Zindan dan ne düştü !

AuK

Üye
Merhaba arkadaşlar şimdiye kadar girdiğim 5 solo ve 3 adet grup zindan karşılığında elle tutulur ne yazık ki hiç bir şey alamadım yada alamadık ..
Solo zindan da bir kere hell modda girdim ve ne yazık ki boss kesemedım mino 6 tek başına hasar olarak yeterli kalmadi diğer tüm solo haklarımı hard girdim ve grup zindanlara da hard giriş yaptık..
Solo da bir kaç tane heavy priest armor ve bir kere epic scroll alabildim sadace .. bossların hepsi boş..
Grup zindanda bir kere arkadaş epik staff aldı ve gene bossların hepsi boş..
Tabiki her girdiğimiz zindan uniq atması beklenemez lakin gorgon bile oyunda cleaver atarken yada oracle en azından golden bow yada cylops bile mino atarken boss şimdiye kadar boş çıkması heves kırıcı ve üzücü , yanında yaşadığınız zarar ve vakit kaybıda ( zoraki giriş yapmaktan dolayi) cabası ..
Umarım gelecekte droplar artar..
Kimler ne aldı şimdiye kadar belki de bize bişey denk gelmemiştir şimdiye kadar..

TheUprising

Üye
Zindanlar zorluğuna göre hiç değilse bitirildiğinde random veya sabit bir ödül verilmeli , sadece coin alıp çıkmak seninde söylediğin gibi heves kırıyor
Örnek;
Hell ; Telafi ödülü ; 1M Coin veya Random Epic Item ( Takılar dahil )
Hard ; Telafi ödülü ; 1M Coin 10m Exp Random Rare ve Epic item ( Takılar Hariç )
Easy ; Telafi ödülü ; 1M Coin ( 3 veya 5M Exp )

Son düzenleme:

WilliamMassachusetts

Üye
Bir miktar gold ve pot dışında bir şey görmedim daha zindanlardan. Hayır bir de girmek tam bir kanser. İçerideki boss'u kesebilmek için hp scroll basıyorsun tekrar girebilmek imkansız gibi bir şey. Madem girişlere limit koyacaksınız bari üşenmeyip bir sıra sistemi de getirseydiniz de 45 dk sürekli tıklamak zorunda kalmasaydı millet. Gerçekten çok garip geliyor böyle amatör işlerin yapılması. Anlık oyuncu sayısı belli, ne kadar yoğunluk olacağı belli, sizin açtığınız limit artık kaçsa o da belli. Hal böyleyken gerçekten sıra sistemi koymak aklınıza gelmiyorsa vah vah vah!
Vaktini verip 2 saat farm atıyorsun sıfır item. Zindana giriyorsun sıfır item. İsmi lazım değil oyuna doğru gidiyor koşar adımlarla. 'Umarım' aklınız yolun başında yerine gelir de toparlarsınız.

mokoko1055

Üye
Bari boss'a öldüğümüzde canı hemen dolmasaydı ya da azar azar dolsaydı. Zar zor girdim zindana, %40 can kaldı pot bitti öldüm bir geldim can full. Kesemedikten sonra zindan ne işe yarayacak ki? Daha da girmem. Zaten hile bot mot türedi pre sonu bırakacağım gibi.

Burtto

Üye
Bari boss'a öldüğümüzde canı hemen dolmasaydı ya da azar azar dolsaydı. Zar zor girdim zindana, %40 can kaldı pot bitti öldüm bir geldim can full. Kesemedikten sonra zindan ne işe yarayacak ki? Daha da girmem. Zaten hile bot mot türedi pre sonu bırakacağım gibi.
ben kesiyorum rahat bi şekilde en zor olanı ?

sadist

Üye
İlerleyen aşamada iyileştirme olur bence ama her girişte bişeyler elde edilmesi suistimale neden olur kanatim bu yöndedir. 1m verse bu forum ayaklanırdı inanın mulkti hesaplar var gb kasıyolar v.s diyerek. Aşşa tukursen sakal, yukarı tukursen bıyık mevzusu.Bnce de bu bir oyun ve hediyeler yuklu olması lazım ama farm kafası hemen çok çok ekonomi çökti diyerek ortalıgı aya kaldırır emin olun

Buddha

Üye
Zindanlar zorluğuna göre hiç değilse bitirildiğinde random veya sabit bir ödül verilmeli , sadece coin alıp çıkmak seninde söylediğin gibi heves kırıyor
Örnek;
Hell ; Telafi ödülü ; 1M Coin veya Random Epic Item ( Takılar dahil )
Hard ; Telafi ödülü ; 1M Coin 10m Exp Random Rare ve Epic item ( Takılar Hariç )
Easy ; Telafi ödülü ; 1M Coin ( 3 veya 5M Exp )
Katılıyorum görev tarzı birşeyler gelse fena olmaz.

Zira 6kere girmiş biri olarak hiç birşey düşüremedim.

Colman

Üye
item, exp, coin oranları düşünüldüğünde günde 2 sefer giriş çok az

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt