Yine yama yine CRASH!

N1pple

Üye
Gerçekten çok merak ediyorum bu mevzu ne zaman son bulacak? Neden her yama geldiğinde istisnasız olarak oyunu bozuyorsunuz? 1haftadır gayet stabil temiz şekilde oyun oynarken yine bir yama ve yine artan crash problemi, bu problem yüzünden zindanda taaaaa 2. 3. odadan başlatıp görevlerimizi yapamamamıza neden olunuyor. Çok merak ediyorum büyük ölçekli yamada oyun patlıyor küçük ölçekli yamada oyun patlıyor hotfix yamalarda oyun patlıyor sahi bu oyun ne zaman yama geliyor dendiğinde yüreğimizi ağzımıza getirmeden rahat bir oynanabilirlik sunacak bizlere? Kabak tadı verdi arkadaşlar gerçekten kabak tadı verdi yazılım ekibinin öz eleştiri yapması kısmını geçtim ülkemizde maalesef bugünlerde pek sık rastlanmayan istifa etme erdemini falan göstermesi gerektiğini düşünüyorum iyi çalışmalar.

Rosalindaa

Üye
Rise online ekibinin bu konu hakkında kendi içinde radikal ararlar alması gerekiyor.1 senelik oyunda hala bu tarz basit sorunlar biz oyuncuların gerçekten artık maximum derecede canını sıkıyor,uslubumu korumak için kendimi zor tutuyorum artık.

Vision

Senior Moderatör
Merhaba,

Crash hatası aldığınız zaman Crash rapor ID'yi discord veya destek bileti üzerinden yetkililere iletin lütfen. Bu bildirimleriniz problemin çözümüne sürat kazandıracaktır.

İyi forumlar.

RickSancheZz

Üye
sondan 2. güncellemeden sonra sürekli teleportlarda crash yiyordum, bu son güncellemeden sonra direk oyundan atılıyorum ekrana crash reportta gelmiyor

Mello1993

Üye
sondan 2. güncellemeden sonra sürekli teleportlarda crash yiyordum, bu son güncellemeden sonra direk oyundan atılıyorum ekrana crash reportta gelmiyor
Ben de oyun içinden desteğe yazdım. Harita geçişlerinde, zindan girişlerinde yükleme ekranında kalıyor. Son güncellemelerden önce sorun yoktu

charmeloon

Üye
Ben de nadir crash yerdim bu son 30mblik guncellemeden sonra 10 dakikada bir crash veriyor.

Lawizha Winchetzui

Üye
Donanımlarınızla alâkalı olduğunu düşünüyorum. Şahsen ben RX570 ekran kartı, 16 GB ram ve AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor işlemciyle sadece haritalara ışınlanırken nadiren crash hatası alıyorum. (günde sadece 1-2 kere) Bunu da olağan karşılıyorum.

Akroo

Üye
Donanımlarınızla alâkalı olduğunu düşünüyorum. Şahsen ben RX570 ekran kartı, 16 GB ram ve AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor işlemciyle sadece haritalara ışınlanırken nadiren crash hatası alıyorum. (günde sadece 1-2 kere) Bunu da olağan karşılıyorum.
donanımla mı dostum 4070 ti var ne donanımından bahsediyorsun her zindan çıkışında crash yemekten korkar oldum her gün banko 2 defa yiyorum crash

Rosalindaa

Üye
Donanımla alakası yok ayrıca günde 1-2 kere crash yemeyi doğal karşılamanda garip.

ClyDeBorrow

Üye
donanımla mı dostum 4070 ti var ne donanımından bahsediyorsun her zindan çıkışında crash yemekten korkar oldum her gün banko 2 defa yiyorum crash
sadece crash yemek de değil anlık ping yükselmesi - fps düşmesi gibi problemler de baş göstermeye başladı. Donanımını şöyle yap böyle yap diyen arkadaşa köpürürüm, önceden de bu donanımla oynuyordum şuan da , craft klanındayım ve min online sayımız 20 ve biliyorsunuz ki toplayıcılar en fazla teleport yapan kişilerdir bu oyunda, hepsi aynı şeyden muzdarip hepsinin mi donanımı sıkıntılı saçmalamayalım lütfen. Bir sıkıntı olduğu aşikar ve düzeltilmesi için yeterli çabanın gösterildiğini düşünmüyorum ayrıca dc den yaz diyen ticket at diyenler de artık bi önlerine baksınlar dc deki ve ticket deki uslüp tamamiyle geçiştirme üzerine kurulu bir uslup olmuştur ve hiç tatmin etmemektedir. Dc den yazdım düzeltildiğini söylediler çık gir yap dediler, çık gir yaptım aynı sanırım dalga geçtiler :) Oyun güzel ve gelişmeye açık bir oyun fakat yönetim ilk baştaki yönetim değil sanırım. Şapkamızı önümüze koyup biz ne yapıyoruz denmeli.

Opus Magnum

Üye
Günde 1 2 crashi olağan karşılayan da varmış, hakkaten bize her şey müstehak.

Akroo

Üye
sadece crash yemek de değil anlık ping yükselmesi - fps düşmesi gibi problemler de baş göstermeye başladı. Donanımını şöyle yap böyle yap diyen arkadaşa köpürürüm, önceden de bu donanımla oynuyordum şuan da , craft klanındayım ve min online sayımız 20 ve biliyorsunuz ki toplayıcılar en fazla teleport yapan kişilerdir bu oyunda, hepsi aynı şeyden muzdarip hepsinin mi donanımı sıkıntılı saçmalamayalım lütfen. Bir sıkıntı olduğu aşikar ve düzeltilmesi için yeterli çabanın gösterildiğini düşünmüyorum ayrıca dc den yaz diyen ticket at diyenler de artık bi önlerine baksınlar dc deki ve ticket deki uslüp tamamiyle geçiştirme üzerine kurulu bir uslup olmuştur ve hiç tatmin etmemektedir. Dc den yazdım düzeltildiğini söylediler çık gir yap dediler, çık gir yaptım aynı sanırım dalga geçtiler :) Oyun güzel ve gelişmeye açık bir oyun fakat yönetim ilk baştaki yönetim değil sanırım. Şapkamızı önümüze koyup biz ne yapıyoruz denmeli.
aynı fikirdeyim yukarıda donanım ile ilgilidir yazan arkadaş büyük ihtimalle şaka yapıyordur, ticket konusunda da katılıyorum 3 defa dark demon bosunun kutusunu açamadım kutu yuvarlandı gitti ve açılmadı ticket attım 2 hafta önce incelenecek bir durum da telafi verilecektir, grup zindana 4 kişi girdik 2 si çıktı 2 kişi kaldık bitiremedik drop değil derdim görev saymadı o gün ticket attım aynı cevap her tickete aynı cevap ancak herhangi bir telafi söz konusu değil incelenecek incelenecek şimdi de yükleme ekranında sürekli donup kalıyor oyun ışınlanırken dua etmeye başlıcaz az kaldı

Rosalindaa

Üye
Oyunun anti -cheat sistemi , ram değerlerindeki overclock işlemlerini hile gibi algılıyor - başka oyunlarda böyle bir durum yok ramin cl değerini bir tık gevşet dene düzelir. 16 ise 18 yap - başka fps oyunu oynamıyorsan - bu oyunda hız fark yapmıyor zaten - Ekran kartı ile işi yok bu oyunun / tamamen işlemci ram .... 1070 = 4070ti fark yok yani dediğimi yap diğer işlemcide overclock varsa default profile çek dene sevmiyor anti cheat hızlandırma işlerini sevmiyor.. bizzat tecrübe edilmiştir.
Ramin cl değeri nereden ayarlanıyor la öyle bi ayar mı varmış söylede öğrenelim ilk defa duydum

ClyDeBorrow

Üye
:) Benim bilgimi mi sınıyorsun gerçekten merak mı ediyorsun anlamadım.. Biraz detaylı bir olay özünde ama anakartını söyle sana basit yoldan halledebileceğin şekilde tarif edeyim - yok bu söylediğime inanmıyorsan dalga geçiyorsan da ne diyeyim bilemedim
bende öğrenmek isterim mesela 4gb rami olan bi tablet pc bu dediğin yöntemle oyunu açabilirmi :)

ClyDeBorrow

Üye
Oyunun anti -cheat sistemi , ram değerlerindeki overclock işlemlerini hile gibi algılıyor - başka oyunlarda böyle bir durum yok ramin cl değerini bir tık gevşet dene düzelir. 16 ise 18 yap - başka fps oyunu oynamıyorsan - bu oyunda hız fark yapmıyor zaten - Ekran kartı ile işi yok bu oyunun / tamamen işlemci ram .... 1070 = 4070ti fark yok yani dediğimi yap diğer işlemcide overclock varsa default profile çek dene sevmiyor anti cheat hızlandırma işlerini sevmiyor.. bizzat tecrübe edilmiştir.

Yazdığım şeyi tamamen ters anlaman yorumlaman tamamen art niyetli gibi geldi bana muhatap olunası bir durum değil bu mesajın tamamen dalga geçme amaçlı olduğu aşikar - Donanımı iyi olan bir arkadaşın sorun yaşamasına dair bir bilgiyi bizzat tecrübelerime dayanarak paylaştım. Amacım burada senin gibi sıfır teknik bilgi ile mesaj trollemek değil, bir kişiye bir yardımımız dokunur mu derdindeyiz senin amacın farklı. Ram timinglerinin değiştirilmesi / overclock vs bu konularında bir fikrin bilgin yoksa bunların oyunda crashe sebep olup olmadığına dair fikrin yok öyle sırf dalga amaçlı hareket ediyorsun bu hoş bir davranış değil. Zaten giriş seviyesi bir türkçe ile benim yazdığım mesajdan hızlandırma değil aksine yavaşlatması defaulta çekmesi gerektiğini belirttim mesajına alıntı yaptığım arkadaşın belli ki high end bir sistemi var - böyle derdi ve sadece bu oyunda oluyor belli ki ve dediğim gibi tamamen anti cheatin veya oyun motorunun bu tarz hızlandırma işlemlerinde crashe sebep olması. İstiyorsan bağlanayım senin bilgisayarına biostan bahsettiğim ayarları yapayım sana bak bakalım oyunda durabiliyor musun :) Özetle bilmeden konuşmak başka bir rezalet, hem bilmeyip hem de dalga geçmeye çalışmak ayrı bir rezalet. Bu konu başlığı altında daha fazla seviye düşmek istemiyorum. Müsadenizle
dalga amaçlı yazmamıştım bilgim olmadığı için sordum fakat çok tripcan bi arkadaşmışsın bunu öğrenmiş oldum :) allah yakınlarına sabır versin.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt