Zindanların Cazibesinin Olmaması

syleus

Yeni Üye
Merhaba,

Zindanlara her gün girip sonunda keşke girmeseydim harcadığım pota yazık oldu diye çıkıyorum. Hiçbir cazibesi kalmadı vereceği swiftness takının da bir anlamı yok, en azından bir drop güncellemesi gelmeli yeni gelen oyuncu buradan epic takı alarak en azından para kazanmalı item yapabilmeli. En kötü kalebe koyduğunuz toplama eşyalarını solo zindanlara koyarak toplama kasarak para yapmak isteyen insanlara yardımcı olabilirsiniz. Sunucularda artık 1yıl geçti yeni başlayan insanlar bazı şeylere kolayca ulaşabilmeli.

JohnPlane

Üye
Merhaba,

Zindanlara her gün girip sonunda keşke girmeseydim harcadığım pota yazık oldu diye çıkıyorum. Hiçbir cazibesi kalmadı vereceği swiftness takının da bir anlamı yok, en azından bir drop güncellemesi gelmeli yeni gelen oyuncu buradan epic takı alarak en azından para kazanmalı item yapabilmeli. En kötü kalebe koyduğunuz toplama eşyalarını solo zindanlara koyarak toplama kasarak para yapmak isteyen insanlara yardımcı olabilirsiniz. Sunucularda artık 1yıl geçti yeni başlayan insanlar bazı şeylere kolayca ulaşabilmeli.
Action point kazanıyoruz bu puanları harcayabileceğimiz bir mağaza olacakmış biriktirmek lazım diye düşünüyorum

robben34

Üye
Zindanlara gerçektende boşuna giriyormuş gibi hissediyorum hiçbir kazancı yok bundan önce elit premium aldım şimdi farm pre var droplarda bir değişiklik yok aldatmaca gibi aynı şekilde 3 4 gün önce aldımfarn preyi günlük 3 4 saat farm attım farklı slotlarda yayıncıların 1 saatlik sc süresinde aldıkları upgrade scsinin yarısını bile alamadım düşen çöplerde anca pot parasını çıkarıyor yönetim uzunca bir rng nedir diye bir yazı yazıp gönderiyor basit bir 1mlik scyi bile neden bu kadar zahmetle kasıyorum 1 saatte hiç olmazsa 3 4 tane alabilmeliyim kastığım sc kâr çöpler pot parasına gider bedavaya uğraşıyoeuz

Pitou

Üye
Race
Protean
Job
Priest
Oyun başında Zindan dropları çok güzel ayarlanmıştı oyunun en güzel itemlerinin bile atma şansı oluyordu. Fakat oyuncular 100 lerce multi hesapla abuse ettikleri için kapatmak zorunda kaldılar.
En azından Heroic sıralamasına giren veya Gear scoresi yüksek oyuncular girdiğinde Unique drop atma ihtimali olsaydı çok güzel olabilirdi.
Şuan oyuncuların büyük bir kısmı solo zindanlara girmiyor. Bu haritaları tasarlayan adamın emeğine yazık.

robben34

Üye
Oyun başında Zindan dropları çok güzel ayarlanmıştı oyunun en güzel itemlerinin bile atma şansı oluyordu. Fakat oyuncular 100 lerce multi hesapla abuse ettikleri için kapatmak zorunda kaldılar.
En azından Heroic sıralamasına giren veya Gear scoresi yüksek oyuncular girdiğinde Unique drop atma ihtimali olsaydı çok güzel olabilirdi.
Şuan oyuncuların büyük bir kısmı solo zindanlara girmiyor. Bu haritaları tasarlayan adamın emeğine yazık.
Hocam multipcler oyuna zarar veriyorsa önüne geçmek için çözüm aramalılar saçma sapan yollara ne gerek var

Pitou

Üye
Race
Protean
Job
Priest
Hocam multipcler oyuna zarar veriyorsa önüne geçmek için çözüm aramalılar saçma sapan yollara ne gerek var
Çok haklısın dostum çok saçma kararlar alınıyor. Umarım bazı yanlışlardan erken dönerler . Bu durumdan çoğu oyuncu rahatsız olmakta.

N3v3N

Üye
Solo zindanlarda en azından relic sc drobu yüzde yüz olmalı. Yoksa pot israfindan başka birşey değiller. O kadar emeğe yazık, atil durumda duruyor o zindanlar.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Race
Lunaskar
Job
Warrior
Merhaba,

Solo zindanların şu anki ödül sisteminin tatmin edici olmadığını ve özellikle yeni oyuncular için daha anlamlı hale getirilmesi gerektiğini anlıyoruz. Oyunun dengesi ve ekonomisi açısından ödüllerin güncellenmesi konusu geliştirici ekibin değerlendirmesinde olabilir.

Önerdiğiniz gibi, yeni başlayan oyuncuların ekonomik olarak oyuna tutunabilmesi için epic takılar veya toplama eşyalarının zindan ödüllerine eklenmesi mantıklı bir fikir olabilir. Geliştirici ekibin oyuncu geri bildirimlerini dikkate aldığını ve oyunu daha dengeli hale getirmek için çalışmalar yaptığını unutmayın. Bu tarz konuları bilet üzerinden iletirseniz daha sağlıklı olacaktır.

syleus

Yeni Üye
Bu konuyu açalı tam 1 yıl olmuş ama her şey hala aynı...

Zindanlar artık droptan, çok exp ve acp için girilen bir sistemden ileri gitmiyor. Expde artık 85/5 kasan biri değilse o da mantıklı olmuyor.

• Zindanlarda artık hızlandırma yapılmalı her mobu kestiğimiz, Land of despair / Darkness cavern / Svaland (Tüm solo zindanlar), bunlar labirent olarak değil de kat sistemi olarak güncellenmeli beni niye deli dana gibi koşturuyorsunuz slotlar önüme gelsin keseyim gideyim...
  • Zaten drop almıyoruz bari ben 100 pot harcıyorsam 50sini geri almalıyım zindanlardaki bütün moblardan pot düşmeli.
  • Grup zindanı olan Dragon's Lair ne işe yarıyor artık switfness takı çıkartmak için mi giriyoruz? Ya da last letter adlı muhteşem epic silah düşmesi için sanırım, epic silah dropları artırılıp en azından +3 +5 gibi seviyelerde düşmeli insanların upgrade yapması teşvik edilmeli. Grup zindanında boş boş mob kesileceğine clan boss gibi tek boss yapılıp 5dkda kesip çıkması sağlanabilir insanların.
  • Özellikle bu Darkness cavern, bu solo zindan yeni başlayan oyuncuya yardımcı olması gerekirken, mobları öldürmek için 3k gear score'lu karakter istiyor neredeyse. Bu saçmalık biran önce bitmeli, bu zindandaki moblar azaltılmalı ve labirent sistemi kaldırılmalı.

Son düzenleme:

NaneliLerry

Üye
Bende kaç kere konu açtım droplar belli aralıklarla güncellenmeli diye fakat değişen birşey olmuyor hali hazırda ki droplar oyunun ilk 3 ayı için iyi sayılır takip eden aylarda droplar oyun ekonomisinin gelişmesi ile doğru orantılı olarak güncellenmeliydi.Benim gibi ilkokul terk biri bile bunu düşünebilirken geliştirici ekip bunu düşünemiyor :)

Zhou

Yeni Üye
Race
Protean
Job
Mage
Kesinlikle katılıyorum. Yeni başlamış bir user olarak söylemeliyim ki solo dungeonlar ve grup Land of despair hiç bir drop atmıyor. Skill book bile alamadım. 15 gündür dungeon kaçırmama rağmen hiç bir şekilde ne skill book ne relic upg scrol nede başka bir drop alamadım.
Yakılan potu dahi karşılamayan bir sistem gerçekten.
Lütfen bu konuda bir güncelleme gelebilir mi

Apex (Roy)

Yeni Üye
Sir, if multiplayer games are harming the game, they should find solutions to prevent it. Why resort to such ridiculous methods?
Then give a solution. It's not easy to solve such a problem when the people themselves are causing the problem.
Do you have any suggestions or solutions to stop people from making multiple accounts in order to abuse the dungeon?

Apex (Roy)

Yeni Üye
In solo dungeons, at least the relic scroll drop rate should be 100%. Otherwise, they're nothing but a waste of potions. It's a shame all that effort goes to waste; those dungeons are just sitting there neglected.
This makes sense! It already costs 300 million to get a relic. Then the odds of upgrading go down significantly after lvl 5 without charm.
Relic should drop from the Main Boss 100% on death settings.

syleus

Yeni Üye
1k görüntülenme alan konuya dahi net cevap verilemiyor, oyunda bir ilerleme olması için her ay 1+1 getirmekten daha fazlasını yapmanız gerekli. Teşekkürler etkinlikler yapıyorsunuz ama somut adımlar, solo oyuncuları canlandıracak hiç bir gelişme hala yok.

SmokerTR

Yeni Üye
Race
Protean
Job
Priest
@BEARFACT arkadasın son cümlesini okumamışsınız galiba. oyundan ticket olarak atarsanız daha faydalı olur diyor. bu da demekki modlar ve forum yetkilisi arkadaşlar bir üst kademelere veya oyun düzenini belirleyen arkadaşlara rapor hazırlamıyor. forum'u bir topluluk olarak kale almıyoruz gibi bir şey demek bu. yanlış anlaşılmasın oyuna düşman değilim. keyifli bir şekildede oynuyorum. ama 20 yıldan fazladır forumlarda aktif modluk ve chatting yapmış biriyim. eğer forum toplumların toplanıp tepki veremediği bir yer olmayacaksa neden var?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt