İstek Yorucu Görevler

Mello1993

Üye
Günlük, haftalık görevler gelmiş çok güzel fakat bunlar niye bu kadar komplike?

Zindan mobu kestiriyorsun 10 günden fazla sürecek bir görev. Bu böyle olacağına günlük olsaydı exp de ona göre ayarlansaydı daha güzel olmaz mıydı?

Her haritaya günlük görevler eklenseydi; kendi level aralığında ( en fazla -10lv) 600 mob kesince 40m, 400 tane kesince 30m, 300 tane kesince 20m exp veren, görevler eklenseydi, mobların ismi önemli değil leveli önemli olsaydı hergün her yerde partiler kurulurdu, her harita dolu dolu olurdu.

Böylesi herkes için daha zevkli daha verimli olmaz mıydı?

Bana git şunu kes demesin görev, kardeşim sen 60 levelsin git bana 55-65 level canavarlardan 200tane kes desin, yorulmayalım bu kadar ya. Görev listesinde günlerce duracak bir görev yorar insanı.

Bence tüm görevler güncellenmeli, yeni başlayanlar için saatlik kolay, ideal exp veren görevler getirilmeli.

oyuna yeni başlamış birilerine yardım etmeye calısıyorum. yapacak bir şeyim kalmadı, görev yapamıyorum tek başıma, parti ararken sıkılıyorum diyor ve sırra kadem basıyor, arkadaş listemde 55 level olarak kalıyor öyle.

Tolgun

Üye
keske row'a giren emek görev systeme girseydi rowa hic gerek kalmasdi (pot, puppet ve power up para gereke kalmasdi fazla oyuncu cekerek)
yeni oyuncu yi da kitlerde oyun
dorionda görev yapmak bana baya zevkli geldi ondan sonra oyun robococ crypto coin farma döniyo

hoca42

Üye
Benzer bir konu açmak için gelmiştim arkadaş sağolsun yazmış. 61 lwl oldum yıldım bıraktım. lwlin zor olması güzel hayhay ama bu kadar da değil.. Yeni pre ile dvde 1 raven 0.02 veriyor 85 olana dek kaç milyar mob kesmek lazım? günlük zindan %3 veriyor o da ayrı bir muamma

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt