yarın öbürgün user kaybı başlayınca hıığğğğğ user kalmadı diye ağlarsınızKesinlikle geriye dönülmemeli. PC basında zaman harcayanlarla eşit muamelenizin olması kadar doğal birşey yok. İşin varsa kapat çık bizim gibi. Benim mouse da G603 1 kere bile denemeye kalkmadım macroyu.
görüşlerin doğru ama oyunun ilk gününden beri sürekli oyunda olan ve hala 59 lv olan biri olarak söylüyorum. mobu görmüyorum z ye de gelmiyor mage değilim alan vurayım. mob beni görünmez kesiyor. el insaf yapmayın oyunda okçu diye bir karakter var. her mobun altına gidip z atamaz çünkü mobların hepsi direk vuruyor. okçuları kaldırsınlar oyundan daha rahat olur. hiçbir karakteri düşünmeden hareket ediyorlar. karakterlerin özelliklerini hiçe sayıyorlar. diyeceksin uzaktan tıkla her moba uzaktan tıklanmıyor her mob direk gözükmuyor sonradan geliyor.geriye giden bir şey yok. emek vermekten aciz sürekli bedava geçinme niyetinde olanlar var, onlar için yenilik zordur.
hala boş yapıyorsunuz adamlarda tbl var. makro kralları takılıyor legallere yapıldı bu 59 lv im legalim mob güzukmuyor 4 kere yattım gözukmeyen moblardan damage yiyoyrum mobu seçemiyorum da o anda diğeri çıkıyor 2 mobdan damage yiyorum agrasif mobların hepsi. makrocular 65 lv olmuş forumda ahkam kesiyor bravo doğru karar diye. bırakın bu iki yüzlülüğü legaller isyan ediyor çok belli ben kendini bilmez adamların yaptıklarıyla yargılanamam k.bakma.Çocuk değiliz. Şuan sizin macroya karşı yapılan adımda ağladığınız gibi biz ilerde bu duruma düşmeyeceğiz. Emek vermeyi öğrenin az. Aklınız başına gelmiştir umarım bu güncelleme ile![]()
Sen haklısın kardeşim başından sonuna kadar bu andaval fan boylar anlamaz.death valley de sürekli Z yapıyosun karakterin ne olursa olsun warrior surekli tek skill vuruyor pk anında Z yasaklaması gelicek o an en yakındakini secmek ıcın Z yapcan keseceğin adam belkide kaçıcak çok sacma bir sistem kaldırılması lazım onun yerine macro programlarını mouse programlarını algılaması engellemesi lazım Okçu dediğin karakter sadece Z 2 oynayan bir karakter Legal okcular zaten isyanda damagesi falan düşük şu şekilde oyunda okçu falan olmasın istiyorlar aşırı ilkel 10 saniye Z yapsan uyarı gelıyor saçmalık
hahahaha efsane yorumw tusuda yasaklanmalı arkadaşlar destek verin
macro programlarını mouse programlarını algılaması engellemesi lazım