Zindanlar

BAKIMCI

Üye
Zindanları neden 24 saate çıkardınız anlam veremedim bi türlü. Ben evli ve çocuk sahibiyim aynı zamanda 3 vardiya çalışıyorum. Müsait zamanlarımız çok kısıtlı. 1-2 saat girip kafa dağıtmaya çalışıyoruz ama bu gelen 24 saat sınırlandırma yüzünden 2 günde bir zindana girebileceğim malesef. Zaten drop alamıyorduk bı sayede iyice ümidimiz kesildi. Eski haline getirilmesini talep ediyorum

machinee

Üye
öğlen 12 iyidi gercekten
niye her güncellemede güzel şeyleri bozuyorlar?

calippooo

Üye
Örnek bugün 8'de girdim sonra yarın 9 da girdim vs vs. böyle böyle illaki 1 gün atlanacak. Saçma bir uygulama.

Uçan Zürafa

Üye
Öğlen 12'de sıfırlanıyordu ne güzel ve kimsenin bu konu hakkında da şikayeti yoktu. Bu gereksiz değişiklik neden?

Opus Magnum

Üye
Yönetim yine akıllara durgunluk veren bir karara daha imza attı, her bir zindan sonrası girebileceğimiz saat ileri atıyor olacak. Hayır 1 kişi bile şikayet etmiyordu, rahat mı battı arkadaşlar size? Öğlen 12 uygulamasının nasıl bir handikapı vardı da bunu yaptınız? Vizyonunuza hayranım ya.

Rosalindaa

Üye
Bunun 10-15 charla girenlere yapılmış bir hamle olduğunu düşünüyorum fakat onun yerine zindana premium şartı getirilseydi daha iyi bir çözüm olurdu.

Pr0life

Üye
Aynı şekilde bende 3 vardiya şeklinde çalışan birisiyim. Bende müsait olduğum vakitlerde giriyordum. Bu şekilde kaçırmadan takip etmem mümkün değil.
Onu da geçtim. Oyunun genel kitlesi (çoğunluk) normal akşam saatlerinde işten gelen insanlar. Bu insanlar akşam saatlerinde zindana girmek istediğinde yığılma olacak ve uzun süre beklemek zorunda kalacaklar. Ve yine bu adamlarında saatleri ileriye atmış olacak :) çok dahiyane bir yenilik olmuş gerçekten. Düşünen kişiyi tebrik ediyorum.

charmeloon

Üye
Öğlen 12'de sıfırlanıyordu ne güzel ve kimsenin bu konu hakkında da şikayeti yoktu. Bu gereksiz değişiklik neden?
Cidden hocam bu oyunu kodlayanlarda mı diyeyim bunlara akıl verenlerde mi diyeyim bir can sıkıntısı var devamlı bir şeyleri değiştirme çabası içindeler. Şu anda 200 kişi sıra var yazıyor. Yarın hepsi yine aynı saatte girmeye çalışacak. Millet 200 kişiyi mi bekleyecek her akşam.

machinee

Üye
Bunun 10-15 charla girenlere yapılmış bir hamle olduğunu düşünüyorum fakat onun yerine zindana premium şartı getirilseydi daha iyi bir çözüm olurdu.
arkadaş 15 tane char sokan adam zaten bunun takibini yapar.
15 chari tamamlamak zaten uzun sürer.
her gün aynı sırayla sokar geçer.
bu saçmalık yine işinde gücünde olan ara sira oyuna giren adamları etkileyecek.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt