Oyunun anti -cheat sistemi , ram değerlerindeki overclock işlemlerini hile gibi algılıyor - başka oyunlarda böyle bir durum yok ramin cl değerini bir tık gevşet dene düzelir. 16 ise 18 yap - başka fps oyunu oynamıyorsan - bu oyunda hız fark yapmıyor zaten - Ekran kartı ile işi yok bu oyunun / tamamen işlemci ram .... 1070 = 4070ti fark yok yani dediğimi yap diğer işlemcide overclock varsa default profile çek dene sevmiyor anti cheat hızlandırma işlerini sevmiyor.. bizzat tecrübe edilmiştir.
Yazdığım şeyi tamamen ters anlaman yorumlaman tamamen art niyetli gibi geldi bana muhatap olunası bir durum değil bu mesajın tamamen dalga geçme amaçlı olduğu aşikar - Donanımı iyi olan bir arkadaşın sorun yaşamasına dair bir bilgiyi bizzat tecrübelerime dayanarak paylaştım. Amacım burada senin gibi sıfır teknik bilgi ile mesaj trollemek değil, bir kişiye bir yardımımız dokunur mu derdindeyiz senin amacın farklı. Ram timinglerinin değiştirilmesi / overclock vs bu konularında bir fikrin bilgin yoksa bunların oyunda crashe sebep olup olmadığına dair fikrin yok öyle sırf dalga amaçlı hareket ediyorsun bu hoş bir davranış değil. Zaten giriş seviyesi bir türkçe ile benim yazdığım mesajdan hızlandırma değil aksine yavaşlatması defaulta çekmesi gerektiğini belirttim mesajına alıntı yaptığım arkadaşın belli ki high end bir sistemi var - böyle derdi ve sadece bu oyunda oluyor belli ki ve dediğim gibi tamamen anti cheatin veya oyun motorunun bu tarz hızlandırma işlemlerinde crashe sebep olması. İstiyorsan bağlanayım senin bilgisayarına biostan bahsettiğim ayarları yapayım sana bak bakalım oyunda durabiliyor musun

Özetle bilmeden konuşmak başka bir rezalet, hem bilmeyip hem de dalga geçmeye çalışmak ayrı bir rezalet. Bu konu başlığı altında daha fazla seviye düşmek istemiyorum. Müsadenizle