İstek 1 yıldır etkinliğe giremiyoruz

DUR4CELL

Üye
5 kıtaya yayıldınız ama 1 yıldır bi etkinliği ayarlayamadınız. Oyunun sorunlarını çözmek yerine sürekli sorun üreten bir yapınız var bunu nasıl başarıyorsunuz merak ediyorum.Etkinlik tıklama yerini spamlıyorum yine giremiyorum. Girmesini geçtim niye sınırlı 1 yıl olacak söylenen sorunlardan neyi çözüyorsunuz anlamak mümkün değil.Oyunda olan etkinlik sayısı belli birde girmek için 40 takla atıyoruz yine yok. Girip kazanırım muhteşem oyununuz crash verir ödül alamam. Gireriz savaş ortamı keyif alarak oynayalım deriz oda çöker, çarlar askıda kalır.Oyunun başından beri oynuyorum çıldırmamak elde değil.Crash hatalarını buraya dökmeye ne zamanım var ne sabrım. RNG sistemini savunacak bir yetkili gelip buraya 3 dakikalık tıklama süresince herhangi bir dakika tıkladığını ve etkinliğe girdiğini videolu bir şekilde buraya bıraksın beni ve benim gibi düşünenleri şaşırtsın hayret edelim.

Vision

Senior Moderatör
Merhaba,

Etkinliklerin belirli sınırı var, karşınıza oyuncu bulunmadığı takdirde oda açılmaz. Siz her ne kadar hızlı tıkladığınızı düşünseniz de tüm oyuncular aynı şekilde hızlı tıklamaya çalışıyor ve mutlaka birileri etkinliğe giremiyor. Size önerim, etkinliğe tıklarken boş bir harita ve boş bir alana geçerek o şekilde denemeniz olur.

DUR4CELL

Üye
Bu sorunu çözmüyor sayın yetkili sonuca varamıyoruz hep aynı şeyleri yapıyoruz.

GrejuwalTRl

Üye
Haklısın oyun açılalı 1 yılını dolduracak royal chest etkinliğinin oldugu savasa toplasan 5 defa ancak girebildim.

presto_86

Üye
Arkadaşlar o zmn proteana gelin geçen savaşta 1100 e 780 falandı oranlar lunaskarda değilsinizdir umarim eğer öyleyse lütfen bir cesaret örneği gösterip protean ırkının sayısını dengeleyin

DUR4CELL

Üye
Arkadaşlar o zmn proteana gelin geçen savaşta 1100 e 780 falandı oranlar lunaskarda değilsinizdir umarim eğer öyleyse lütfen bir cesaret örneği gösterip protean ırkının sayısını dengeleyin
bu ırk değiştirmenin bi sonu yok ki dostum. Oraya geçiyosun 1 ay sonra orası sonra bu taraf hiç bitmiyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt