Zor olsun derken p2w mi oldu?

Slarent

Üye
Selamlar. Konumuz FARM olmaması, yapılamaması.
Droplar zor yapıldı eyvallah. Moblardan düşen 3-4k gold ile saate 1m kasıyoruz. Eyvallah. 500 mobdan 1 tane epic atıyor oda rastgele birine gidiyor, bunada eyvallah. Genelde epic chitin atıyor oda 1m, hadi onada eyvallah. Abi bu oyunda farm nasıl yapılır biri bana söyleyebilir mi? Mega pot çekmiyorsam, yaptıgım farm potumu karsılamıyor. Ne yapacaz da para kasacaz? Gold harici hiç birşey atmıyor hiç bir slot.
Bu sebeple herkes pahalı diye gitti goldlarını sattı sitelere, parasına kıyanda ucuzdan topluyor itemleri basıyor. TR Similasyonu, oyunda fakirsen çok fakirsin. Parayı bastın mı domine edersine döndü resmen oyun. Şu farm denen durumu toparlayın da en azından exp harici gidelim farm yapalım abi bu nedir. Hiç mi birşey atmaz ya moblar 3k lık mavi item atıyor işte yazmayın arkadaşlar

blacksecond

Üye
çok sıkıntı evet o konu ve mobların bulunduğu alanlarda çok engeller var ve slotlar birbirine çok uzak oyunda baya düzeltilmesi gereken şeyler var p2w olmucak dendi ama oyun paraya döndü daha baştan

Slarent

Üye
Maalesef hocam, şuan oyuna giresim gelmiyor bu sebepten

TheJimmyQ

Üye
Selamlar. Konumuz FARM olmaması, yapılamaması.
Droplar zor yapıldı eyvallah. Moblardan düşen 3-4k gold ile saate 1m kasıyoruz. Eyvallah. 500 mobdan 1 tane epic atıyor oda rastgele birine gidiyor, bunada eyvallah. Genelde epic chitin atıyor oda 1m, hadi onada eyvallah. Abi bu oyunda farm nasıl yapılır biri bana söyleyebilir mi? Mega pot çekmiyorsam, yaptıgım farm potumu karsılamıyor. Ne yapacaz da para kasacaz? Gold harici hiç birşey atmıyor hiç bir slot.
Bu sebeple herkes pahalı diye gitti goldlarını sattı sitelere, parasına kıyanda ucuzdan topluyor itemleri basıyor. TR Similasyonu, oyunda fakirsen çok fakirsin. Parayı bastın mı domine edersine döndü resmen oyun. Şu farm denen durumu toparlayın da en azından exp harici gidelim farm yapalım abi bu nedir. Hiç mi birşey atmaz ya moblar 3k lık mavi item atıyor işte yazmayın arkadaşlar
haklı olduğun konular var ama arternatif farm slotlarını bulman gerekiyor saate daha fazla gold kasabileceğin slotlar var item alabilceğin slotlar pot konusunda evet biraz ücret düşürülmesi olabilir ..

Slarent

Üye
haklı olduğun konular var ama arternatif farm slotlarını bulman gerekiyor saate daha fazla gold kasabileceğin slotlar var item alabilceğin slotlar pot konusunda evet biraz ücret düşürülmesi olabilir ..
Her yeri en az 15-20 dakika deniyorum hocam, henüz farm yapmaya değer bi slot bulamadım

Bogateg

Üye
Pot fiyatlarının düşürülmesi lazım hocam tek çözümü bu , emek veren insanın Gold kasmasi lazım , bu şekilde kastigimiz para pota yetmiyor yönetim ne zaman aksiyon alacak bu konuda bekliyoruz.

BiBakacam

Üye
kaç saattir exp kasıyoruz kaç mob kestik Allah bilir çantaya sadece pot ve görev itemi geliyo. pot da nadiren.

bide + basma meselesi var. kaç item yaktm 5 bile olmadılar ...

Baykahraman

Üye
+ basmanın zor olmasına bir şey diyemem fakat, şu farm konusuna gelince resmen okçu ve mage değilsen gerçekten çok zor. Warrior olarak farm atabileceğin noktolar çok kısıtlı. Aynı level yada 1-2 level daha yüksek farklı slotları deniyorum hem kesmesi daha zor hem daha az exp daha fazla pot harcamana sebeb oluyor dolayısıyla çok efektif olmuyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt