Z Block Önerisi

Educationist

Üye
Görünen o ki şu anki Z block sistemi macro kullananları engellemesinin yanında elle kasan oyuncuların da akıcı oyun deneyimini engelliyor. Film izlerken bir yandan Z1 spamlayan bir okçu gibi..
Aslında bunun yerine 15-20 dk arasında bi sürede (süre aralığı değişebilir) ekranın random bi yerinde bi buton çıksa ve ona tıklayana kadar R basmasa (sadece moblar) çok daha mantıklı olabilir mesela. Naçizane önerimdir

ForVictory

Üye
Görünen o ki şu anki Z block sistemi macro kullananları engellemesinin yanında elle kasan oyuncuların da akıcı oyun deneyimini engelliyor. Film izlerken bir yandan Z1 spamlayan bir okçu gibi..
Aslında bunun yerine 15-20 dk arasında bi sürede (süre aralığı değişebilir) ekranın random bi yerinde bi buton çıksa ve ona tıklayana kadar R basmasa (sadece moblar) çok daha mantıklı olabilir mesela. Naçizane önerimdir

şimdiki sistem önerinize yakın zaten hocam

KnuckerIII

Üye
Google a girip rise online makro yazınca ekrana bir iki tane makro satışı yapan site çıkıyor. Ve bunlar yeri geliyor her şeyi yapan makrolar oluyor. Öncelikle olarak bunun satışını yapan, dağıtan kişi veya kişilerin ceza alması gerektiğini düşünüyorum.

Casual bir kullanıcının zaten kullandığı en fazla z1 makrosu var onda da çoğu zaman ekran başında oluyor.

Bu sistemin fazla uzun kalacağını düşünmüyorum.

COMANCHERO

Üye
Farkı ne ha yaratığa tıklamışım ha ekranda rasgele biryere :D

Delucia

Üye
Ağlamayın artık yeter elinizle vuracaksınız z blok yer tıklayacaksın

Aziz

Üye
Benim anladığım ve daha önce ki tespitlerime göre bu sistem film izlerken z1 spamlayana etki etmez. Diyeceksin ki neden? İnsan fizibilitesi aynı şeyi saniyelik ya da milisaniyelik olarak yapamaz. Mutlaka arada bir delay verirsin. Ancak makine öyle değildir. Bu yüzden sistem bunu tespit eder. Z banı yer oturur. Fİlm izlerken, kavga ederken, yemek yaparken z1 spamlıyordum şeklinde olmaz malesef. Elbette sistem arada bir düzensiz çalışıp bir kaç kişiye arıza çıkartacaktır. Onun da sorunları hallolur.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt