Zindan Etkinlikleri Nasıl Olmalı?

Oynuo

Üye
Zindanlardan drop alamama kanayan yaramız. Kaldı ki insanlar artık umutları kaybettiler. Artı olarak çalışan biriyseniz günlük 2 saatinizi zindana ayırmak sorun olabiliyor.

Zindanlar için aslında çözüm olabilecek bir yöntem mevcut. Girdiğimiz her zindanda bir puan biriktirip zindan market adı altında bir marketten zindanda çıkabilecek itemlerden alabiliriz. Bu hem umutları tazeleyecek hem de zamanı kısıtlı olan kişilerin (çoğunluk aslında) eşya sahibi olabilme imkanını arttıracaktır. Bu sayede oyuncular arası uçurumlar az da olsa ortadan kalkacak oyuncunun hevesi kırılmayacaktır.

Sizlerin bu konuda fikirleri nedir arkadaşlar. Sizce oyunu nasıl etkiler bu durum.

Bruce_Lee

Üye
Zindanlardan drop alamama kanayan yaramız. Girdiğimiz her zindanda bir puan biriktirip zindan market adı altında bir marketten zindanda çıkabilecek itemlerden alabiliriz.

Sizlerin bu konuda fikirleri nedir arkadaşlar. Sizce oyunu nasıl etkiler bu durum.

60x solo dungeon girip sadece kuru kayısı droplayan biri olarak
Dungeon için tamamlama görevleri gelirse iyi olur diyorum (y)

Burtto

Üye
Zindanlardan drop alamama kanayan yaramız. Kaldı ki insanlar artık umutları kaybettiler. Artı olarak çalışan biriyseniz günlük 2 saatinizi zindana ayırmak sorun olabiliyor.

Zindanlar için aslında çözüm olabilecek bir yöntem mevcut. Girdiğimiz her zindanda bir puan biriktirip zindan market adı altında bir marketten zindanda çıkabilecek itemlerden alabiliriz. Bu hem umutları tazeleyecek hem de zamanı kısıtlı olan kişilerin (çoğunluk aslında) eşya sahibi olabilme imkanını arttıracaktır. Bu sayede oyuncular arası uçurumlar az da olsa ortadan kalkacak oyuncunun hevesi kırılmayacaktır.

Çok şükür 4 drop aldım bugüne kadar 2 si değerli 2 si değersiz bende diğerlerinde alamadım diye sanssizim diyodum :D

samess

Üye
ya birleştirip bir zımbırtıya dönüştürülebilecek birşey de olabilir, bu yeni etkinlikteki kutu mantığında birşey de olabilir, market de olabilir ama şu an gözümde boş etkinlik gibi 2 ayda 1 drop verecekte o da para eden item olacak da bilmem ne, sc ve pot israfı açıkçası.

BySavas

Üye
Havalarda sıcaklaştı bizim burda solo zindan hiç girmiyorum :) haddinden fazla içeride mob var kes kes bitmiyor

Lolgamelol2

Üye
Zindana girmeye teşvik edici bir çok şey yapılabilir örneğin her son bosu kesene bir başarım puanı eklenebilir 100 başarım puanına ulaştığında bir achievement kazanabilir oyuncular

Justice

Yönetici
Game Designer
Zindan gibi alanlar için oyun içi harcama birimleri (ZP-Zindan puanı, CP-Clan aktivite puanı) oluşturmaya çalışacağız. Bu harcama birimlerini harcayarak farklı eşyalar satın alabileceğiniz NPC'ler olacak. BP ile satın alabileceğiniz eşyaların olacağı bir NPC gibi.. Böylece zindanlardaki her küçük yaratıktan, mini bosstan, son bosstan veya zindan bitirerek puan kazanabileceksiniz ve bunları harcayabileceksiniz.

Şimdi siz konusunu açınca burada tekrar tekrar sorunuz olmasın diye yapılabilecek çalışmadan bahsediyorum. Bir başkası gelip "bize net olmayan hiçbir çalışmayı anlatma" diyor. Yani planlardan bahsetsen ayrı dert, bahsetmesen ayrı dert.

Jigglypuff

Üye
Eğer böyle bir çalışma yapılırsa kesinlikle ticarete kapalı olması lazım ödüllerin , ayrıca solo zindan bossunun can yenilemesi gerçekten çok fazla hem çok vakit hem de çok fazla pot harcatıyor zaten drop oranı çok az bir de böyle olunca kimse girmek istemiyor. Grup zindana bile giren azaldı her geçen gün pt toplamak için daha fazla bekliyoruz dün 20 25 dk pt toplanmadı.

RickSancheZz

Üye
Zindan gibi alanlar için oyun içi harcama birimleri (ZP-Zindan puanı, CP-Clan aktivite puanı) oluşturmaya çalışacağız. Bu harcama birimlerini harcayarak farklı eşyalar satın alabileceğiniz NPC'ler olacak. BP ile satın alabileceğiniz eşyaların olacağı bir NPC gibi.. Böylece zindanlardaki her küçük yaratıktan, mini bosstan, son bosstan veya zindan bitirerek puan kazanabileceksiniz ve bunları harcayabileceksiniz.

Şimdi siz konusunu açınca burada tekrar tekrar sorunuz olmasın diye yapılabilecek çalışmadan bahsediyorum. Bir başkası gelip "bize net olmayan hiçbir çalışmayı anlatma" diyor. Yani planlardan bahsetsen ayrı dert, bahsetmesen ayrı dert.
abi bilginin her türlüsü iyidir, sen bilgi vermeye devam et lütfen :)

Justice

Yönetici
Game Designer
Eğer böyle bir çalışma yapılırsa kesinlikle ticarete kapalı olması lazım ödüllerin ,
Muhtemelen öyle olacak, olmasa dahi eşyaların piyasadaki dengeyi bozup bozmaması gözetilir.

ayrıca solo zindan bossunun can yenilemesi gerçekten çok fazla hem çok vakit hem de çok fazla pot harcatıyor zaten drop oranı çok az bir de böyle olunca kimse girmek istemiyor. Grup zindana bile giren azaldı her geçen gün pt toplamak için daha fazla bekliyoruz dün 20 25 dk pt toplanmadı.
Bu tarz oyun içindeki uygulamalarla ilgili bilet oluşturabilirsiniz. Benim alanıma girmiyor maalesef, oyun yönetimine müdahale etmiyorum.

Oynuo

Üye

Teşekkürler bilgi için. Bu tarz düşünceler olması bile ileride her emek verilen her alanda mutlu olacağımızın habercisi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt