Zindanların Cazibesi Olmaması

syleus

Yeni Üye
Merhaba,

Zindanlara her gün girip sonunda keşke girmeseydim harcadığım pota yazık oldu diye çıkıyorum. Hiçbir cazibesi kalmadı vereceği swiftness takının da bir anlamı yok, en azından bir drop güncellemesi gelmeli yeni gelen oyuncu buradan epic takı alarak en azından para kazanmalı item yapabilmeli. En kötü kalebe koyduğunuz toplama eşyalarını solo zindanlara koyarak toplama kasarak para yapmak isteyen insanlara yardımcı olabilirsiniz. Sunucularda artık 1yıl geçti yeni başlayan insanlar bazı şeylere kolayca ulaşabilmeli.

JohnPlane

Üye
Merhaba,

Zindanlara her gün girip sonunda keşke girmeseydim harcadığım pota yazık oldu diye çıkıyorum. Hiçbir cazibesi kalmadı vereceği swiftness takının da bir anlamı yok, en azından bir drop güncellemesi gelmeli yeni gelen oyuncu buradan epic takı alarak en azından para kazanmalı item yapabilmeli. En kötü kalebe koyduğunuz toplama eşyalarını solo zindanlara koyarak toplama kasarak para yapmak isteyen insanlara yardımcı olabilirsiniz. Sunucularda artık 1yıl geçti yeni başlayan insanlar bazı şeylere kolayca ulaşabilmeli.
Action point kazanıyoruz bu puanları harcayabileceğimiz bir mağaza olacakmış biriktirmek lazım diye düşünüyorum

robben34

Üye
Zindanlara gerçektende boşuna giriyormuş gibi hissediyorum hiçbir kazancı yok bundan önce elit premium aldım şimdi farm pre var droplarda bir değişiklik yok aldatmaca gibi aynı şekilde 3 4 gün önce aldımfarn preyi günlük 3 4 saat farm attım farklı slotlarda yayıncıların 1 saatlik sc süresinde aldıkları upgrade scsinin yarısını bile alamadım düşen çöplerde anca pot parasını çıkarıyor yönetim uzunca bir rng nedir diye bir yazı yazıp gönderiyor basit bir 1mlik scyi bile neden bu kadar zahmetle kasıyorum 1 saatte hiç olmazsa 3 4 tane alabilmeliyim kastığım sc kâr çöpler pot parasına gider bedavaya uğraşıyoeuz

Pitou

Üye
Oyun başında Zindan dropları çok güzel ayarlanmıştı oyunun en güzel itemlerinin bile atma şansı oluyordu. Fakat oyuncular 100 lerce multi hesapla abuse ettikleri için kapatmak zorunda kaldılar.
En azından Heroic sıralamasına giren veya Gear scoresi yüksek oyuncular girdiğinde Unique drop atma ihtimali olsaydı çok güzel olabilirdi.
Şuan oyuncuların büyük bir kısmı solo zindanlara girmiyor. Bu haritaları tasarlayan adamın emeğine yazık.

robben34

Üye
Oyun başında Zindan dropları çok güzel ayarlanmıştı oyunun en güzel itemlerinin bile atma şansı oluyordu. Fakat oyuncular 100 lerce multi hesapla abuse ettikleri için kapatmak zorunda kaldılar.
En azından Heroic sıralamasına giren veya Gear scoresi yüksek oyuncular girdiğinde Unique drop atma ihtimali olsaydı çok güzel olabilirdi.
Şuan oyuncuların büyük bir kısmı solo zindanlara girmiyor. Bu haritaları tasarlayan adamın emeğine yazık.
Hocam multipcler oyuna zarar veriyorsa önüne geçmek için çözüm aramalılar saçma sapan yollara ne gerek var

Pitou

Üye
Hocam multipcler oyuna zarar veriyorsa önüne geçmek için çözüm aramalılar saçma sapan yollara ne gerek var
Çok haklısın dostum çok saçma kararlar alınıyor. Umarım bazı yanlışlardan erken dönerler . Bu durumdan çoğu oyuncu rahatsız olmakta.

N3v3N

Üye
Solo zindanlarda en azından relic sc drobu yüzde yüz olmalı. Yoksa pot israfindan başka birşey değiller. O kadar emeğe yazık, atil durumda duruyor o zindanlar.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Solo zindanların şu anki ödül sisteminin tatmin edici olmadığını ve özellikle yeni oyuncular için daha anlamlı hale getirilmesi gerektiğini anlıyoruz. Oyunun dengesi ve ekonomisi açısından ödüllerin güncellenmesi konusu geliştirici ekibin değerlendirmesinde olabilir.

Önerdiğiniz gibi, yeni başlayan oyuncuların ekonomik olarak oyuna tutunabilmesi için epic takılar veya toplama eşyalarının zindan ödüllerine eklenmesi mantıklı bir fikir olabilir. Geliştirici ekibin oyuncu geri bildirimlerini dikkate aldığını ve oyunu daha dengeli hale getirmek için çalışmalar yaptığını unutmayın. Bu tarz konuları bilet üzerinden iletirseniz daha sağlıklı olacaktır.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt