Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dosya sunucularının yoğunluğuna bağlı olarak indirme hızları yavaşlayabilmektedir. Silinme konusu hakkında kendi bilgisayarınızla alakalı bir problem diye düşünüyorum.
Oyun indirmesi büyük bir ihtimal sunucu tarafında kısıtlanıyor çünkü 50 mbps internetim olmasına rağmen 2 gündür oyunu indiriyorum halen %50'de 130 kbps hız ile indireblidiğime dua edeceğim. Bir oyunu insanların oynayabilmesi için önce erişebilmesi gerekmektedir. Sunucuları işlermlere göre mutlaka ayırmasınız. Download sunucusu ile oyun içerisindeki diğer mekanikleri ayrı sunucularda barındırmalısınız. Böyle bir işlem yapmazsanız eğer sürekli olarak oyun ağır ve yavaş çalışacak. Ek olarak oyun haritasında bulunan farm alanları yetersiz millet ks atıp bir biri ile kavga ediyor
Oyunu hem iş yerine hemde eve en az 2 kere indirdim ilk açıldığı 3 gün haricinde hiç 5mb altını görmedim. Evdeki internet hızım 100mbit iş yerinde 50mbit. Sizden kaynaklı bir problem var.