İstek Yetkili Birisi Bakabilir mi Acil

LocustAviru

Üye
Oyun Pach gelmeden 1 gün önce kendi kendine bilgisayardan sildi ve oyunu 2kb ile indiriyor yardımcı olurmusunuz 2 gündür giremiyorum oyuna

Ekli dosyalar

• d1q.jpg
    d1q.jpg
    110.7 KB · Görüntüleme: 42

Paris

Üye
Merhaba,

Dosya sunucularının yoğunluğuna bağlı olarak indirme hızları yavaşlayabilmektedir. Silinme konusu hakkında kendi bilgisayarınızla alakalı bir problem diye düşünüyorum.

samess

Üye
VPN indir öyle çek, bu tarafın sunucularında bir sorun var anlamadim

LocustAviru

Üye
iyi güzel yazmışsınız da 2kb ile indirme ne ya 1 ay da anca iner

MadKaa

Üye
hep aynı hızda indiriyor açıldığı günden bugune yapcak birsey yok sanırım

Figma

Üye
Oyun indirmesi büyük bir ihtimal sunucu tarafında kısıtlanıyor çünkü 50 mbps internetim olmasına rağmen 2 gündür oyunu indiriyorum halen %50'de 130 kbps hız ile indireblidiğime dua edeceğim. Bir oyunu insanların oynayabilmesi için önce erişebilmesi gerekmektedir. Sunucuları işlermlere göre mutlaka ayırmasınız. Download sunucusu ile oyun içerisindeki diğer mekanikleri ayrı sunucularda barındırmalısınız. Böyle bir işlem yapmazsanız eğer sürekli olarak oyun ağır ve yavaş çalışacak. Ek olarak oyun haritasında bulunan farm alanları yetersiz millet ks atıp bir biri ile kavga ediyor :D

TheKRZM

Üye
Oyunu hem iş yerine hemde eve en az 2 kere indirdim ilk açıldığı 3 gün haricinde hiç 5mb altını görmedim. Evdeki internet hızım 100mbit iş yerinde 50mbit. Sizden kaynaklı bir problem var.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt