YURTDIŞI GİRİŞ HATASI

traag33

Üye
Merhabalar, Makedonya'da yaşıyorum oyuna girerken bu hatayı almaktayım.

Türkiye üzerinden vpn ile sorunsuz girebiliyorum muhtemelen ülkeden kaynaklı bir sorun var. Çözümü var mıdır? Premium'da aldık ama bu şekilde mağdur olacağım.

1650462180217.png

topalbey

Üye
Kırgızstandan girmeye çalışıyorum aynı şekilde sorunla karşılaşıyorum.

Rumexus

Üye
Sunucular düzenli bir şekilde bakıma alınmakta, discord sunucumuzdan sunucuların bakımda veyahut aktif olduğunu duyurulardan öğrenebilirsiniz.

Rise Online World Discord Server: https://discord.gg/XhmxzHVkqS

topalbey

Üye
Ip adresine göre bağlandığınız sunucu bakım değişkenliği gösterebilir.
Dediğine göre biz giremicez hocam o zaman. Mod adayısın. Bak burada o kadar kişi aynı sorunu yaşadığını söylüyor. Yetkililere sunucu bakımını soramıyor musun ? 2 gündür bir bilgi alamadık vallahi oynamak istiyoruz oynayamıyoruz

Rumexus

Üye
Dediğine göre biz giremicez hocam o zaman. Mod adayısın. Bak burada o kadar kişi aynı sorunu yaşadığını söylüyor. Yetkililere sunucu bakımını soramıyor musun ? 2 gündür bir bilgi alamadık vallahi oynamak istiyoruz oynayamıyoruz
Gelen her şikayeti tek tek gerekli yerlere yazıyoruz. 7/24 sunucular ve oyun içi hatalarla aralıksız ilgilenilmekte ve genel olarak kapalı sunucular 5-10 dakika içerisinde açılmakta fakat bu süreç bazen biraz daha uzun sürebilmekte. Eğer bu hatayı uzun süredir alıyor ve çözüme kavuşamadıysanız ise https://www.riseonlineworld.com/ adresinden kullanıcı hesabınıza giriş yaptıktan sonra destek talebi oluşturabilirsiniz.

DarthVader

Üye
TR'den giremediğim oyuna vpn ile yurt dışı seçip girebiliyorum aynı sorunun tersini de başkaları yaşıyor nasıl bir şey bu anlamadım. 10 dk sürmedi oyun patladı yine askıdayız bu arada

Paris

Üye
Merhaba,

Geçici olarak bazı bölgeler ve kişiler erişim hatası yaşayabiliyor. En kısa süreçte bu problem giderilecektir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt