Öneri Zindan saatleri eski hale getirilsin

Elessar

Üye
Oyunla ilgili tonla eleştrilecek şey var ama ben bunlara değinmiycem.
bari şu yaptığınız zindan saati uygulamasını eski haline çevirin. Sözüm ona benim dün işlerim vardı gece geç girdim zindan yapmadan yatmayayım diye. Bugün yine aynı saati beklemek zorundayım bunun mantığı ne ya ? Öğlen 12 de sıfırlanıyordu işte ne güzel. Bırakın öyle kalsaydı. Bu şekilde çok oyuncu kaybedersiniz. İnsanları aynı saate mahkum etmeyin bırakın hangi saatte müsatse o saatte yapsın zindanını

Uçan Zürafa

Üye
Sözde çoklu hesapları engellemek için yapılmış bir uygulama bu. Adam 10 tane hesapla giriyorsa birkaç tane hesapla girmez ama yine hemen hemen tüm hesaplarını o zindana sokar. Sanırsın öğlen 12'de sıfırlanmasından herkesin şikayeti vardı. Şikayet edilen sorunlar kaplumbağa hızıyla çözülüp saat gibi tıkır tıkır işleyen düzenler ışık hızıyla bozuluyor. Şimdi işimiz gücümüz bitti zindandan çıktığımız saati not edip üstüne 24 saat sayacağız. O da bir işimiz çıkmazsa ve şans eseri tekrar aynı saatte girebilirsek tabii. Kurulu düzeni bozup yerine doğru düzgün işlemeyen bir sistem getirmek neyin mantıksal kafası hayret ediyorum.

machinee

Üye
böyle gereksiz şeyleri konuşulsun diye yapıyorlar.
oyun hızlı bir sekilde p2w e ilerlerken biz zindan saati konuşuyoruz.
dikkat ettiyseniz her güncellemede illa ki güzel olan bir şeyi bozup sonradan düzeltiyorlar.

Kedx

Üye
Merhabalar,

Rise Online World yönetim ekibi, kullanıcıların görüşleri ve önerileri doğrultusunda ilerlemektedir. Yoğun istek üzerine, zindan saat sisteminin eski hale getirileceği bilgisi verilmiştir. Yönetimin birinci önceliği her zaman kullanıcı memnuniyetini sağlamaktır. Umarım bu gelişme sizleri mutlu eder.

fnbltf9.png

calippooo

Üye
Rise Online World yönetim ekibi, kullanıcıların görüşleri ve önerileri doğrultusunda ilerlemektedir. Yoğun istek üzerine, zindan saat sisteminin eski hale getirileceği bilgisi verilmiştir. Yönetimin birinci önceliği her zaman kullanıcı memnuniyetini sağlamaktır. Umarım bu gelişme sizleri mutlu eder.
Umuyoruz en kısa zamanda eski haline döner.

Uçan Zürafa

Üye
Merhabalar,

fnbltf9.png
Amacımın dalga geçmek olmadığını belirterek söylemek istiyorum ki; Komik değil mi birazda söyledikleriniz? Neden derseniz eski sistemde bir hata, bir şikayet ya da değişmesine istinaden bir istek yokken düzgün işleyen bir sistemi bozmak hangi kitlenin isteği olabilir ki? Düzeltilmesi için onlarca ticket, forum konusu açılmış hala düzeltilmeyen hatalar varken hem de.

Kedx

Üye
Merhabalar,

Amacımın dalga geçmek olmadığını belirterek söylemek istiyorum ki; Komik değil mi birazda söyledikleriniz? Neden derseniz eski sistemde bir hata, bir şikayet ya da değişmesine istinaden bir istek yokken düzgün işleyen bir sistemi bozmak hangi kitlenin isteği olabilir ki? Düzeltilmesi için onlarca ticket, forum konusu açılmış hala düzeltilmeyen hatalar varken hem de.

Oyunun henüz geliştirme aşamasında olduğunu unutmayalım lütfen. Geliştirici ekibin çalışmalarıyla farklı düzenlemeler ve değişiklikler tabii ki de olacaktır. Burada önemli olan kısım, kullanıcıların yoğun talebi üzerine tekrardan eski düzene dönülüyor olmasıdır. Objektif yaklaşımda bulunduğunuz zaman, yönetim ekibinin kullanıcı yorumlarını dikkate aldığını gözlemleyebilirsiniz.

Oyun içerisinde yer alan hatalar ile ilgili çalışmalar zaten yürütülüyor. Ticket açarak belirttiğiniz her konu inceleniyor. Sizlerde hak vereceksiniz ki, hatalara anlık olarak müdahalede bulunmak her zaman mümkün olmayabiliyor. Bu hatalar ile ilgili olarak öncelikle inceleme süreci ve çalışmaların yapılması gerekiyor. Daha sonra gerçekleştirilen güncellemeler ile beraber oyuna entegrasyon sağlanıyor. Yapıcı eleştiri ve önerilerle beraber yönetim ekibine destek olmaya devam edebilirsiniz. Geliştirici ekibin çalışmaları ve topluluğun önerileri ile beraber Rise Online'ı en iyi ve optimize hale getirebilmek için tüm ekip emek harcıyor.

Maximiliantr

Üye
Merhabalar,

fnbltf9.png
Darısı Yapılmamış olduğumuz Görevlerin geri gelmesine inşallah.

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt