Yöneticilerden Cevap Bekliyorum

Alberia

Üye
Konuyu açan arkadaşı üzmek veya hevesini kırmak istemem fakat genel olarak yetersiz bi sistem. FPS ne kadar stabilize edilirse edilsin yoğun ve kalabalık yerlerde fps drop olmasi kaçınılmaz gibi duruyor. PVE'de ve boş alanlarda belkı oynama fırsatı sunabilir yinede test etmek gerekir offical'da fakat savaş alanlarında ve kalabalık olan yerlerde malesef yeterli olcagini düşünmüyorum. Sistem zaten leptop olmasi sıcaklık sorunu getirceği için fps droplar daha kısa süredede başlayabilir. Bana kalırsa elinizden çıkarıp üstüne para ilave ederek arkadaşlarin dedigi gibi en azından 1050 ti 1660ti gibi bir sisteme geçiş yapilmasi tabiki bu kurla ve durumunuzla uygunmudur bilmiyorum.

anil

Üye
Satıp masaüstü al direkt. Bu sistemle oynasan bile bir saate kavrulmaya başlayacak, FPS droplardan oyun zevkin kalmayacak.

Maalesef durum böyle. Yapimcinin yapacağı pek bir şey yok. Adamlar 2022 yılında Unreal 4 ile bir oyun çıkarıyorlar. Ama bizim insanlarımız 10+ senelik ekran kartlarıyla oyunu oynayabilir miyiz diye soruyorlar.

Decrt

Üye
Maalesef yönetim bir şey yapamaz. 10 yıllık bilgisayar parçaları ile oynamaya çalışmak gerçekçi değil. Boşuna ümit satmamak lazım o bilgisayarların oynayacağını pek sanmam(genel oyunun ortalaması olarak).

fatihgezc154

Üye
Arkdaasla benim durumda aynı oynatcakmi diye kivraniyoz mlaum Türkiye şartları sistemimi yazsam cevaplarmisiniz.
AMD R9 380 4gb ekran karti
Rayzen 3 3100 işlemci
16gb ram

shady19071907

Üye
Unreal Engine motoru başlı başına zaten eski kartlarda sıkıntı çıkarıyor. Geforce 920m gta 5 oyununda en düşük ayarlarda 60 fps görebiliyor. Yani o mantıkla baktığımızda bu oyun için çok güçsüz bir sistem kalıyor. Zaten giriş segmenti olarak 2014 yılında sunulmuştu

itzZec

Üye
Unriel gerçekten büyük bir sıkıntı ben genel manada oyunların hepsini 60fps stabil oynamayı tercih ediyorum sıkıntısız devam etmek için sanırım o ayarı bu sefer kapacağım ama senin sistemini arkadaşların söyledikleri gibi satıp kısa sürede değişirsen senin içinde baya iyi olur.

yvangquay

Üye
bence sorunu yanlış yerde arıyorsun. sorman gereken türkiye'de niye insanlar ortalama bir sistem toplayamıyor olmalıydı. yapımcıların sorunu değil türkiye 4. dünya ülkesiyse.

Bogateg

Üye
Bende 740m var 8 GB ram PC yi 2013 de felan almıştım low ayarda PK bile attım reis betada , bence her türlü oynarsın

BySavas

Üye
Bende 740m var 8 GB ram PC yi 2013 de felan almıştım low ayarda PK bile attım reis betada , bence her türlü oynarsın
senden ricam şuan bunu yaparmısın;
karakter oluşturduysan karakter ekranında fpsni söylermisin bana.
"very lowa" getir ve tüm ayarları kıs yani en başa kaydır

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt