Z Kaldırılması Ve Telafi Ödülleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oncel54

Üye
İşleyişin bu kadar yavaş gitmesi Z olayının kalkması Telafi ödüllerinin gelmemesi Geriye götürecek herşeyi.

Otchiwa

Üye
geriye giden bir şey yok. emek vermekten aciz sürekli bedava geçinme niyetinde olanlar var, onlar için yenilik zordur.

Fuji

Üye
Kesinlikle geriye dönülmemeli. PC basında zaman harcayanlarla eşit muamelenizin olması kadar doğal birşey yok. İşin varsa kapat çık bizim gibi. Benim mouse da G603 1 kere bile denemeye kalkmadım macroyu.

oncel54

Üye
vs de pk da asas oyuncusuyum aşırı şekilde zorlayacak ve bu yüzden sıkıntı yaşıyacağım

oncel54

Üye
Kesinlikle geriye dönülmemeli. PC basında zaman harcayanlarla eşit muamelenizin olması kadar doğal birşey yok. İşin varsa kapat çık bizim gibi. Benim mouse da G603 1 kere bile denemeye kalkmadım macroyu.
yarın öbürgün user kaybı başlayınca hıığğğğğ user kalmadı diye ağlarsınız

cengiz93

Üye
geriye giden bir şey yok. emek vermekten aciz sürekli bedava geçinme niyetinde olanlar var, onlar için yenilik zordur.
görüşlerin doğru ama oyunun ilk gününden beri sürekli oyunda olan ve hala 59 lv olan biri olarak söylüyorum. mobu görmüyorum z ye de gelmiyor mage değilim alan vurayım. mob beni görünmez kesiyor. el insaf yapmayın oyunda okçu diye bir karakter var. her mobun altına gidip z atamaz çünkü mobların hepsi direk vuruyor. okçuları kaldırsınlar oyundan daha rahat olur. hiçbir karakteri düşünmeden hareket ediyorlar. karakterlerin özelliklerini hiçe sayıyorlar. diyeceksin uzaktan tıkla her moba uzaktan tıklanmıyor her mob direk gözükmuyor sonradan geliyor.

Fuji

Üye
Çocuk değiliz. Şuan sizin macroya karşı yapılan adımda ağladığınız gibi biz ilerde bu duruma düşmeyeceğiz. Emek vermeyi öğrenin az. Aklınız başına gelmiştir umarım bu güncelleme ile ;)

cengiz93

Üye
Çocuk değiliz. Şuan sizin macroya karşı yapılan adımda ağladığınız gibi biz ilerde bu duruma düşmeyeceğiz. Emek vermeyi öğrenin az. Aklınız başına gelmiştir umarım bu güncelleme ile ;)
hala boş yapıyorsunuz adamlarda tbl var. makro kralları takılıyor legallere yapıldı bu 59 lv im legalim mob güzukmuyor 4 kere yattım gözukmeyen moblardan damage yiyoyrum mobu seçemiyorum da o anda diğeri çıkıyor 2 mobdan damage yiyorum agrasif mobların hepsi. makrocular 65 lv olmuş forumda ahkam kesiyor bravo doğru karar diye. bırakın bu iki yüzlülüğü legaller isyan ediyor çok belli ben kendini bilmez adamların yaptıklarıyla yargılanamam k.bakma.

X A

Üye
Harika özellik tebrik ediyorum. Keşke en başta gelseydi.

grow

Üye
bir kesim seviniyor bir kesim sevinmiyor hayırlısı bu oyun için iyi değil ama BU KESİN.

chukyluck

Üye
death valley de sürekli Z yapıyosun karakterin ne olursa olsun warrior surekli tek skill vuruyor pk anında Z yasaklaması gelicek o an en yakındakini secmek ıcın Z yapcan keseceğin adam belkide kaçıcak çok sacma bir sistem kaldırılması lazım onun yerine macro programlarını mouse programlarını algılaması engellemesi lazım Okçu dediğin karakter sadece Z 2 oynayan bir karakter Legal okcular zaten isyanda damagesi falan düşük şu şekilde oyunda okçu falan olmasın istiyorlar aşırı ilkel 10 saniye Z yapsan uyarı gelıyor saçmalık

glaurung

Üye
Bir makrocu ağlıyor gözleri yaşlı...
GB satmak için dağları aştı,
Ağla makrocu ağla biz de ağlayalım,
Aç kaldıysan karnına taş bağlayalım...

Scelik68

Üye
death valley de sürekli Z yapıyosun karakterin ne olursa olsun warrior surekli tek skill vuruyor pk anında Z yasaklaması gelicek o an en yakındakini secmek ıcın Z yapcan keseceğin adam belkide kaçıcak çok sacma bir sistem kaldırılması lazım onun yerine macro programlarını mouse programlarını algılaması engellemesi lazım Okçu dediğin karakter sadece Z 2 oynayan bir karakter Legal okcular zaten isyanda damagesi falan düşük şu şekilde oyunda okçu falan olmasın istiyorlar aşırı ilkel 10 saniye Z yapsan uyarı gelıyor saçmalık
Sen haklısın kardeşim başından sonuna kadar bu andaval fan boylar anlamaz.

RainOfFire

Üye
macro programlarını mouse programlarını algılaması engellemesi lazım

bu teknik olarak engellenebilecek birsey degil. cunku klavyenizde Z tusuna bastiginizda veriyollari uzerinden islemcinize Z (0 ve 1 lerden olusan kod) gonderilir. ayni islemde mouse siz Z harfini ayarladiginizda Z nin kodunu hafizaya alir ve makro basladiginda kodu islemciye gonderir. makronun calisma prensibi bu sekilde ve teknik olarak engellenmesi mumkun degil fikrimce. uyguladiklari cozum dogru fakat eksik olmus olabilir Death valleydeki durumlar icin dediklerinze katiliyorum. eger mob seciliyorsa surekli bu sekilde ozaman uygulanabilir. ama secilen oyuncuysa muaf olabilir bu z uygulamasindan.

Majinze

Üye
makrocular ağlıyo :D yorumlarını okurken çok eğleniyorum :D oyunun içine ediyordunuz :D

Noxrem

Üye
Ne oldu ? z - 1 yapamadın mı kardeşim ? macro kuramadınız mı... yallah diğer oyuna o zaman

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Forum kirliliği olmaması açısından BENZER konular yorumlara kapatılmıştır. Açık konu bırakılacak olup sadece o konu altından devam edebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt