Yönetimin güven vermemesi.

glaurung

Üye
6 Ay uğraş mal topla Exp yemeği üretmeye çalış bir gecede %30 Exp Sc gelsin bütün emeklerin ziyan olsun.
6 Ay uğraş RPR yemeği üretmeye çalış bir gecede RPR kağıdı getirilsin bütün emeklerin ziyan olsun.
6 Ay uğraş 4.lwl taş topla, sonra bir gecede hepsi 1.lwl'e çevrilsin baştan granit/marble toplamaya çalış.

Kusura bakmayın da böyle adalet de olmaz böyle yönetim de olmaz.
Ben ürettiğim %7 exp yemeği ile %30 veren SC ile nasıl rekabet edeceğim?
Bu bir ticari risktir aldın kaybettin deniyor, nedense alınan risklerden zararlı çıkan benim gibi emek verenler iken karlı çıkan hep oyun yönetimi.
Risk dediğin karşılıklıdır, ne ürettiysek ne kar etmeye başladıysa sofraya oturdunuz. Ayrıca;

Genie/Oto atak gelmeyecek dediniz, geldi.
75 Cap çok sonra gelecek dediniz 5.ayda geldi.
Peri ile oto loot olmayacak dediniz geldi.
Ve daha ne sözler, vaatler...

Verdiğiniz sözleri tutmuyorsunuz.
Oyun yönetimi yarın +10 set satabilir desem, kim karşı çıkacak?

Wildbaba

Üye
Marble ve Granit konusu başlı başına skandal zaten kardeşim.Ben yalvar yakar atıl madde paylaşımında isyan ederek 2 katına çıkarttırdım yoksa o kadar Rough stone taşı bile vermeyeceklerdi.
Atıl taş konusunda 'bugün kendimi Otchiwa gibi hissediyorum' demiştim senin içinde bunu diyebilirim.
Hatta ismini bilmediğimiz bizler gibi taşçılığa aylarca emek verenler içinde bunu diyebilirim.
27 bin işlenmiş marble stoğum
4bin işlenmiş granit stoğum yok edildi.
Yani bunları basacak kadar taşım vardı muadilini verselerdi.
Eminim seninde bu kadar ve hatta fazlası vardır.
Diğer konulara zaten katılıyorum.
Harika bir yorum yapmışsın.
Her masaya oturup bütün herşeyi kendi kazançlarına çevirip emeği yerlebir ediyorlar.
Bunlar büyük kul hakkına giriyor.Malesef ki insaf kalmamış.
Para gözlerini köreltmiş.
Diyecek pek bişe yok!

Son düzenleme:

MaRaKeSH

Üye
Çok güzel özetlemişsin konuyu ama bu konu özetlik olmaktan çıktı artık. server insanların sessiz çığlıkları ile dolu. discordlarda dönen muhabbetlerden bir haberler. Arz talep dengesini koruyamıyorlar. Craft dediler insanlar geldikleri gibi döndü, şimdi 75 geldi insanlar çarları kasıp kasıp satmaya başlayacaklar hepsi yanlış politikalar yüzünden. İşin tuhafı exp sc yi bastığında yemeğide (exp veren) basamaman şu anda basılıyormu eminde değilim yanlış sa düzeltin. geçmiş olsun hepimize dostlar

AtiRyan

Üye
"ERKEN ERİŞİM" adı altında geleceği göremiyor hiçbir oyuncu. Her saniye dengeler değiştirilip buna da "ERKEN ERİŞİM" diyebiliyorlar. İstikrarlı bi oyun bekliyorsanız(?!) OFFICIAL serveri bekleyin derim. Aarvard serveri bu şekilde gitmeye devam edecek belli ki. Haliyle çok daha fazla mağduriyet olacağı kesin gibi.

MaRaKeSH

Üye
Açık konuşmak gerekirse bir çok dönen yorumu söliyim malum oyunda yeni server açılırsa çok hızlı bir göç olacak bunun altından kalkabiliceklerse ne ala bizim gibi oyuna sadık playerler da oynayacak adam bulamazsa geçmiş olsun en azından denemedik demeyiz

Wildbaba

Üye
"ERKEN ERİŞİM" adı altında geleceği göremiyor hiçbir oyuncu. Her saniye dengeler değiştirilip buna da "ERKEN ERİŞİM" diyebiliyorlar. İstikrarlı bi oyun bekliyorsanız(?!) OFFICIAL serveri bekleyin derim. Aarvard serveri bu şekilde gitmeye devam edecek belli ki. Haliyle çok daha fazla mağduriyet olacağı kesin gibi.
Brom erken erişim adı altında bazı ikinci derece nerfler atılabilir mesela craftta toplama süresini yükseltmek gibi.Ama 5 aylık süreçte itemleri veya materyalleri yok edilen olmamıştı bizim emeğimizi resmen ve serverda ilk yok ettiler.Taşlarımızı en düşüğüyle adet fazlası vererek change ederek adeta kırptılar.Haliyle bu seviye1 taşlar değersiz olacak piyasada aşırı çok olacağı için.Craftın özü yüksek seviye materyal üretmekken olaya sadece XP olarak bakıp elimizdekilere el koydular.Bu Rise online tarihinde kara bir leke olarak kalacak en büyük emeği yok etme olayıdır.Pek çok insan taşçılıkla uğraşmasada bu rezil icraatı duydu kınadı ve bizlere destek verdi.Bu oyun batarsa taşçıların ahı yüzünden yok edilen emekleri yüzünden batacak.Çok büyük vebale kul hakkına girdiler.Bunu kabul etmezler yüzlerine söylesende ama bu böyle onlar hariç herkes büyük bir emeğin yok edildiğini biliyor.Bana bu duruma üzülüp bankasında öyle duran 300 500 1000 taşını zorla istemesemde verenler oldu sen haklısın emeğiniz yendi al zararını gidermesede faydası olur dediler.Çünkü onlarda bir başka konuda çok ağır nerflerle canları yanan insanlardı belki empati yaptılar.Rough stonelarla avutulmadık sadece mesleğide rezil rüsva ettiler.En az 20 milyon rough stone piyasaya girecek.Halbuki muadilini verselerdi bu sayı maksimum 2 milyon taş olacaktı.Önüne gelen 40 a basar artık.

Son düzenleme:

Wildbaba

Üye
Bu görseli yapan veya yaptıran herneyse Justice'in, taşcıların üst seviye taşlarını 1.seviye taşlarla kırpması ve bir değil onlarca Otchiwa yaratması gerçekten trajikomik oldu hakikatten... Balıkçı kardeşlerime yaşatılan mağduriyetide tabiki unutmamak lazım orada onlarca değil 100 lerce Otchiwa yaratan bir Justice var.
Rehberdeki meslek konusunda balıkçılığa düzenleme yapacağız demiş onun lafına inanıp bomboş olan balık tutma yerleri dolmuş keşke inanmasalardı yapacağı düzenleme bence pek elle tutulur olmaz gibi.Gene balıkçılar isyan edecek gibi görünüyor...

Son düzenleme:

MaRaKeSH

Üye
Bu görseli yapan veya yaptıran herneyse Justice'in, taşcıların üst seviye taşlarını 1.seviye taşlarla kırpması ve 1 değil onlarca Otchiwa yaratması gerçekten trajikomik oldu hakikatten... Balıkçı kardeşlerime yaşatılan mağduriyetide tabiki unutmamak lazım orada onlarca değil 100 lerce Otchiwa yaratan bir Justice var.

Taşları npc de değiştirme olayı olacaktı yanlışmı hatırlıyorum

Archantos

Üye
Erken erişim adı altında bizi mi soyuyorlar yoksa? Bazı şeyler de değişim olabilir fakat örneğin craft getirildi hazır değildi dendi daha sonra silmediler hiç birşeyi. Birşeyi getirirken denemedir diyebilirler insanlar ona göre para yatırmaz zaman harcamaz.

Wildbaba

Üye
Taşları npc de değiştirme olayı olacaktı yanlışmı hatırlıyorum
evet ancak 3 ve 4 seviye taşlarımızı alıp bize 1 seviye 8 ve 16 tane rough stone veriyor.Ne güzel diyenler olacaktır ancak zaten muadilini verse ben 1 kere basıp o XP'yi alacakken şimdi 3 tur Rough stonela stoneblock basacamki o xpyi alıyım.Xp bir yana en değerliler işlenmiş 24 ve 32 taşlarıydı bu kadar stok yok olmuş oldu.Şimdi 1sv herkesin üretebileceği stoneblock taşımız olacak bol bol.Tanesi 3-5k bişe... yok edilen işlenmiş materyaller ise 700k-1.5m arası olacaktı.100-150gb arası bir kayıp yaşamış olduk.

Eriene

Üye
Moruk bu alanda çok banlanan oyuncu gördüm forumda en ufak bir eleştiride bulundukları için adaletten bahsettiler ama adalet şuan türkiye adaleti oldu yedisinden yetmişine kadar herkes birbirini soyma peşinde unutma. Bizim milletimiz irili ufaklı fark etmiyor hepsi çıkarcıdır en tatlısı bırakmak istiyosan oyunu bırakıcaksın knight gibi zengin oyununa döndü. günlük 1000 pot 1000 mana 20tl 1 genie 17,5tl baya ucuz kanka sadece günde pot ve row masrafı 37.5tl baya uygun asgari ücret 5500 tl 30x37,5 aylık 1125 tl yapar sadece pot ve row masrafı 1 karakterden aldıkları para bu :D

Blue

Üye
Moruk bu alanda çok banlanan oyuncu gördüm forumda en ufak bir eleştiride bulundukları için adaletten bahsettiler ama adalet şuan türkiye adaleti oldu yedisinden yetmişine kadar herkes birbirini soyma peşinde unutma. Bizim milletimiz irili ufaklı fark etmiyor hepsi çıkarcıdır en tatlısı bırakmak istiyosan oyunu bırakıcaksın knight gibi zengin oyununa döndü. günlük 1000 pot 1000 mana 20tl 1 genie 17,5tl baya ucuz kanka sadece günde pot ve row masrafı 37.5tl baya uygun asgari ücret 5500 tl 30x37,5 aylık 1125 tl yapar sadece pot ve row masrafı 1 karakterden aldıkları para bu :D
1 günde 1k pot harcayan kimmiş tanımak isterim. Biz exp kasarken günde 4000-5000 arası mana gidiyor çünkü en az.

Larcade

Üye
Açık konuşmak gerekirse bir çok dönen yorumu söliyim malum oyunda yeni server açılırsa çok hızlı bir göç olacak bunun altından kalkabiliceklerse ne ala bizim gibi oyuna sadık playerler da oynayacak adam bulamazsa geçmiş olsun en azından denemedik demeyiz
Kesinlikle malum oyun yeni server açtıgı gibi boss kesecek adam bile kalmayacak net.

Wildbaba

Üye
Ben bu erken erişim lafını açıkcası kabullenmiyorum arkadaşlar bu oyun OFFİCAL adı altında açıldı daha sonra Erken erişim ibaresi eklenmesi bir kere doğru değil!!
Daha doğrusu ben böyle biliyorum oyun açılırken erken erişim vs hiçbiyerde duymadım.Official yazıyordu ve herkeste o yüzden oyuna başladı.
bu ibare dillendirildikten sonra oyunda büyük user kaybı oldu.İlginç işler yapıyorlar malesef.O yüzden insanların emekleri bir günde yok olabiliyor.Madem erken erişim cash satışı yapmasınlar,pusu kaldırsınlar.Offical durumda olmayan lisanslı bir oyunun gelir kazanmaması gerekir.Bu etiken doğru değil!! Bu serverda şuan adeta denek gibi birşey olduk.Bütün herşey üstümüzde deneniyor.Kafalarına eseni değiştiriyorlar.Böyle bir yapı varken gelir kazanmaları hiç etik değil!!

Son düzenleme:

Eriene

Üye
Ben bu erken erişim lafını açıkcası kabullenmiyorum arkadaşlar bu oyun OFFİCAL adı altında açıldı daha sonra Erken erişim ibaresi eklenmesi bir kere doğru değil!!
bu ibare dillendirildikten sonra oyunda büyük user kaybı oldu.Yani Offical dendikten sonra kimsenin itemi ve materyali nerflenemez veya chance yöntemiyle kırpılamaz.İlginç işler yapıyorlar malesef.O yüzden insanların emekleri bir günde yok olabiliyor.Madem erken erişim cash satışı yapmasınlar,pusu kaldırsınlar.Offical durumda olmayan lisanslı bir oyunun gelir kazanmaması gerekir.Bu etiken doğru değil!! Bu serverda şuan adeta denek gibi birşey olduk.Bütün herşey üstümüzde deneniyor.Kafalarına eseni değiştiriyorlar.Böyle bir yapı varken gelir kazanmaları hiç etik değil!!
ben bunu discorddan söylediğim için banlandım. hazır ol ban geliyor hatta ben boykot konusu açtım büyük ihtimal benide banlayacaklar forumdan.

Wildbaba

Üye
ben bunu discorddan söylediğim için banlandım. hazır ol ban geliyor hatta ben boykot konusu açtım büyük ihtimal benide banlayacaklar forumdan.
Ban umrumda değilde ben sadece Offical ibaresi bulunan bir serverda daha sonra erken erişim ibaresinin dillendirilmesini doğru bulmadığımı ifade ettim.Hep bu laf yok edilen emekler için kılıf gibi kullanılıyor.Benim kızdığım bu madem erken erişimsin pusu kapat ve cash satma etik değil!! Etiksiz bir iş yapılıyor sonrada mağduriyet doğuyor.Benim kızdığım şey bu... Baştan denseydi herşey ben mesela bütün 5 ayda toplamanın haricinde oyunda kastığım bütün oyun paralarını meslek taşlarına yatırdım erken erişim lafını aylarca duymadığım için yaptım bunu yoksa gider çarımın itemlerını dizerdim mesela .Pk atar farm atar keyfime bakardım.Birde üstüne aylarca taş topladım 3 ve 4 seviye taşlarım lav edildi.Yani bunlar doğru şeyler değil...

MaRaKeSH

Üye
evet ancak 3 ve 4 seviye taşlarımızı alıp bize 1 seviye 8 ve 16 tane rough stone veriyor.Ne güzel diyenler olacaktır ancak zaten muadilini verse ben 1 kere basıp o XP'yi alacakken şimdi 3 tur Rough stonela stoneblock basacamki o xpyi alıyım.Xp bir yana en değerliler işlenmiş 24 ve 32 taşlarıydı bu kadar stok yok olmuş oldu.Şimdi 1sv herkesin üretebileceği stoneblock taşımız olacak bol bol.Tanesi 3-5k bişe... yok edilen işlenmiş materyaller ise 700k-1.5m arası olacaktı.100-150gb arası bir kayıp yaşamış olduk.

beceremeyelim diye ellerinden geleni yapıyolar artık eminim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt