Yüzlerce Insan Lr Kitleme Oranlarından Şikayetci Ve Siz Hala Oranları Arttırıyorsunuz .. Neden ?

Pitou

Üye
Yukarıdaki video yeni çekilmiştir. 5 kişi aynı anda tek bir alan skiline kitleneceksek nasıl oyun oynayabiliriz ?

LR kit ve İcedan oyun oynayamıyoruz biz demiyoruz ki hiç yemeyecez. Bende 130 LR var bütün takılarım resis üzerine ben sürekli kit yiyorum. Her patch düzenlendi diyorsunuz bakıyoruz oranlar daha çok artmış oluyor. Okçunun lr tutma oranlarınıda arttırmışsınız gerçekten sizleri anlamak çok zor :(

Son düzenleme:

berktun

Üye
Resist sadece hasarı azaltıyor başka bir numarası yok lunas flash rod + 75 resist skilli + int statından gelen resistle benimde 100'ün üzerinde resistim var karşı lr mage ile birbirimizi kitleyip duruyoruz :D

RickSancheZz

Üye
doğru dün akşam pkda deneyimlediğimize göre pekte düşmemiş kit oranı, aynı şekilde devam ediyor

N3v3N

Üye
Warrior 72 lvl spear skilinin slow tutma oranı düşmüş gibi duruyor.

Timurlengx

Üye
Bir mage olarak kitleme mevzusundan bende çok şikayetçiyim özellikle okçunun alanla kitlemesi magenin alanla kilitlemesi oyun zevkini çoğu pozisyonda kaçırıyorum priest elinin yavaş kalkması cure hızlı gelmemesi de bunda önemli bir etken tabi bence bir an önce buna çözüm getirilmeli oranlar düşürülmeli.

fstab

Üye
sunu %100 tutma oranlı yapında sizde rahatlayın bizde sonraki yamada artık bekliyoruz

feelfree

Üye
Bende okçu oynuyorum lr yada ice her tutmadığında gelip burda ağlayıp konu açayım ne güzel memeleket kapatın lütfen şu forumu yazık

GrejuwalTRl

Üye
Okçunun lr sinin sürekli tuttuğunu söyleyen adam okçu oynuyormus gibi konusuyor. Tutmuyor hocam tutmuyor. Ama bir konuda haklısınız 130 resistance lr alıyorsunuz takılarınızdan fakat elinde kalkan olan tp mage 1 skil lr oynasın kit yersin. tüm lr ıce tutma olayı kökten kaldırılsın :)

Pitou

Üye
Okçunun lr sinin sürekli tuttuğunu söyleyen adam okçu oynuyormus gibi konusuyor. Tutmuyor hocam tutmuyor. Ama bir konuda haklısınız 130 resistance lr alıyorsunuz takılarınızdan fakat elinde kalkan olan tp mage 1 skil lr oynasın kit yersin. tüm lr ıce tutma olayı kökten kaldırılsın :)
Siz şunu anlamıyorsunuz Okçular kalabalık bir şekilde gezdiği için her atılan LR tutuyor. Okçuda 1x Lr skili ,2x alan lr skili var toplamda 3x lr yeteneği var . 3 pt kovaladıkalrında seri seri lr yiyorsun ve oyun oynayamıyorsun. Okçu oynamıyorum ama o lr leri yiyen kişi benim sen değilsin.

levbom

Üye
okculardan başka hiçbir konun yok hep okcu diyorsun. okcuyla alakası yok mageninde çok tutuyor. başlıgı yanlış yapıyorsun okcu ve mage skilleri çok tutuyor buna düzenleme getirin demen lazım. bende okcu ice çok yiyorum lr gene 1 2 saniye ama 19 sn ice yiyorum. 8 9 saniye okcu ice skilli yiyorum benimde resistlerim 130 ve üzeri. burda sürekli yanlı açıyorsun kasıtlı olarak sadece okculara düşmanlık besliyorsun. mageleride katman lazım ikisininde tutma oranları azaltılmalı sadece okcu skilli azaltılsın demen yanlış.

feelfree

Üye
okculardan başka hiçbir konun yok hep okcu diyorsun. okcuyla alakası yok mageninde çok tutuyor. başlıgı yanlış yapıyorsun okcu ve mage skilleri çok tutuyor buna düzenleme getirin demen lazım. bende okcu ice çok yiyorum lr gene 1 2 saniye ama 19 sn ice yiyorum. 8 9 saniye okcu ice skilli yiyorum benimde resistlerim 130 ve üzeri. burda sürekli yanlı açıyorsun kasıtlı olarak sadece okculara düşmanlık besliyorsun. mageleride katman lazım ikisininde tutma oranları azaltılmalı sadece okcu skilli azaltılsın demen yanlış.
Mageleri için işine katmaz neden katsın işine gelmez mage parti priesti çünkü.

feelfree

Üye
Siz şunu anlamıyorsunuz Okçular kalabalık bir şekilde gezdiği için her atılan LR tutuyor. Okçuda 1x Lr skili ,2x alan lr skili var toplamda 3x lr yeteneği var . 3 pt kovaladıkalrında seri seri lr yiyorsun.
Kalabalık gezmelerini siz istediniz 3-5 o hale getirildiğin de olması gerektiği gibi olmuş yorumunla patch notunu destekliyordun çek şimdi ceremesini arkadaşım 10 parti halinde gezicez daha başlangıç bu

fstab

Üye
Kalabalık gezmelerini siz istediniz 3-5 o hale getirildiğin de olması gerektiği gibi olmuş yorumunla patch notunu destekliyordun çek şimdi ceremesini arkadaşım 10 parti halinde gezicez daha başlangıç bu
bu doğru bak, son yamadan sonra okcu baska napsın

MELKOR

Üye
Size daha komigini yazayim ; maleye karsi yaptigim buildde saf 178 lr m var parti vs de karsi tarafin elinde kalkan olan TANK magesi alani skilinde beni kitleyebiliyor. Ama atak magelerde kit yeme oranim cok dusuk. Bence LR degerleri disinda farkli bir parametre var. Böyleyse biz neye gore build yapicaz? Prophecy takip male vs si mi atalim?

GrejuwalTRl

Üye
Siz şunu anlamıyorsunuz Okçular kalabalık bir şekilde gezdiği için her atılan LR tutuyor. Okçuda 1x Lr skili ,2x alan lr skili var toplamda 3x lr yeteneği var . 3 pt kovaladıkalrında seri seri lr yiyorsun ve oyun oynayamıyorsun. Okçu oynamıyorum ama o lr leri yiyen kişi benim sen değilsin.
Hocam dv de seninle sürekli karsılasıyoruz 3 parti gezen clan kimdir bilmem ama biz 7 okcu sana lr attıgımızda hiç tuttuğunu görmedim :)

mmtakiff06

Üye
LR kit ve İcedan oyun oynayamıyoruz biz demiyoruz ki hiç yemeyecez. Bende 130 LR var bütün takılarım resis üzerine ben sürekli kit yiyorum. Her patch düzenlendi diyorsunuz bakıyoruz oranlar daha çok artmış oluyor. Okçunun lr tutma oranlarınıda arttırmışsınız gerçekten sizleri anlamak çok zor :(
Sen istedin böyle olmasini kendin bas bas bağırıyordun okçu tekli skill atmali 3lü 5li bozuk felan diye olması gereken oldu felan dedin şimdide okçunun lr , ice , olayina kafayi taktınız silelim bence okcuyu
Warriorün ice lr sorunu varken okçu konuşulması dahada garip.

tafamus31

Üye
oyundaki fps ve ırk dengesizliğini çözsünler gerisi fasa fisoo bence :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt