gerek elite premium ile gerekse farm premium ile 3 3.5 aydır oyunu oynuyorum fakat ne solo ne grup zindanlar ve şu son 1 aydır dahil oldugum g4 klanın zındanlarından hiçbirşey çıkaramadım tabiki bu bir mmorpg şans faktörü etkiliyor herşeyi fakat bu kadar şanssızlık bana mantıklı gelmiyor eğlence için oynadığımız bu oyunu eziyet haline getirmenin bir mantığı yok günlük 4 solo kaleb dahil 2 grup zindanı ve peşine klan zindanı ve elde var sıfır oyunda aktif olduğum süre boyunca herşey bu sıralamayı takip etti yani basit deyişle 1 2 mlik sclerden atsa veya skill book atsa yeni başlayan oyuncuları karakterlerine item dizebilmeleri için birşeylere teşvik etse birşeyler yoluna girer ama neredeyse hiçbirşey yok yani birçok kez konu açmama rağmen silindi çok kez oyun içinden ticket atmama rağmen yine görmezden gelindi geçiştirici bazı kopyala yapıştır cevaplar verildi net bir cevap alabilirsek çok iyi olur eğer aynı oyunu oynuyorsak sizde görebilirsiniz çok zor bişey söylemedim oyunu karalamadım kötülemedim farm atacak alanlar kısıtlı slotların yarısı işlevsiz bir değeri yok değeri olanlarıda multi bilgisayarlar tutmuş zindanlar boş geçerse ve inferno gibi kilit bir etkinliğe oyun eşleştirmezse nasıl çar dizeceğiz aynı zamanda da klanlar deathvalleyde birbirleriyle anlaşmalı anlaşmalı olan klanlar birbirlerinin çarlarına dokunmuyor deathvalley gibi oyunun can damarı olan bir haritada nasıl afk farma musade edilir akıl alır olay değil