Ya sen nekadar enteresan bir insansın ya . Erken erişim ile ne alakası var . Burda bir ücret yatırılıyor karşılığı alınıyor demiyor kimse burda zamanımız boşa harcanıyor . Bunuda sana çok kolay anlatıcam bak 75 cap geldi dimi 65 sonrasına skill koymadıklarını veya stat vermediğini düşün neden 75 e kassın millet dimi ? inş anlamışsındır ya .oyun adı üzerinde erken erişim sürecinde . nerfler bufflar olması doğal. fazla yatırım yapacaksanız riskini de göze almanız gerekiyor.
yok yok senin gibileri keklemek için erken erişim adı altında oyuncuları tester olarak kullanıyorlar. Sen de buna kanıyorsun sadece.oyun adı üzerinde erken erişim sürecinde . nerfler bufflar olması doğal. fazla yatırım yapacaksanız riskini de göze almanız gerekiyor.
insanlar sadece kozmetik amaçlı kostümlere para veriyor. 75 de olurlar merak etme.Ya sen nekadar enteresan bir insansın ya . Erken erişim ile ne alakası var . Burda bir ücret yatırılıyor karşılığı alınıyor demiyor kimse burda zamanımız boşa harcanıyor . Bunuda sana çok kolay anlatıcam bak 75 cap geldi dimi 65 sonrasına skill koymadıklarını veya stat vermediğini düşün neden 75 e kassın millet dimi ? inş anlamışsındır ya .
oyunu zevk için oynarsan kendini tester olarak görmez zevkini alır çıkarsın. binlerce materyal stokluyorsunuz sonra kara kara düşünüyorsunuz zarar ettim diyeyok yok senin gibileri keklemek için erken erişim adı altında oyuncuları tester olarak kullanıyorlar. Sen de buna kanıyorsun sadece.
oyunu zevk için oynarsan kendini tester olarak görmez zevkini alır çıkarsın. binlerce materyal stokluyorsunuz sonra kara kara düşünüyorsunuz zarar ettim diye
Dostum senin profesyonel destek alman lazım toxic pozitiflikle insanı kanser edersin sen. En iyisi konuşmayı sonlandırmak.oyunu zevk için oynarsan kendini tester olarak görmez zevkini alır çıkarsın. binlerce materyal stokluyorsunuz sonra kara kara düşünüyorsunuz zarar ettim diye
attığım novalardan aldığım zevke bakarım. verilen özellikler illa ömürlük olmak zorunda mı. erken erişim olduğu söylenen oyunda değişiklik olur normal bir şeyBak şimdi mage kasıyorsun diyelim 60'ta nova açılıyor deniyor. 2-3 ay kasıyorsun sonra gelip diyorlar ki nova atmak için ayda şu kadar SC alman gerek.
Sence bu durum etik mi bunun cevabını verir misin?
Oyuna rehber hazırlayan bu adamı bile küstürdüler. Zevk alarak aktif oynayan adamları bıktırdılar. ROW alıp 8 pcde afk farm yapan oyuncularla baş başa kalacaklar 2 ay sonra, sabit geliriniz olacak artık tebrikler.Oyunu ilk gününden beri oynuyorum. Bir karar alındı ve craft kapatıldı, diğer bir kararda toplamalar kapatıldı. Yeni gelen patch başta güzel dedim çok mutlu oldum, iyice detaylarına bakmaya başladıktan sonra bu yönetimin hangi akla hizmet böyle adımlar attığını anlayamadığım kanaatine vardım. Şurada ciddi anlamda oyuna katkı sunmaya çalışan insanların söylediği şeyler yerine, afkcı botların söylediği şeylere takılan bir yönetim var. Para için bakıyorlar haliyle, yine gerçek player önemsenmedi. Rise Offline arkadaşım bundan sonra onca stoğu satıp başka oyuna yatırırım bu kadar basit. İflas etmezlerse 2-3 yıla bakarım geri, oyundan sizin de beklentiniz öyle çok olmasın, herkese güzel günler dilerim.
gerçekten craft konusunda ileri gitmek yerine sürekli geri gittiler yapacak bişy yok sağlık olsun6 Ay uğraş mal topla Exp yemeği üretmeye çalış bir gecede %30 Exp Sc gelsin bütün emeklerin ziyan olsun.
6 Ay uğraş RPR yemeği üretmeye çalış bir gecede RPR kağıdı getirilsin bütün emeklerin ziyan olsun.
6 Ay uğraş 4.lwl taş topla, sonra bir gecede hepsi 1.lwl'e çevrilsin baştan granit/marble toplamaya çalış.
Kusura bakmayın da böyle adalet de olmaz böyle yönetim de olmaz.
Ben ürettiğim %7 exp yemeği ile %30 veren SC ile nasıl rekabet edeceğim?
Bu bir ticari risktir aldın kaybettin deniyor, nedense alınan risklerden zararlı çıkan benim gibi emek verenler iken karlı çıkan hep oyun yönetimi.
Risk dediğin karşılıklıdır, ne ürettiysek ne kar etmeye başladıysa sofraya oturdunuz. Ayrıca;
Genie/Oto atak gelmeyecek dediniz, geldi.
75 Cap çok sonra gelecek dediniz 5.ayda geldi.
Peri ile oto loot olmayacak dediniz geldi.
Ve daha ne sözler, vaatler...
Verdiğiniz sözleri tutmuyorsunuz.
Oyun yönetimi yarın +10 set satabilir desem, kim karşı çıkacak?
Evet arkadaşlar cok istek geldi Premium 2 çıktı alınca tüm meslekleriniz 40 level oluyor ve fiyatı 29800 RiseCash olarak belirledik...Erken erişim beyler olur böyle şeyler Devamkeeee