Yönetimin yanındayız

yvangquay

Üye
İnsanlar makroculardan bıkmıştı, slota gidiyorsun party full, kimse çıkacak mı diyorsun 10 saattir burdayız çıkmayacağız diyorlar. E kardeşim siz 8 makrocu bi slotu 24 saat işgal ederseniz millet nasıl kasılacak? Şimdi o makrocuların boşalttığı slotlara eliyle kasanlar dolduruyor. Kimsenin hakkı yenmiyor.

Şimdi de tutturmuşlar oto atak yapan sistem getirin diye. Yav hade abim yandan yandan ya meşguliyet yapmayın.:ROFLMAO: Otur kas elinle. Sen çalışıyorsan herkes çalışıyor. Çalışmayan adam da 24 saat oturur eliyle kasabilir kendi bileceği iş.

BiomS

Üye
kafaya bak ya czde macroculara ölünce görcem ben seni tek başına kas şimdi

abdulhas

Üye
Zaten buna bısey demıyoruz kı macrocu bencede oynamasın ama Z engellemek ne, oyunda ki işlevi kısıtlamak yerine yazılımsal olara çözülmesi gerekiyordu.

glaurung

Üye
Hileye karşı yönetimin bastığı her tuşa kurban olayım, basan parmağın boğumlarını öpeyim, gb satan makrocuların yediği taşa vesile olan adminin çay tabağı olayım.

Rimes

Üye
ooohhhhh 10 / 10 çözüm bulmuş adamlar. Zırlamaları forumdan takip edebilirsiniz... Yavaş ağlayın çocuklar sular seller oldu....

lacilove

Üye
Çözüm mü? :D insanları hileye iter bu durum haberiniz olsun macrodan kurtulcam diye koxper dolmasın sonra oyun :D
Oyun kodları dışarı sızmadığı için (başka oyunlardaki gibi) hile kullanılması zor gözüküyor. Şuan için hilesiz oyunun tadını çıkarın

kaan26

Üye
Oyun kodları dışarı sızmadığı için (başka oyunlardaki gibi) hile kullanılması zor gözüküyor. Şuan için hilesiz oyunun tadını çıkarın
hile yapacak adam asm c++ bilgisi varsa exe içine girip "sa" deyip ,oyunun paket yapısını cozdukten sonra gerisini rahat getirir

v0dkapple

Üye
Kodların sızmasına gerek yokki sonuçta her bilgi ramde depolanır ve ram üzerinden elde edilen bilgilerle zaten yapılabilir ha cheat engine tarzı programlarla görmek bunu tabiki mümkün olmaz fakat istenildikten sonra görmek çokta zor olmasa gerek hele internette bu kadar easyanticheat bypass varken

ZIWRO

Üye
nereyi dolduruyorlar merak ettim 8 protean kingdom baktım 4 tanesi ancak dolu

saygılar :)

SpeedyCaptan

Üye
maşallah kafa zehir :D neymiş adam 10 saat kasıyormuş hammeri yok bi şeyi yok neyi kasacak 10 saat :D sanki yıl 2002 ve cafe ortamı var ortalık poke kaynıyor..Evli 10 saat çalışan adam nasıl kasıcak acaba...Bu makroyu kullananlar bence meraklı da değildir..Ben kasamıyorum valla genie tarzı bi şey bekliyorum :D

Rimes

Üye
maşallah kafa zehir :D neymiş adam 10 saat kasıyormuş hammeri yok bi şeyi yok neyi kasacak 10 saat :D sanki yıl 2002 ve cafe ortamı var ortalık poke kaynıyor..Evli 10 saat çalışan adam nasıl kasıcak acaba...Bu makroyu kullananlar bence meraklı da değildir..Ben kasamıyorum valla genie tarzı bi şey bekliyorum :D
Farklı bir oyuna yönlen :) Bu oyun 10 saat çalışıp evine yorgun gelen adamlar için pek uygun değil sanırım :)

MadBeasT

Üye
Oyuna 3 saatini veren adamla 12 saatini veren adam arasında da fark olacak kimse kusura bakmasın

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt