1 Ay Sonra Oyuna Başlayan Yeni Bir Oyuncu?

Anarchyy

Üye
1-2ay sonra oyuna başlıyan bi adam düşünün herkes 65 lvl olur suan oynayan bu 2-3kişi görevlerin verdiği exle nasıl 65 olacak 65i geçtim 50 lvlı bile göremezler bunun mantıklı bi açıklaması varmıdır? Bu ex slotları hep dolu olmayacak böyle solo farm cart curt demiyorum bakın adam tek başına yada 2-3 kişi nasıl ex kasacak gmlerden biri mantıklı birşey söyliyebilir mi?

s7a

Üye
haklı bir merak. şuan bile eş dost ile exp kasmak bu kadar zorken zaman geçtikçe düzenleme gelecegini düşünüyorum ben.

Marceline

Üye
Zaman geçtikçe aynen oyunun başında düşünülmesi gereken şeyi zamana bırakıyoruz. Çok şey yazılır çizilir ama 60 65 olanlar gelip illa ki yazımıza çıban sokacaklardır.

Şarapçıoğlu

Üye
1-2ay sonra oyuna başlıyan bi adam düşünün herkes 65 lvl olur suan oynayan bu 2-3kişi görevlerin verdiği exle nasıl 65 olacak 65i geçtim 50 lvlı bile göremezler bunun mantıklı bi açıklaması varmıdır? Bu ex slotları hep dolu olmayacak böyle solo farm cart curt demiyorum bakın adam tek başına yada 2-3 kişi nasıl ex kasacak gmlerden biri mantıklı birşey söyliyebilir mi?
insanlar ne yapsın hocam 1 ay sonra başlayacakları mı beklesinler? şu an 65 olanlar görevlerle mi 65 oldu?..

Marceline

Üye
Aynen 2-3 kişi 1 - 2 ay sonra 8 kişilik parti yapmaya uğraşacak ki saatlerce onlar mob kesecek aynenn bu oyunda hala 2-3 arkadaş bir şey yapamaz gibi yorum yapanlar ayakta alkışlıyorum hepinizi gözlerinizden öperim.

Anarchyy

Üye
Aynen 2-3 kişi 1 - 2 ay sonra 8 kişilik parti yapmaya uğraşacak ki saatlerce onlar mob kesecek aynenn bu oyunda hala 2-3 arkadaş bir şey yapamaz gibi yorum yapanlar ayakta alkışlıyorum hepinizi gözlerinizden öperim.
Bak kafasız kardeşim dinle bu slotlarda farm drobu yok hepsi bomboş olcak birkaç ay sonra 8er kişilik party hergun nasıl cıksın bana bi açıkla? Yada 2-3 kişi ne kessin mesela lvl kasmak için onuda bi söylesene millet 50 lvlde slootslayer kesiyordu 65 lvl mob bu adamalr ne kescekde ex alcak bi söyle bilgili kardeşimmmmmmmmm

Marceline

Üye
kanka bugün niye herkes bana yükleniyor yanlış anlayıpta bende senin dediğini dedim zaten
Bak kafasız kardeşim dinle bu slotlarda farm drobu yok hepsi bomboş olcak birkaç ay sonra 8er kişilik party hergun nasıl cıksın bana bi açıkla? Yada 2-3 kişi ne kessin mesela lvl kasmak için onuda bi söylesene millet 50 lvlde slootslayer kesiyordu 65 lvl mob bu adamalr ne kescekde ex alcak bi söyle bilgili kardeşimmmmmmmmm

Aziz

Üye
Content eklenmelerine bakar. Ayrıca levelingin bu kadar zor olacağını düşünmüyorum. Belki exp oranları yarı yarıya düşebilir. Belki de görevlerin verdikleri buna oranla artabilir. Ama dediğinizde haklısınız. Eğer alt beslenmezse, üst bir yerde patlar. Üst patlarsa oyun patlar.

Anarchyy

Üye
kanka bugün niye herkes bana yükleniyor yanlış anlayıpta bende senin dediğini dedim zaten
Kanka ironi sandım senin yazdığını özürdilerim kusurabakma çünki bizim insanımız delicesine oyun bağımlısı olduğu için körü körüne savunuyolar :D

HeaveN

Üye
oracle partiye gir bro 8 sunucu var illa biri boş :) kas ben 48 saattir kasıyorum eşek gibi 60 olcam 2 günde :D

Marceline

Üye
Şu konuları savunacağımı asla sanmıyorum. Linçlesinler isterlerse yarım bir oyun çıkmış bu zamana kadar desteklemişim şimdi paşa paşa eleştirimi yaparım ki bir an önce düzeltilsin bu temel saçma hatalar. :)
Kanka ironi sandım senin yazdığını özürdilerim kusurabakma çünki bizim insanımız delicesine oyun bağımlısı olduğu için körü körüne savunuyolar :D

BlackAlistar

Üye
Yönetimin forumda verdiği cevaplardan yola çıkarak şuan edindiğim izlenim oyunu yöneten kişilerinde buna bir çare düşündükleri yönünde acıkcası kendi adıma "son hali kesinlikle budur ve böyle kalacak" gibi bir tutumda olduklarını düşünmüyorum . Network ,UI gibi ilk sırada onem arzeden seyleri halletiklerinde level konusu için tekrar yapılanmaya gidebileceklerini düşünüyorum. (şahsi fikrim yanılıyorda olabilirim)

Son düzenleme:

phorsky123

Üye
1 aya bu oyunda kimse kalmaz merak etme

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt