orkungenel
Üye

Arkadaşlar herkes oyundan şikayetçi, bu yüzden oyun açısından cevap belli ama açıkçası merak ettim "Yönetim politikalarından" memnun musunuz?
Dostum bu kadar kin kusmana gerek yok. Oyunu 2 yıldır bekliyoruz ve emin ol oyunu çoğu kişiden fazla destekledik. Her aşamasında bulunduk 5 kez deneme serveri açtı oyun ve hala ilk alfadaki sorunlar giderilmiş değil ayrıca verilen vaatler ve yapılan güncellemeler ortada. İnsanların şikayetleri için bir konu açtım sen neden bu kadar rahatsız oldun ki?Sırf cevap yazmak için işi gücü bıraktım önce profil fotosuna bak gelmiş anket açıyor memnun değilsen ağlama duvarı İsrail de bekleme yapma devam et böyle forum kirletmek nedir yaw ben mod olsam banlardım seni yeminle
Makro bitti miAdamlar en önemli sorun olan makroyu bile bitirdi helal olsun, zamanla çok daha iyi yere gelecektir
Mergen gitti çünküBetaya kadar cevabım evetti officialde sanki yönetim değişmiş gibi hissettiriyor bana.
Reisi mumla arıyoruz :=(Mergen gitti çünkü
Katılıyorum arkadaşaOrta dedim, şuan sıkışık olduklarını, sorunları yavaş yavaş çözeceklerini düşünüyorum
Makroyu bitirdi diyor adamlar kosp kullaniyor sen makro diyon ey allahimAdamlar en önemli sorun olan makroyu bile bitirdi helal olsun, zamanla çok daha iyi yere gelecektir