İstek 1 zindan hakkım gitti!!!!!

xryGokhan

Üye
Sunucular açıldığı gibi zindana giriş yaptım ve bitişinde ikinci hakkımı denedim hakkınız tükendi dedi! Günlük 2 hakkımız yok muydu? bugun acılan sunucuda 1 kere girişimden sonra nasıl hakkım doluyor*

TheUprising

Üye
Sunucular açıldığı gibi zindana giriş yaptım ve bitişinde ikinci hakkımı denedim hakkınız tükendi dedi! Günlük 2 hakkımız yok muydu? bugun acılan sunucuda 1 kere girişimden sonra nasıl hakkım doluyor*
Dostum ilk sorununcevabı ; 24 Saate 1 Kere Zindan Girebilirsin , Easy , Normal ,Hard , Hell - fark etmez bu modlardan en az birine girersen o günlük hakkın gider
Her gece yarısı 00;00 da bu süre sıfırlanır(Grup ve Solo) Zindan olarak ikiside ayni şekilde çalışır 1 Grup 2 Solo Zindan Hakkınız var , yani 23;59 da zindanı bitirsen dahi 1 dakika sonra gün sıfırlandığı için Tekrardan giriş yapabilirsin -
Sanırım şuan zindan girişleri kapalı bizimde 8 kişi grup zindanımız yalan oldu

KOROW

Üye
Dostum ilk sorununcevabı ; 24 Saate 1 Kere Zindan Girebilirsin , Easy , Normal ,Hard , Hell - fark etmez bu modlardan en az birine girersen o günlük hakkın gider
Her gece yarısı 00;00 da bu süre sıfırlanır , yani 23;59 da zindanı bitirsen dahi 1 dakika sonra gün sıfırlandığı için Tekrardan giriş yapabilirsin -
grup zindan 1 kere solo zindan 2 kere günlük hak diye biliyorum kanka

psikolog

Üye
zindana giriş günde 2 seferdir benimde 2 seferlik hakkım yendi bugün oyun açıldığında senedim süreyi saydı ama girmedi başkaa servera geçtim gene süreyi saydı almadı içeri başka servera geçtim bugünlük hakkınız bitti dedi. ben hergün 2 sefer zindana giren birisiyim bugün hakkımı çaldınız oyun yönetimi aferin

xryGokhan

Üye
Her gece yarısı 00;00 da bu süre sıfırlanır(Grup ve Solo) Zindan olarak ikiside ayni şekilde çalışır 1 Grup 2 Solo Zindan Hakkınız var , yani 23;59 da zindanı bitirsen dahi 1 dakika sonra gün sıfırlandığı için Tekrardan giriş yapabilirsin -
eyvallah ama solo zindan günde 2 kere giriş yapıyordum her gün girdiğim yer bugun ise 1 giriş yaptım 2 giriş hakkım yok

01dead

Üye
eyvallah ama solo zindan günde 2 kere giriş yapıyordum her gün girdiğim yer bugun ise 1 giriş yaptım 2 giriş hakkım yok
soloya girebilmişin en azından oda bişey. Patch notlarında zindan sayısı arttırıldı filan diyordu, kimse zindanlara haber vermedi galiba bunu.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    120.5 KB · Görüntüleme: 37

KAYBERENN

Üye
aynı şey benim başıma geldi 2 zindan hakkım da boşa gitti içeri almadı

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt