İstek Zindan zorbaları

ButcherX

Üye
Dungeona geç girdim oyun crash verdi 2. defa oyuna girmek zoruna kaldım düşük fps ile oynuyorum oyunu asansör bosuna kadar kesmişler arkadaşlar drobuna yetiştim en azından partimde bulanan arkadaşlar parkur yerinde karşıya geçtiler daha 1. denememdeyken köprüyü bıraktılar küfür hakaret ve bir dizi aşşağılamanın ardından hiç bir şey olmamış gibi dungeonu bitirdiler drop xp alamadım bu kişiler hakkında bir işlem yapılmasını rica ediyorum. lütfen

Ekli dosyalar

• 12121212.png
    12121212.png
    1,020.4 KB · Görüntüleme: 51

ClyDeBorrow

Üye
birilerinin seni beklemesini bekleyemezsin, crash veya diğer problemler seni bağlar diğer oyuncuları değil. Adamlar da 7 kişi dungeon tamamlamak zorunda kalmış birde bu açıdan bak.

ButcherX

Üye
son 1 atlama yeri kalmışken ve atlayıp oraya geçmişken sonrasında düz yürüsen dahi düşmeden geçebiliyoken adamların çekilip beni bırakmasını haklı buluyosan en yakın bir zamanda özel yüzüncü yıl hastanesine bir randevu alıp gitmeni tavsiye ediyorum.
Adresi :Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:54 Balgat Çankaya / Ankara

ClyDeBorrow

Üye
son 1 atlama yeri kalmışken ve atlayıp oraya geçmişken sonrasında düz yürüsen dahi düşmeden geçebiliyoken adamların çekilip beni bırakmasını haklı buluyosan en yakın bir zamanda özel yüzüncü yıl hastanesine bir randevu alıp gitmeni tavsiye ediyorum.
Adresi :Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:54 Balgat Çankaya / Ankara
Çık gir yapsan zaten orayı da geçerdin cahil cahil konuşma hastane falan kaç yaşındasın.. bu konu benim için kapanmıştır terbiyen ile ilgili söylemek istediğim birden fazla şey var ama anlamayacağın için uzatmıyorum.

RickSancheZz

Üye
onlar köprüdeyken yetiştiysen beklemeleri gerekirdi bence, köprüden sonra yetiştiysen beklememeleri normal, oraya kadar gelmişler sen daha yeni giriyorsun.
böyle durumlarla karşılaşmamak için varsa arkadaş grubunla girmeni öneririm

Byizmir

Üye
zindanlar için 2 durum Söz konusu;
1- zindanlarda tecrübe sahibi olan ve hızlı hareket kabiliyeti olan oyuncular,
2-zindanda tecrübesi olmayan yeni başlayan oyuncular

1-Tecrübe sahibi oyuncular genellikle el yatkınlıkları olması ve ezbere diye tabir edebileceğimiz bir mantıkla hareket ettiklerinden diğer oyuncuların da kendileri gibi olduğunu düşünmektedirler, bundan dolayı diğer oyunculara karşı sabrı oldukça düşüktür, kendi gelişimi ve ekipmanlarına odaklanmış durumda hareket ediyor gibi görünseler de amaçları kimseyi arkada bırakmak değildir. fakat yeni başlayanların acemi tavırlarından dolayı aşırı zaman kaybedilmektedir, buda tecrübeli ve güçlü oyuncuları beklememeye itmektedir,

2- zindan Tecrübesi olmayan yada düşük olan oyuncular için zıplama taşları tam bir işkence gibidir, burada bir çok başarısız deneme sonucu aşağı düşme sorunu yaşayan oyuncular diğer tecrübeli oyuncuları yavaşlatmaktadır, tecrübesi olmadığı için yollar konusunda da zorluk çeken oyuncular tecrübeli oyuncular tarafından yönlendirilse de maalesef ki başarı gösterme oranları ilk başlarda düşük olmaktadır,

Zindan görevlerine yeni başlayan oyuncular video izleyerek tecrübe kazanmaya çalışmalıdır,

Bana göre bu yüzden Tecrübeli ve tecrübesiz oyuncular zindanda karşı karşıya gelmektedir,

Bum

Üye
10 dungeonun 9'unda genellikle crash veya dc yiyen birileri oluyor hep de oturup bekliyoruz ama malumunuz oyunun bir 15 char dungeonunu yetiştirmeye çalışan kitlesi var ve onlar 8. charlarında filan oldukları için beyinleri akmış bir şekilde asla oyunu takip etmiyorlar, tüm parti beklese bile kimsenin vurmadığını fark etmeyip macrosuyla atağa devam edip ölecek duruma geliyorlar, sonra da "aga ne oldu niye bekliyorsunuz dc varsa da bize ne, beklemeyin vurun" gibi bencilliğe bürünüyorlar. Sana bu tiplerden kocaman bir parti olanı denk gelmiş ve kötü deneyim yaşatmışlar. Umarım çoklu karakter ile dungeon girmeyi engellerler de bu kanser hücrelerinden kurtuluruz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt