İstek Yöneticilerin geçiştirici cevapları

samcro16

Üye
Herkese selamlar,
rise online açıldığından bu yana her hafta pazar sorununu yönetici arkadaşlarla gerek discorddan gerek ise slotlarda gördüğümde konuşmaktayım. Söyledikleri her cevap aynı bir sonraki güncelleme düzelicek . Oyun açılalı neredeyse 1 ay olacak dorian da pazar açmak için bir insan 1 saat uğraşır mı ya akıl mantık işi mi bu ? Güncelleme getiriyorsunuz yok clever parlaması yok onun yanması bunun ledli olması ... Bu oyunda dorian da biz pazar kuramayacaksak kapatın o zaman herkes kendi lunaskar ya da protean da kursun. Gelen güncelleme ile de eğer bu sorunu düzeltemeyeceksiniz boşuna geçiştirici cevaplar vermeyin. Çalışıyoruz üzerinde deyin. ( Bu arada oyun yoğunluğuna bağlamayın ilk kez bu tarz oyun oynuyor değiliz. )

samcro16

Üye
Adamlar herşeye yetişemezler ellerinden geleni yapıyorlar
Kardesim burada yöneticileri koruman sana kc vermicek onu baştan söyleyim. Burada isteğimizi önerimizi ya da şikayetimizi paylaşıyoruz bu birincisi. İkincisi %20 canın kalınca farklı efekt konulacağını bu sorun giderilebilirdi. Oyun açıldığından beri bir sonraki reset diye diye 1 ay oldu pazar sorununda bir ilerleme yok . Bu oyunun en çok ihtiyacı olan şey item alıp satma . Adamın pazarı açılmıyor pazar açmak için 40dakika uğraşır mı bir insan ya . 9 tane item koyacağım örneğin aynı itemi tekrar tekrar pazar kurmaya calısıyorum . Burada kızdığım konu bu kimse bişiy yapmıyor demiyor zaten

huseyin35

Üye
Ah ne zaman aktif olacak biktik. Ofise gelip biz mi yazalim napalim?

therepower

Üye
oyunda ciddi güvenlik açığı buldum ödül veriyor musunuz yetkililere nasıl ulaşacağım diye konu açıyorum oyundan ticket at diyip konuyu siliyorlar xd

SpeedyCaptan

Üye
solo oyuncular için bi şey yapıcaz demişlerdi..Güzel yaptılar allah için kasmaya yer yok soothsayer harici exp yok kaldık mal gibi 59 levelde bırakıcam sanırım :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt