Zindan cilesi

zeroman

Üye
Selamlar ,son bir kac gundur denk geldigim bir konuyu paylasmak istedim
Zindanlarda zitlasmalar yuzunden zindan bitiremiyoruz , nasil bu hale gelmis bu toplum anliyamiyorum. Insan dusmanina bukadar hakaret ve kufur etmez, ne ana kaliyor ne baci, yok ben vurdum sen vurmadin, yok sen dusuk skille vurdun bilmem ne cocugu, yok ben kaldirmam siz kaldirin , kaldiriyorsun bosu kesiorlar sonra seni arkada birakiyorlar, banane dior adam ben kutumu aldim , umursamazlik hat safhada, kimlerle oyun oynuyoruz arkadas, kim bu insanlar nerden geldiler, 1 hafta oncesine kadar bunlar yoktu , yeni yeni turediler, zindanlar , toplu partiler zevk vermez hale geldi , herkes herkese kufur ve hakaret etme yarisina girmis, yardimlasma sifir, bu konuyu acis sebebim oyun kurucularina gonderme yapmak degil , oyunculara gonderme yapmaktir, bu sadece bir oyun , buraya stress atmaya eglenmeye geliyoruz , eger bu ve bunun gibi oyunlar sizi geriyorsa lutfen kendinize baska bir ugras bulun . cunku sizin gerginliginiz yuzunden diger insanlarda geriliyor.
Herkese Kolay gelsin

Magicflow57

Üye
Zindanlarda zitlasmalar yuzunden zindan bitiremiyoruz , nasil bu hale gelmis bu toplum anliyamiyorum. Insan dusmanina bukadar hakaret ve kufur etmez, ne ana kaliyor ne baci, yok ben vurdum sen vurmadin, yok sen dusuk skille vurdun bilmem ne cocugu, yok ben kaldirmam siz kaldirin , kaldiriyorsun bosu kesiorlar sonra seni arkada birakiyorlar, banane dior adam ben kutumu aldim , umursamazlik hat safhada, kimlerle oyun oynuyoruz arkadas, kim bu insanlar nerden geldiler, 1 hafta oncesine kadar bunlar yoktu , yeni yeni turediler, zindanlar , toplu partiler zevk vermez hale geldi , herkes herkese kufur ve hakaret etme yarisina girmis, yardimlasma sifir, bu konuyu acis sebebim oyun kurucularina gonderme yapmak degil , oyunculara gonderme yapmaktir, bu sadece bir oyun , buraya stress atmaya eglenmeye geliyoruz , eger bu ve bunun gibi oyunlar sizi geriyorsa lutfen kendinize baska bir ugras bulun . cunku sizin gerginliginiz yuzunden diger insanlarda geriliyor.
Herkese Kolay gelsin
Adamlar zindana girip r vuruyor kafayı yersin.

Burtto

Üye
Herkese Kolay gelsin
bu oyunda reportlama sistemi kolay her rahatsız olan insan benim gibi reportlayıp ceza aldırırsa, bu insanların sayısı minumuma iner

Anthelior

Üye
Aslında bir kara liste oluşturmak lazım. Videolu kanıtlarla birlikte o listeye isimleri eklemek lazım, en azından eşleştirme değil de toplama partilerde partilere almayız bunları.

maticmeta

Üye
Adı üstünde zindan. Bu küfür vs zindan ruhuna oldukça uygun. Bence küfür ve hakaretin olması zindanı daha gerçekçi kılıyor. Bunun üstüne birde koğuş ağası sistemi gelse daha iyi olur

Promises

Üye
Zindanlarda partiden atamıyoruz gecen adamın biri geldi atak yapmıyor , asansörde yarıya kadar kaldırıp indiriyor devamlı gıçıklık yapıyor, zıplama yerinde millet yarıya yarıya geliyor taştan kalkıyor tekrar milleti düşürüyor , inci toplamada incileri toplayıp çöpe atıyor 10-15 dk bitecek zindan 40 dk da bitti ve gerçekten şu işe bi çare bulmaları lazım. Bu tarz çoklu zindan girenleri eğer atak yapmıyor partiye yardım etmiyorsa en azından partiden atma kısmı açılmalı adamı bunca yaptığı olumsuz şeye rağmen partiden atamıyoruz.

takosta

Üye
bunlar kim dostum sana söyleyeyim. önceden de zindan farmı yapan çoklu karakterler vardı. ama karakterli adamlardı. atak yaparlardı hatta cabuk bitsinde diger charımıda yapayım diye abanırlardı skillere manalara gıkları çıkmazdı. bu yeni gelen 2-3 haftalık dönemde, nerdeyse alayı leş oyunun leş açları. ne üslup bilirler ne adab bilirler.
oyun yönetiminin bu dengesizlere karşı en ufak reportta sert tavır alması gerek. gereksiz kalabalıklardansa kemik ekiplere özen göstermeli.
yazıyorum oyuncu gelişimini engellemeye yönelik hareket, kasıtlı küfür ve zindan sabote etmek diye. herifi 1 haftadır aynı dg de denk geliyorum. ne bir yaptırıp ne bir ceza.
atak ban felan atmayın abi atmayın. adam atak banlı bile giriyor. ne atak yapıyo ne bısı atak ban var yazıyor bıde cok komık degılmı ya.
mutelı adamda gıremesın. basmıs kufuru mılletın canını sıkmıs bellı kı. oda gıremesın. bazı etkınlıklerden surelı veya suresız men edılsın.
topluluktan uzaklastırılsın su oyunda playerlerde bıraz nefes alsın.

priesttt

Üye
o zindanın mantığı bu adam diyor ki anlaşabilirseniz zindanı bitirirsiniz kendi kendinizi yerseniz bitiremeden çıkarsınız

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt