Yılbaşı Etkinlikleri

Alakazham

Üye
Etkinlikteki kostümlerin süreli olması kimin aklına geldi acaba neden kartopu topluyoruz o zaman görsel açıdan hiç bir faydası yok zaten kostümleri neden süreli yaptınız???
aarvaddaki kostümler süresiz diğer serverlarda neden süreli hiç olmassa kıyafetler süresiz olabilirdi malesef etkinliklerin hiç bir faydası yok %10 şanslı bir kutu var o bile mental olarak insanı bitiriyor.

NaneliLerry

Üye
Neden süresiz yapsınlar o zaman mağazada ki kostumleri kim alcak biraz ticari düşünün adamlara hak verirsiniz

Anthelior

Üye
Neden süresiz yapsınlar o zaman mağazada ki kostumleri kim alcak biraz ticari düşünün adamlara hak verirsiniz
Aarvad'da ilk yılbaşı kostümleri süresiz verildi de şimdi Aarvad'da kimse kostüm almıyor mu? Ne ticarisi ne hak vermesi?

Bir kere en başında her yıl yeni yılbaşı kostümleri gelmeliydi ve bunlar süresiz olmalıydı ki katılmanın bir anlamı olsun, anı olarak gelecek yıllara kalsın.

Saçma bir yorum olmuş seninki.

mmtakiff06

Üye
Aarvad'da ilk yılbaşı kostümleri süresiz verildi de şimdi Aarvad'da kimse kostüm almıyor mu? Ne ticarisi ne hak vermesi?

Bir kere en başında her yıl yeni yılbaşı kostümleri gelmeliydi ve bunlar süresiz olmalıydı ki katılmanın bir anlamı olsun, anı olarak gelecek yıllara kalsın.

Saçma bir yorum olmuş seninki.

Dediğin gibi kral kalıcı olması hatıra amaçlı çok iyi olur. 2025 etkinlikleri olarak.

Son düzenleme:

Anthelior

Üye
Kostümün görüntü dışında herhangi bir etkisi yok ! ne yazdığını anlamadım gene cevap atayım dedim görüntüsü çok iyi olduğu için kalıcı olmasını isterdim ben.
Sana yanıt vermedim dostum farkında mısın bilmiyorum da bir üstümdeki yorumu yanıtlıyorum, aynı şeyi konuşuyoruz zaten :D

Alakazham

Üye
Kardeşim banada dediysen ben çok seviyorum kostümleri Aarvad serverindan beri hastasıyım yılbaşı kostümlerinin ve oyunuda seviyorum ticket attım atacağımda kostümler umarım kalıcı olur

Son düzenleme:

NaneliLerry

Üye
Kardeşim ben battle priestim o kostümü süresiz yapsınlar ben bi daha mağazadan kostum almam bende cok seviyorum kırmızı proteanda muthis duruyor ama yapmazlar ha derseniz ki mağazaya eklensin o başka

mmtakiff06

Üye
Kardeşim ben battle priestim o kostümü süresiz yapsınlar ben bi daha mağazadan kostum almam bende cok seviyorum kırmızı proteanda muthis duruyor ama yapmazlar ha derseniz ki mağazaya eklensin o başka
Gene anlamıyorsun bak diyorumki sana aarvad'da bu şekildeydi ve insanlar bi saatten sonra giymedi bu kıyafeti gene cash ile satın alınıyordu kostümler komstümlerde özellik var bunda yok görsel açı dışında bir etkisi yok umarım anlamışssındır açık söyledim.4
Yukarıda arkadaş belirtmiş anısı için bile çok güzel olur.

NaneliLerry

Üye
Gene anlamıyorsun bak diyorumki sana aarvad'da bu şekildeydi ve insanlar bi saatten sonra giymedi bu kıyafeti gene cash ile satın alınıyordu kostümler komstümlerde özellik var bunda yok görsel açı dışında bir etkisi yok umarım anlamışssındır açık söyledim.4
Yukarıda arkadaş belirtmiş anısı için bile çok güzel olur.
Yav kardeşim aarvad beta gibi bişeydi tabi orda öyle olcak sanki user mi kaldı arvadda toplasan 50 kişi anca pk atıyodur ayrıca mağaza kostumlerinde özellik var diyosun hiç bi önemi olmayan özellikler kimse özellik için almıyor onları kozmetiği için alıyolar

EFSANEVİSURİYELİ

Üye
Yav kardeşim aarvad beta gibi bişeydi tabi orda öyle olcak sanki user mi kaldı arvadda toplasan 50 kişi anca pk atıyodur ayrıca mağaza kostumlerinde özellik var diyosun hiç bi önemi olmayan özellikler kimse özellik için almıyor onları kozmetiği için alıyolar
yani yeni bi server geldiginde mantis ve galia da mı aynı duruma düşcek mi demeye getiriyorsun tam anlamadık da ? saygılar sunarım

Reddex

Yeni Üye
Bende katılıyorum. Yılbaşı promosyonları sadece görüntü katıyorsa atak ve defansa etki etmiyorsa süresiz olsun. Ne güzel o anın hatırası gibi saklanır.
Beğenmezsen çöpe atarsın. Ben artık uğraşmıyorum kardan adam keserken pot harcamaktan ve kurbanlık dana kovalar gibi ağaç kovalamaktan bıktım.

mmtakiff06

Üye
Bende katılıyorum. Yılbaşı promosyonları sadece görüntü katıyorsa atak ve defansa etki etmiyorsa süresiz olsun. Ne güzel o anın hatırası gibi saklanır.
Beğenmezsen çöpe atarsın. Ben artık uğraşmıyorum kardan adam keserken pot harcamaktan ve kurbanlık dana kovalar gibi ağaç kovalamaktan bıktım.
Kimse toplamıyor zaten çünkü bir espirisi yok işin neden kartopu toplayayım dediğin gibi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt