye
Hayır güncelleme öncesi char 1 2 gün balıkta duruyordu işe geldim baktım crash yemiş. 8 saat duramıyor.

osmangaziforum

Üye
Hep yazdım Hep yazdım yazmayınca cash yedim . şimdi ne olucak :) ne yapmalıyım .

3 dakika önce death valeyde parti ye girdim death zindan için .

Normalde partidekilere hep yazıyorum cash yersem medusada beklermisiniz diye ama bu kez yazmadım uzun zamandır cash yemediğim için .

Ama ne varki yazmadığımda cash yiyorum nedense :D şimdi oyuna ne kadar süre girmemem gerekiyor acaba tekrar Death dragon hakkını kaybetmemek için

Olgu

Üye
Yeni yama sonrası, balık tutmak bile problem. Ne yazık ki yılbaşı yamasından sonra dün akşam durduk yere 3 kere crash yedim.

Gece yatarken balık bırakmıştım, gene sabaha karşı crash yemiş.

Yamadan önce asla ama asla Crash yemeyen bir sistemim var.

Umarım yılbaşı çabuk geçer ve bu yama geri alınır.

kimyasal

Üye
Balıkçılık yada pazarda iken oyun motoru kendini tasarrufa almalı bence, güncelleme sonrası 24 saat açık pazar PC bile crash yemeye başladı.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt