Yönetim Memnuniyet Anketi

Memnun musunuz?

• Evet

• Hayır

• Orta

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

orkungenel

Üye
Arkadaşlar herkes oyundan şikayetçi, bu yüzden oyun açısından cevap belli ama açıkçası merak ettim "Yönetim politikalarından" memnun musunuz?

umurcan946

Üye
Oyunu oyun olduğu için değil para kazanma kapısı olarak görenler şikayetçi bence daha yeni açılmış bir oyun kusursuz olmasını bekliyorlar çoğuda malum oyundan para için buraya gelenler eski oynadıkları oyunda yıllardır çözülemeyen sorunlar vardı üzerine sömürülüyorlardı bir muhattap bulamıyordun ya ilettik yada forumda hazır cevap geliyordu en azından burda birşeyler için mücadele var bir sorun dile geldiğinde düzeltmeye yönelik atılımlar oluyor ve öyle yada böyle düzeleceğinden daha iyi yerlere geleceğinden eminim.

orkungenel

Üye
Sırf cevap yazmak için işi gücü bıraktım önce profil fotosuna bak gelmiş anket açıyor memnun değilsen ağlama duvarı İsrail de bekleme yapma devam et böyle forum kirletmek nedir yaw ben mod olsam banlardım seni yeminle
Dostum bu kadar kin kusmana gerek yok. Oyunu 2 yıldır bekliyoruz ve emin ol oyunu çoğu kişiden fazla destekledik. Her aşamasında bulunduk 5 kez deneme serveri açtı oyun ve hala ilk alfadaki sorunlar giderilmiş değil ayrıca verilen vaatler ve yapılan güncellemeler ortada. İnsanların şikayetleri için bir konu açtım sen neden bu kadar rahatsız oldun ki?

gurktiger

Üye
Ben memnunum oyun erken erişim sürecinde gayet güzel yönetiliyor.

Bogateg

Üye
Adamlar en önemli sorun olan makroyu bile bitirdi helal olsun, zamanla çok daha iyi yere gelecektir

LosTurcos

Üye
Acele ettirdi herkes oyunu açın diye sonuç sıkıntılı biraz

die2323

Üye
Herkes memnun halinden memnun olmayan 3 5 kişinin sesi çıkıyor onlarıda suaturacaksın oyuna dwvamkee

SvZ

Üye
Oyuna daha fazla bug'lu ya da tam çözümlenemeyen eklentiler eklendiği için oyum '' Hayır ''.

KhanConqueroR

Üye
"Hayır" verme sebebim alfada oynadım betada baktım erken erişimde de halen aynı sorunlar ve düzeldi denilen şeylerin düzelmediğini görmemdir.

WoxHades

Üye
Betaya kadar cevabım evetti officialde sanki yönetim değişmiş gibi hissettiriyor bana.

Black Vortex

Üye
oyun yönetimi güzel.
oyun da bu kadar çok hile var iken hiç yok gibi göstermek sıfır.
o yüzden oyum orta.

Ogi

Üye
İlk zamanlardaki gibi güncelleme sıklığı yok

STONKS

Üye
Okçu olarak damaga buffu beklerken sessiz sedasız nerf yedik. Memnun mu olalım bide ?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt