Dostum ilk sorununcevabı ; 24 Saate 1 Kere Zindan Girebilirsin , Easy , Normal ,Hard , Hell - fark etmez bu modlardan en az birine girersen o günlük hakkın giderSunucular açıldığı gibi zindana giriş yaptım ve bitişinde ikinci hakkımı denedim hakkınız tükendi dedi! Günlük 2 hakkımız yok muydu? bugun acılan sunucuda 1 kere girişimden sonra nasıl hakkım doluyor*
grup zindan 1 kere solo zindan 2 kere günlük hak diye biliyorum kankaDostum ilk sorununcevabı ; 24 Saate 1 Kere Zindan Girebilirsin , Easy , Normal ,Hard , Hell - fark etmez bu modlardan en az birine girersen o günlük hakkın gider
Her gece yarısı 00;00 da bu süre sıfırlanır , yani 23;59 da zindanı bitirsen dahi 1 dakika sonra gün sıfırlandığı için Tekrardan giriş yapabilirsin -
Sanırım şuan zindan girişleri kapalı bizimde 8 kişi grup zindanımız yalan oldu
eyvallah ama solo zindan günde 2 kere giriş yapıyordum her gün girdiğim yer bugun ise 1 giriş yaptım 2 giriş hakkım yokDostum ilk sorununcevabı ; 24 Saate 1 Kere Zindan Girebilirsin , Easy , Normal ,Hard , Hell - fark etmez bu modlardan en az birine girersen o günlük hakkın gider
Her gece yarısı 00;00 da bu süre sıfırlanır(Grup ve Solo) Zindan olarak ikiside ayni şekilde çalışır 1 Grup 2 Solo Zindan Hakkınız var , yani 23;59 da zindanı bitirsen dahi 1 dakika sonra gün sıfırlandığı için Tekrardan giriş yapabilirsin -
Sanırım şuan zindan girişleri kapalı bizimde 8 kişi grup zindanımız yalan oldu
soloya girebilmişin en azından oda bişey. Patch notlarında zindan sayısı arttırıldı filan diyordu, kimse zindanlara haber vermedi galiba bunu.eyvallah ama solo zindan günde 2 kere giriş yapıyordum her gün girdiğim yer bugun ise 1 giriş yaptım 2 giriş hakkım yok
acıldıgı an giriş yaptım hemen müsaitti sonrası hakkım bitmiş zaten çok sacmaaaaaasoloya girebilmişin en azından oda bişey. Patch notlarında zindan sayısı arttırıldı filan diyordu, kimse zindanlara haber vermedi galiba bunu.