Zemindeki rapor tekrarları

BelaOkuyan

Üye
şu zemindeki rapor tekrarını (iş yerinde böyle hitap ediyoruz) buraya koyarken hiçmi üzülmediniz. silkroadda bile bu kadar kötü değil. gözlerim kanadı resmen, cidden 10 dk da 2 saat oyun oynamış gibi gözlerim yoruldu. uzaktan bakılınca ancak böyle görünmesi gerekirken bu zemin tam karakter dibinden bu kadar küçük tekrarla çizilir mi ayıptır. zindanlarla uğraşacağınıza şu oyunu alfadaki özellikleriyle geliştirseniz olmazmıydı? betada biz girseydik ve bu iş oldu diyip sonra ek özellikler getirseydiniz.

ne oynanabilirlik geliştirilmiş nede karakterler. şu oyunu önce saf haliyle oldursaydınız ve sonra diğerlerine girseydiniz olmazmıydı. zaten kısıtlı sayıdasınız şimdi işinizin üzerine iş eklediniz. şuan benim gözümde oyun hala alfa betayla alakası yok.

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    5.1 MB · Görüntüleme: 47

Pitou

Üye
Karakterler çok soluk duruyor . Karakterin elinde tuttuğu item , üzerine giydiği zırh çok soluk cansız o haritaya o görüntüye ait değilmiş gibi duruyor.Karakteri hissedemiyorum. Bence firmanın şuan tamamen bütün vaktini karaktere harcaması lazım. Oynadığım karakteri hissedemeyeceksem ne anlamı var rol yapma oyunu oynamanın.

BelaOkuyan

Üye
Öyle bir şeye ihtiyacım yok. Ayar yapmasını bilemediğin için yazdım. Detayları yapamadığın için direk konu açmışsın. Öğretmeye çalıştım sana.
bilmediğimi nereden çıkardın? konulara giriyorum her eleştri konusunun altına aynı link. resimde ayarsız bir yermi var! ama senin anlamadığın bayağı belli. ben zemine yerleştirilmiş rapor tekrarlarından bahsediyorum sen gelmiş grafik ayarlarından :D:D

Kusura bakma ama dile getirdiğin konu evet bir sorun ama suan için konusulması gereksiz bir konu.
Texture hatası basit bir hata ,konunun odak noktası için gereksiz bir aksiyon almıssın.Oynanılabilirlik ve karakter konusuna odaklanman daha iyi olurdu.
zaten oynanabilirlikten bahsettim ama bu texture hatası değil, bu oyunun çoğu yerinde karşıma çıktı. zemin bildiğin 2006 oyunlarında görülen zemine özensiz basit bir döşeme.

Cape_Mage

Üye
şu zemindeki rapor tekrarını (iş yerinde böyle hitap ediyoruz) buraya koyarken hiçmi üzülmediniz. silkroadda bile bu kadar kötü değil. gözlerim kanadı resmen, cidden 10 dk da 2 saat oyun oynamış gibi gözlerim yoruldu. uzaktan bakılınca ancak böyle görünmesi gerekirken bu zemin tam karakter dibinden bu kadar küçük tekrarla çizilir mi ayıptır. zindanlarla uğraşacağınıza şu oyunu alfadaki özellikleriyle geliştirseniz olmazmıydı? betada biz girseydik ve bu iş oldu diyip sonra ek özellikler getirseydiniz.

ne oynanabilirlik geliştirilmiş nede karakterler. şu oyunu önce saf haliyle oldursaydınız ve sonra diğerlerine girseydiniz olmazmıydı. zaten kısıtlı sayıdasınız şimdi işinizin üzerine iş eklediniz. şuan benim gözümde oyun hala alfa betayla alakası yok.
Oyunun gozu yorduguna bende katiliyorum. Ozellikle UI renk seciminde bazi renkler arasi kontrastlar cok yuksek, okurken gozu yoruyor. Senin dedigin texture olayida ayni sekilde. Bu renk secimi forumda da boyle. Alpha zamanida bahsetmistik ama daha dikkate alinmamis herhalde.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt