Öneri Zindanda Muhtemel İtem ve Düşen item!!

Maximiliantr

Üye
Son yamada zindandan Bostan düşecek Muhtemel itemlerin tamamı epik olarak değiştirildi (solo) ve buna rağmen bostan düşen drop solucandan düşen droplarla eş değer olması gerçekten çok can sıkıcı. size 2 ss bırakıyorum.
Artık bu oyunda bize söylenenlere inanmak istemiyorum.
Düşen drop
Ekran görüntüsü 2022-10-11 155634.png

Buda Muhtemel Düşecek droplar.
Ekran görüntüsü 2022-10-11 155718.png

Şimdi biri bunu bana açıklasın. Ha biliyorum gene biz haksızız, gene biz yanlış biliyoruz. Daha öncede bu dropların bostan çıkmaması adına bir konu açmıştım ama görüyoruz ki değiştirilen sistemde dahi değişen bir şey yok. iyi forumlar herkese.

Chico

Üye
Muhtemel = ihtimal dahilindeki bence boyle seylere takılıp kafınızı yormayın :)

jobulani

Üye
Solo dungeondan o dropları almak lotoyu kazanmak gibidir. Matematik olarak imkansız değildir ancak... Hadi ama... Aranızda loto kazanan kaç kişi var ?
Sonuç olarak solo dungeonlara, etkinlikten kalan Sc lerinizi değerlendirebileceğiniz ve bir miktar da exp kasabileceğiniz yer olarak bakarsanız sorun kalmayacaktır. Drop tamamen işin hikayesi. Grup zindan için aynısını demem ama. Orada nadiren de olsa güzel item atıyor.

Pitou

Üye
Solo zindana bende girmiyorum sadece grup zindana giriyorum. Grup zindanada exp veriyor diye giriyorum. Sadece coins almak için çekilecek çile değil.

Chico

Üye
Senin gibi insanlar sayesinde bu oyun Arşa yükselecek Muhtemelen.
Oyun dengesi diye bir konu var dostum anlıyorum item düşmedi diye üzülüyorsun gece yatağına yattığında gizli gizli gözyaşı döküyorsun ama sana çıkan item diğerlerine de düşerse bu seferde senin char arşa yükselemeyecek. Tam olarak istediğin bolca item düşsün herkes itemli oynasın şeklinde birşey mi ?

Maximiliantr

Üye
Oyun dengesi diye bir konu var dostum anlıyorum item düşmedi diye üzülüyorsun gece yatağına yattığında gizli gizli gözyaşı döküyorsun ama sana çıkan item diğerlerine de düşerse bu seferde senin char arşa yükselemeyecek. Tam olarak istediğin bolca item düşsün herkes itemli oynasın şeklinde birşey mi ?
Evet kişi kendinden bilir işi :) sen zamanında çok gözyaşı dökmüşsün :). Türkçe okusan anlayacaksın, son güncellemeden bostan düşecek muhtemel itemlerin değil, solucandan çıkacak itemlerin de çıkmasından bahsediyorum, biraz akıllı olsan orada Epik itemler arasında da çöp olduğunu fark ederdin. Sana geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum. işine geldiği gibi değil, olduğu gibi konuya dahil ol. :)

Dün tek kutudan skill book ve epik bir staff aldım. İki gün önce spiked cane aldım. Ondan iki gün önce de facelifter(epik) aldım.
Bende item aldım Hocam, hemde 10 tane skıll book aldım, ancak benim kastettiğim, Bostan düşen muhtemel itemlerden, dorionda solucandan düşen itemler hala var. Bir çok oyunda bostan ya item düşer yada düşmez, bende ya düşsün yada düşmesin, öyle çer çöp bosa koyulması oyunun kalitesini düşürüyor.

RickSancheZz

Üye
Dün tek kutudan skill book ve epik bir staff aldım. İki gün önce spiked cane aldım. Ondan iki gün önce de facelifter(epik) aldım.

vay be ne şanslısın :D

bende dün 4 drop aldım tek kutudan

epic enc scroll, ( int )
normal mana pot,
superrior hp pot
ve coin :D

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Bunu daha önce forumdan veya Discorddan yanıtlamıştım.

Zindanlara eklenen görseller sadece Unique ve Epic eşyalar. Daha alt seviye eşyaların görselleri eklenmedi, droplar olduğu gibi duruyor sadece 2 eşya sınıfının görselleri eklendi.

presto_86

Üye
Sayın yönetim 1 lvl yaratıktan düşen item atacaksa hiç atmasın daha iyi o dropu görsem bende çok sinirlenirdim ya epic bir şey olsun yada olmasın arkadaşa geçmiş olsun diyorum

HERO

Üye
Bunu daha önce forumdan veya Discorddan yanıtlamıştım.

Zindanlara eklenen görseller sadece Unique ve Epic eşyalar. Daha alt seviye eşyaların görselleri eklenmedi, droplar olduğu gibi duruyor sadece 2 eşya sınıfının görselleri eklendi.
Tamam da neden dropunu deyştirmiyorsunuz ki? Arkadaş dedi gibi cok amatör bir durum.
Hic bir mmorpg de görmedim böyle boss droplar

PlayzZersHD

Üye
Row asistan sayesinde oyuna çok fazla item girişi olduğu için bu item girişini mümkün olduğu kadar kısıtlamak adına böyle saçma bir politika uygulanıyor olabilir.
Zindanlar da epic, unique item Drop atmasın demiş olabilirler.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt