Öneri Yol haritası

samess

Üye
Sevgili ROW yönetimi,

Başlıkta da belirttiğim gibi projenizin yol haritası, proje takvimi gibi bir şey paylaşmayı düşünüyor musunuz? Bu oyunda herkes yaşını başını almış iş güç sahibi insanlar bu belirsizlik insanı gerçekten yıpratıyor, bakın ben 4 sene sonrasında gelecek projeye göre aksiyon açıyorum şu an çalıştığım firmada siz 1 ay sonrasında ne olacağının aksiyonunu bize gösteremiyorsunuz.

Community manager rolündeki personelin bizimle iletişimi kurmak değil mi görev tanımı ? Peki bu sorumlu yakında 70 gelecek, yakında craft açılacak gibi ifadeler ile neye hizmet ediyor, benim için yakında yarın sabah başkası için 2 ay sonrası, lütfen artık şu işi bir takvime oturtup bakın kardeşim bu olacak bu olacak şeklinde bize mantıklı bir argüman sunar mısınız?

Çok basit bir sayfalık görsel bize yeterli olacaktır inanın, ben kendimden örnek vereyim gene 1 sayfalık gant üzerinde benim tasarım-modelleme-işleme-montaj-try-out/ hlto/ kalite loopları/ seri imalat şeklinde bir takvimim var, aynı takvim genel müdürden en alt kademe personele kadar herkeste var hepimiz biliyoruz ki 6 ay sonra montajı tamamlanmış kalıp bana gelecek 3 adet deneme üretimine gireceğim ve 3 kalite loop atacağım sonrasında seriye gireceğim, siz belki bunları bilmiyor, tecrübe etmemiş de olabilirsiniz paylaşıma ve desteğe her zaman ben ve benim gibi arkadaşlar açık ve hiçbir beklentimiz de bulunmuyor, gerçekten şu ülkeden dünyaya yayılacak bir oyun çıktığını görmek sadece beni mutlu edecek, gururlandıracak sizlerin de bu perspektifte olduğuna inandığımdan daha önce dcde vs yazıp karşılık bulamadığım bu beklentimi foruma da taşımak istedim.

Hepinize iyi çalışmalar,

zukcu

Üye
Kesinlikle katılıyorum, özellikle en kısa sürede craft açılacak gibi yorumlamalar yerine belirli bir takvim bir harita kesinlikle olmalı.(NOT: En kısa süre "an" olarak geçer.)

McihanM

Üye
Tam tersine mümkünse getireceğiniz hiç bir yeniliğinde düzenlemeninde baş harfinden bile bahsetmeyin gelene kadar. Craft, 70 Cap, Yeni map, Yeni weapon ve armorlar, Oyun içi ekonomi düzenlemeleri, ROWA. Sözde bunların hepsi gelecek ama ne zaman gelecek acaba? Bunların geleceğini açıkladığınızdan beri nelere sebep olduğunuzu net bir şekilde görüyorsunuzdur herhalde.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt