Selamın Aleyküm arkadaşlar farkındayım herkes ayni sitemlerde bulunuyor bende forma katılıp ve aynı sitemlerden konu açıyorsam demek ki ciddi bi sorun bu RİSE ONLİNE ben bi platformda yayıncıyım normal yayınlarımı bırakıp RİSE ONLİNE kasıyorum yayınlarımda gösteriyorum ve fiziksel olarak öyle yoruluyorum ki exp kasarken her gün yayın açan ben yayın açamıyorum uyuya kalıyorum çünkü bu kadar üstüne düştüğümüz oyundan beklenti içerisindeyiz bizler geç başladığımız için mi drop konusunda eksiklik yaşıyoruz? Çok samimi söylüyorum gerekirse inceleyin hesabı o kadar aktif olmama rağmen drop görmedi hesap hiç! Hele ki tekli zindan tamamen gereksiz! çünkü drop yok hatta son boss'da bir kere pot bile vermedi! O zaman neden zindan giriyoruz? SC basıyoruz malum daha seri bitsin diye bu kadar zaman emek harcarken biz oyuncular beklenti içerisinde oluyoruz! Oyuna ilk girenler hele ki klanca girip pisayayı toplayanlarla dolu ben solo takılacagım için mesela tek beklentim zindan iken neden böyle oluyor droplar? Bu oyunu önceden bu tarz oyun oynamayan birçok insan gelmiş ne kadar güzel değil mi? bunlar yeterli çevresi yok oyuncuları memnun etmek bu kadar zor olmamalı! Klan partin varsa iyisin tek takılıyorsan bir hiçsin hele ki geçmişte bu tarz oyunlar oynamadıysan bırakacak hale gelir insan! lütfen dikkate alın tamam exp kasarken drop olayını halledemezsiniz ama bari bir oyuncunun zindan girdiği zaman hafta 1 veya 2 tane drop almasını sağlayacak bi yol bulun.