1 Ay Sonra Oyuna Başlayan Yeni Bir Oyuncu?

Mello1993

Üye
Bunu hep söyledim ama ko yu kıyas alarak karşı çıktılar. Adamlarda öyle bir mantık var ki "biz exp event olmadan kastık, onlara niye ayrıcalık yapıyonuz kardeşim" kafasındalar. Pvp de rakip bulamayacak, gold satacak oyuncu bulamayacak bunu düşünemiyor

Burtto

Üye
1-2ay sonra oyuna başlıyan bi adam düşünün herkes 65 lvl olur suan oynayan bu 2-3kişi görevlerin verdiği exle nasıl 65 olacak 65i geçtim 50 lvlı bile göremezler bunun mantıklı bi açıklaması varmıdır? Bu ex slotları hep dolu olmayacak böyle solo farm cart curt demiyorum bakın adam tek başına yada 2-3 kişi nasıl ex kasacak gmlerden biri mantıklı birşey söyliyebilir mi?
Su oyunda 7/24 saat exp pt bulursun knka ben sıkıntı olacağını sanmıyorum ben tek takiliyorum 2 gündür girmiyorum oyuna 62 levelim şuan her girdigimdede karma pt kuruyorum anında

Anarchyy

Üye
Su oyunda 7/24 saat exp pt bulursun knka ben sıkıntı olacağını sanmıyorum ben tek takiliyorum 2 gündür girmiyorum oyuna 62 levelim şuan her girdigimdede karma pt kuruyorum anında
Kanka ben sonrasını düşünüyorum bende lvl kastım zaten bi şekilde ama arkadan gelicek oyuncu olmaz bu gidişle herzaman ex pt bulursun demişssin ama farm atılcak slot değil hiçbiri o slotlar 4-5ay sonra bomboş olcak kim neden party kursun orda? Senin dediğinin olması için 100+ user başlıcakki her ay öyle olur

Resquection

Üye
Görevlere en kısa zamanda el atacaklarını düşünüyorum. Bu iş böyle gitmez. Solo oyuncular 40-50 seviyelerine bile zor geliyorlar.

Burtto

Üye
Kanka ben sonrasını düşünüyorum bende lvl kastım zaten bi şekilde ama arkadan gelicek oyuncu olmaz bu gidişle herzaman ex pt bulursun demişssin ama farm atılcak slot değil hiçbiri o slotlar 4-5ay sonra bomboş olcak kim neden party kursun orda? Senin dediğinin olması için 100+ user başlıcakki her ay öyle olur
İyide farm slotlarina pek ihtiyaç olmicakki oyuna dungeonlar etkinlikler gelecek

Unbeatable

Üye
2 ay sonra slotlar boş olacak diye bişey yok koda bile hala paramunda exp kasanlar var 20 yıllık oyun gerisini sen düşün

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt